iPhone X scherm vervangen

iPhone X scherm vervangeniPhone X scherm of OLED kapot en wil je dit zelf vervangen met een uitgebreide reparatie handleiding? In deze reparatie handleiding laten we stap voor stap zien hoe je het iPhone X scherm en OLED kunt vervangen! De reparatie is geen moeilijke reparatie en zal ongeveer 20 minuten duren.

In de meeste gevallen zal het scherm of OLED van de iPhone X kapot gegaan zijn door een val van de iPhone. Net zoals bij alle andere iPhone schermen zit het glas en het OLED aan elkaar vast en wordt dit ook altijd samen vervangen. Het vervangen van het iPhone X scherm en OLED is de oplossing voor:

  • gebarsten glas / scherm
  • niet functioneren van touch
  • strepen op het OLED
  • vlekken op het OLED
  • zwart beeld

Belangrijk tijdens iPhone X scherm en OLED reparatie:

Het is belangrijk om onderstaande reparatie video goed te bekijken en deze ook tijdens het uitvoeren van de reparatie er bij te houden. Tijdens de reparatie is het erg belangrijk dat je de proximity sensor kabel niet kapot maakt, deze is namelijk verantwoordelijk voor Face ID. Zoals in de video is te zien verwarmen we deze voorzichtig om zo minimaal risico te lopen bij het uitvoeren van de reparatie  Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone X scherm en OLED reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X scherm en OLED vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welk iPhone X scherm kopen?

Nu je de video hebt bekeken en de handleiding hebt gelezen weet je precies hoe je de reparatie zelf kunt uitvoeren. Zoals de meeste ongetwijfeld weten is zowel bij de zilver als de spacegrijs variant de kleur van het scherm zwart. We adviseren om voor een scherm en OLED te kiezen van de hoogste kwaliteit zodat je er ook zeker van bent dat de iPhone weer als vanouds zal functioneren. Je kunt alle iPhone X onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Verschil in kwaliteit: in onze webshop heb je de keus tussen een scherm van standaard kwaliteit en het scherm van A+ kwaliteit. We adviseren altijd om te kiezen voor het iPhone X scherm van A+ kwaliteit zodat je die kwaliteit behoudt die je bent gewend!

Direct aan de slag

Nu je de onderdelen en het gereedschap hebt besteld ben je klaar voor het uitvoeren van de reparatie! De reparatie zal ongeveer 20 minuten duren en wordt gezien als een gemiddelde reparatie, wees voorzichtig bij de proximity sensor kabel zodat je deze niet beschadigt. Ga daarnaast altijd voorzichtig te werk en gebruik het juiste gereedschap en onderdelen van de hoogste kwaliteit!

Heb je verder nog vragen over het iPhone X scherm en OLED vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *