iPhone X draadloos opladen antenne met volume kabel vervangen

iPhone X draadloos opladen antenne met volume kabel vervangen Problemen met het draadloos opladen of met de volume kabel van je iPhone X? Beide onderdelen zijn erg belangrijk voor onderdelen zoals de draadloos antenne kabel, volume kabel (plus en de min knop aan de zijkant en de mute schakelaar).

In deze video monteren we dit onderdeel met behulp van een complete module waarbij de volume kabel en de draadloze antenne al aan elkaar zijn gesoldeerd zodat deze eenvoudig te monteren is.

Het vervangen van deze iPhone X draadloos opladen antenne en volume kabel is de oplossing voor:

  • niet draadloos kunnen opladen van iPhone X
  • defecte iPhone X volume knoppen (plus en min knop)
  • defecte iPhone X mute switch (mute schakelaar)

Belangrijk iPhone X draadloos opladen antenne met volume kabel vervangen

Tijdens deze iPhone X reparatie is het belangrijk dat je de video goed volgt en gebruik maakt van de iPhone X magnetische schroefmat. We hebben deze reparatie een stuk eenvoudiger gemaakt met onze voorgesoldeerde iPhone X draadloos opladen antenne met de volume kabel zodat je deze als 1 geheel kunt vervangen.

Gebruik tijdens deze reparatie altijd goed iPhone gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren! Ga voorzichtig te werk zodat je geen schroeven beschadigt.

Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone X draadloos opladen antenne met volume kabel reparatie: 

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X draadloos opladen antenne met volume kabel vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone X draadloos opladen antenne met volume kabel kopen?

Om deze reparatie goed te kunnen uitvoeren is het echt belangrijk om de juiste onderdelen te gebruiken. We adviseren om bij deze reparatie voor de voorgesoldeerde iPhone X volume kabel met draadloos opladen antenne te kiezen want dit scheelt je veel tijd en werk en maakt de reparatie een stuk eenvoudiger.

Je kunt alle iPhone X onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu weet je alles wat belangrijk is tijdens deze reparatie. De reparatie zal met dit onderdeel ongeveer 45 minuten lang duren. Wij wensen je veel succes met het vervangen van de iPhone X draadloos opladen antenne met daarbij de volume kabel!

Heb je tijdens het uitvoeren van deze reparatie nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor extra advies (altijd mogelijk wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het iPhone X draadloos opladen antenne met volume kabel vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *