iPhone X luidspreker vervangen
HANDLEIDING

iPhone X luidspreker vervangen

Dit heb je nodig

Nog 3 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone X luidspreker kapot en wil je dit eenvoudig zelf vervangen met onze reparatie handleiding? De luidspreker is een belangrijk onderdeel in de iPhone die grotendeels verantwoordelijk is voor het geluid van je iPhone X. De luidspreker staat via de dock connector in verbinding met het moederbord van je iPhone X. Het ontstaan van schade aan de luidspreker ontstaat vaak door viezigheid of waterschade (vochtschade).

Gelukkig is deze iPhone X luidspreker reparatie een makkelijke reparatie die ongeveer 20 minuten zal duren. Het vervangen van de iPhone X luidspreker is de oplossing voor:

  • niet meer kunnen horen van gesprekspartner tijdens handsfree bellen
  • niet kunnen afspelen van media geluiden
  • niet kunnen geven van meldingen van het geluid (tijdens bellen / meldingen)

Belangrijk tijdens iPhone X luidspreker reparatie

Tijdens deze iPhone X reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van goed gereedschap. We adviseren om in ieder geval de 15 in 1 reparatieset te gebruiken zodat je alle schroeven goed kunt demonteren en opnieuw kunt plaatsen. Veel reparateurs vinden het daarnaast fijn om de magnetische schroefmat te gebruiken voor een goed overzicht tijdens de reparatie.

Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone X luidspreker reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X luidspreker vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone X luidspreker
2 beoordelingen

Morgen in huis

 14,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2564 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

125 beoordelingen

Morgen in huis

 2,95
iPhone X magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95

Welke iPhone X luidspreker kopen?

Om je iPhone X luidspreker reparatie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je gebruik maakt van een goede luidspreker. We adviseren altijd om voor kwaliteit te kiezen en om tijdens de reparatie iPhone gereedschap te gebruiken van de hoogste kwaliteit!

Je kunt alle iPhone X onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu ben je klaar om de reparatie zelf uit te voeren! Hierboven heb je in onze video stap voor stap kunnen bekijken hoe je de luidspreker van de iPhone X kunt vervangen. Het is belangrijk dat je tijdens de reparatie lekker de tijd neemt en de reparatie rustig uitvoert.

Voor klanten van FixjeiPhone is het altijd mogelijk om via de chat contact op te nemen met een van de specialisten uit het team. Zij kunnen je extra advies geven over de reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van de iPhone X luidspreker? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord