iPhone X dock connector vervangen

iPhone X dock connector vervangeniPhone X dock connector vervangen omdat je jouw iPhone niet goed kunt opladen, microfoon, luidspreker of trilmotor niet meer functioneert? In deze uitgebreide reparatie handleiding laten wij je stap voor stap zien hoe jij zelf de dock connector van de iPhone X kunt vervangen.

Het vervangen van de iPhone X dock connector is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • niet kunnen opladen van de iPhone X
  • niet functioneren van microfoon (slecht te verstaan)
  • niet functioneren van luidspreker (staat in verbinding via de dock connector met het moederbord)
  • niet functioneren van trilmotor (staat in verbinding via de dock connector met het moederbord)

Het uitvoeren van deze reparatie wordt gezien als een redelijk makkelijke reparatie. Volg onze reparatie video goed zodat je geen fouten kunt maken tijdens het uitvoeren van de reparatie.

Belangrijk tijdens iPhone X dock connector vervangen

Net als bij alle iPhone X reparaties is het erg belangrijk om niet te besparen op je iPhone gereedschap. Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone X dock connector reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone X dock connector kopen?

Het is belangrijk om je reparatie altijd uit te voeren met een iPhone X dock connector van de meest hoge kwaliteit. Zeker bij de iPhone X dock connector is het belangrijk om een onderdeel te gebruiken van de meest hoge kwaliteit.

Je kunt alle iPhone X onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu je de reparatie handleiding en video hebt bekeken ben je klaar voor de reparatie! Gebruik onze video goed zodat je geen fouten maakt tijdens het uitvoeren van je iPhone X reparatieWij wensen je veel succes bij het vervangen van je iPhone X dock connector!

Kom je er tijdens het vervangen van je iPhone X dock connector reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van de iPhone X dock connector? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *