iPhone Xr achter camera vervangen

iPhone Xr achter camera vervangeniPhone Xr achter camera vervangen met behulp van een handleiding van FixjeiPhone? De achter camera gaat vaak kapot doordat het camera glas voor de camera kapot gaat. Zo komt er vuil in de camera, en gaat de iPhone Xr achter camera kapot of komen er vlekken op het beeld van de camera. Regelmatig ontstaat een defecte iPhone Xr achter camera doordat de iPhone een keer is gevallen en op de achter camera terecht is gekomen. Het is belangrijk om te weten dat de achter camera via software samenwerkt met de voorcamera van de iPhone Xr.

Het vervangen van de iPhone Xr achter camera is de oplossing voor:

  • verhelpen van vlekken op het beeld van de achter camera
  • verhelpen van strepen op het beeld van de achter camera
  • niet kunnen focussen van de achter camera
  • geen beeld bij gebruik van de achter camera

Belangrijk tijdens de reparatie van de iPhone Xr achter camera

Net als bij elke iPhone Xr reparatie is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en voldoende de tijd te nemen. Zo maak je bijvoorbeeld geen fouten tijdens het openen van het iPhone Xr scherm. De achter camera vervangen is geen langdurige reparatie. Wel moet je goed opletten bij de oorspeaker en sensor kabel. Deze mag namelijk niet beschadigen, want dan werkt je Face ID niet meer. Deze kabel moet je voorzichtig behandelen tijdens de reparatie.

Gebruik tijdens de reparatie ook goed iPhone gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Test het toestel na het uitvoeren van de reparatie om te controleren of de reparatie goed is uitgevoerd.

Voor deze iPhone Xr achter camera reparatie heb je de volgende onderdelen en gereedschap nodig:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone Xr achter camera vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone Xr achter camera kopen?

Nu je de reparatie video  hebt bekeken weet je precies hoe je de iPhone Xr achter camera zelf kunt vervangen. Het is altijd belangrijk om iPhone Xr onderdelen te kopen van de hoogste kwaliteit. Kies ook voor goed gereedschap zodat je geen schroeven kunt beschadigen tijdens het fixen van de iPhone Xr achter camera.

Je kunt alle iPhone Xr onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Hopelijk hebben wij je met deze handleiding kunnen helpen en weet je nu hoe je het probleem van een defecte achter camera moet fixen! Het vervangen van de iPhone Xr achter camera zal ongeveer 20 minuten duren. Heb je nog vragen over deze reparatie of kom je er niet uit? Stel je vraag dan onder dit bericht of neem contact op met onze chat indien het onderdeel bij ons besteld is. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk verder helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *