iPhone SE geluidsbox vervangen

iPhone SE geluidsbox vervangenIs de geluidsbox van je iPhone SE kapot en wil je deze zelf vervangen? In deze uitgebreide reparatie handleiding laten we je met behulp van een handige reparatie video zien hoe je stap voor stap de iPhone SE geluidsbox kunt vervangen. Het is namelijke erg vervelend wanneer het geluid van je iPhone SE niet meer werkt. Let wel op dat de geluidsbox niet verantwoordelijk is voor het geluid van je oorspeaker, maar voor het afspelen van media.

De iPhone SE geluidsbox vervangen is een makkelijke reparatie waar je ongeveer 10 minuten mee bezig bent. Heb je nog niet veel ervaring met het repareren en ben je nog een beginnende reparateur dan zal je waarschijnlijk iets langer doen over de reparatie.

Waar is de geluidsbox verantwoordelijk voor?

De geluidsbox is verantwoordelijk voor onderstaande functies:

 • Afspelen van media geluiden zoals Youtube, Spotify of andere muziekdiensten
 • Geluid dat afspeelt bij het belsignaal
 • Geluid wat je hoort bij het handsfree bellen

De geluidsbox is niet verantwoordelijk voor deze functies:

 • Normale geluid wat je hoort tijdens een normaal gesprek (dus wanneer je niet handsfree belt)
 • Geluid wat je ontvangt wanneer je oordopjes gebruikt

iPhone SE geluidsbox reparatie:

Tijdens de reparatie is het belangrijk dat je gebruikt maakt van een goede iPhone reparatieset waarmee je de reparatie goed kunt uitvoeren, tijdens de reparatie raden wij aan om ook  een magnetische schroefmat te gebruiken. Een magnetische schroefmat is niet noodzakelijk, maar zo houd je wel overzicht tijdens de reparatie.

Je kunt tijdens de reparatie ook het scherm verwijderen van de iPhone SE, maar dat laat ik in de video niet zien omdat het niet noodzakelijk is voor het vervangen van de geluidsbox. Wanneer je toch het scherm wilt verwijderen dan kun je ook het bericht bekijken van het iPhone SE scherm vervangen.

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone SE geluidsbox vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone SE geluidsbox kopen?

Voer het uitvoeren van de reparatie zul je natuurlijk een goede geluidsbox moeten kopen voor de iPhone SE. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat het onderdeel goed functioneert en dat je geen kwaliteit inlevert op je iPhone SE. Kies altijd voor goede onderdelen!

Direct aan de slag

Na het bekijken van de video en het lezen van de reparatie handleiding ben je helemaal klaar om zelf de geluidsbox van je iPhone SE te gaan vervangen. Ga tijdens de reparatie rustig te werk en zorg voor goed gereedschap zoals een goede reparatieset en de magnetische schroefmat, dit is namelijk de basis van elke reparatie! Je kunt een iPhone SE geluidsbox bestellen in de webshop »

Heb je nog vragen over deze reparatie? Stel die dan onder dit bericht, zodat wij of andere reparateur je verder kunnen helpen met de reparatie. Ook leuke reacties worden altijd enorm gewaardeerd!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone SE geluidsbox vervangen

 1. Beste,
  Fantastische en duidelijke video .
  Zou dit ook werken bij de iPhone SE wanneer het opgenomen geluid bij video veel ruis en kraakgeluiden heeft? Als ik opneem met de dictafoon is er echter geen probleem…

  Vriendelijke groet,
  Walter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *