iPhone X luidspreker vervangen

iPhone X luidspreker vervangeniPhone X luidspreker kapot en wil je dit eenvoudig zelf vervangen met onze reparatie handleiding? De luidspreker is een belangrijk onderdeel in de iPhone die grotendeels verantwoordelijk is voor het geluid van je iPhone X. De luidspreker staat via de dock connector in verbinding met het moederbord van je iPhone X. Het ontstaan van schade aan de luidspreker ontstaat vaak door viezigheid of waterschade (vochtschade).

Gelukkig is deze iPhone X luidspreker reparatie een makkelijke reparatie die ongeveer 20 minuten zal duren. Het vervangen van de iPhone X luidspreker is de oplossing voor:

  • niet meer kunnen horen van gesprekspartner tijdens handsfree bellen
  • niet kunnen afspelen van media geluiden
  • niet kunnen geven van meldingen van het geluid (tijdens bellen / meldingen)

Belangrijk tijdens iPhone X luidspreker reparatie

Tijdens deze iPhone X reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van goed gereedschap. We adviseren om in ieder geval de 15 in 1 reparatieset te gebruiken zodat je alle schroeven goed kunt demonteren en opnieuw kunt plaatsen. Veel reparateurs vinden het daarnaast fijn om de magnetische schroefmat te gebruiken voor een goed overzicht tijdens de reparatie.

Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone X luidspreker reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X luidspreker vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone X luidspreker kopen?

Om je iPhone X luidspreker reparatie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je gebruik maakt van een goede luidspreker. We adviseren altijd om voor kwaliteit te kiezen en om tijdens de reparatie iPhone gereedschap te gebruiken van de hoogste kwaliteit!

Je kunt alle iPhone X onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu ben je klaar om de reparatie zelf uit te voeren! Hierboven heb je in onze video stap voor stap kunnen bekijken hoe je de luidspreker van de iPhone X kunt vervangen. Het is belangrijk dat je tijdens de reparatie lekker de tijd neemt en de reparatie rustig uitvoert.

Voor klanten van FixjeiPhone is het altijd mogelijk om via de chat contact op te nemen met een van de specialisten uit het team. Zij kunnen je extra advies geven over de reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van de iPhone X luidspreker? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *