iPhone X aan en uit knop vervangen

iPhoen X aan en uit knop vervangeniPhone X aan en uit knop vervangen met een uitgebreide handleiding? In deze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je dit eenvoudig kunt vervangen! De aan en uit knop (powerknop) is een belangrijke knop die je vaak gebruikt bij je iPhone X.

Voor het uitvoeren van de reparatie moet je wel je moederbord demonteren, de kabel is naast de normale functies ook verantwoordelijk voor de flitser en voor de microfoon aan de achterkant van je iPhone X.

Gelukkig is het vervangen van de iPhone X aan uit knop eenvoudig zelf uit te voeren en zal dit ongeveer 25 minuten duren. De iPhone X aan uit knop vervangen is de oplossing voor:

  • defecte aan en uit knop (powerknop)
  • defecte flitser
  • niet functioneren van de microfoon tijdens opnemen van video’s

Belangrijk tijdens de iPhone X aan en uit knop reparatie

Tijdens deze uitgebreide iPhone X reparatie zie je precies hoe je de aan en uit knop reparatie eenvoudig kunt uitvoeren met behulp van onze video. Wees tijdens de reparatie voorzichtig tijdens het demonteren van het moederbord zodat je deze niet beschadigt.

We adviseren om de reparatie uit te voeren met iPhone gereedschap van de hoogste kwaliteit. Zo kan je de reparatie namelijk goed uitvoeren zonder dat je iets beschadigt aan de iPhone. Bij deze iPhone reparatie is het belangrijk dat je gebruikt maakt van de iPhone X magnetische schroefmat.

Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone X aan en uit knop reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X aan en uit knop vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone X aan en uit knop kopen?

Zeker bij het uitvoeren van de iPhone X aan en uit knop is het belangrijk om te kiezen voor een onderdeel van de hoogste kwaliteit. De aan en uit knop voor de iPhone X bevat namelijk vele functies zoals de aan en uit knop (powerknop), flitser en de microfoon die je gebruikt tijdens filmen met de achter camera.

Je kunt alle iPhone X onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu je precies op de hoogte bent van deze iPhone X aan uit knop reparatie ben je klaar om de onderdelen te bestellen. Gebruik onze reparatie video tijdens de reparatie, volg deze stap voor stap zodat je geen fouten kunt maken. Neem altijd voldoende de tijd voor de reparatie en voer deze rustig uit!

De onderdelen voor de reparatie bij FixjeiPhone gekocht en kom je er tijdens de reparatie niet uit? Neem dan direct contact met ons op zodat een van de specialisten je advies kan geven over de reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van de iPhone X aan en uit knop? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *