iPhone X batterij vervangen

Zelf je iPhone X batterij vervangen omdat deze bijvoorbeeld snel leegloopt, helemaal niet meer gebruikt kan worden of op dit moment het onjuiste batterij percentage weergeeft? Bekijk dan deze handleiding, hier laten we je stap voor stap zien hoe je in minder dan 25 minuten de batterij kunt fixen!

Zelf je iPhone X batterij vervangen bespaart je flink wat geld. Met behulp van deze handleiding (met video) is het mogelijk om zelf de batterij van de iPhone X te vervangen.

Het vervangen van het iPhone X batterij is de oplossing voor:

  • snel leeglopen van je iPhone X batterij
  • defecte iPhone X batterij (niet willen opstarten)
  • schommelen van batterij percentages (plotseling uitvallen)
iPhone X batterij vervangen

Belangrijk tijdens iPhone X batterij reparatie:

Voor het goed kunnen uitvoeren van de reparatie is het natuurlijk belangrijk om het juiste iPhone gereedschap te gebruiken, zo is de kans op fouten minimaal! Net als bij het iPhone X scherm vervangen is het belangrijk om het scherm voorzichtig te demonteren. Wees extra voorzichtig rondom het demonteren van de oorspeaker en sensor kabel (eventueel licht verwarmen) zodat deze niet beschadigt (oorspeaker en sensor kabel is medeverantwoordelijk voor Face ID).

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone X batterij reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

Repareer de iPhone X batterij en voorkom E-waste

Door de oude batterij van je iPhone X te vervangen en niet direct een nieuwe iPhone te kopen stimuleer je de circulaire economie en help je mee om de E-waste afvalberg te verkleinen. Daarnaast bespaar je hiermee de kosten van een nieuwe iPhone.

Direct aan de slag

Nu ben je klaar om zelf je iPhone X batterij te vervangen! Wij wensen je veel succes bij het vervangen van je iPhone X batterij!

Kom je er tijdens de reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het iPhone X batterij vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *