iPhone SE dock connector vervangen

iPhone SE dock connector vervangenHeb je problemen met het opladen van je iPhone SE? Dit probleem wordt meestal veroorzaakt door een defecte dock connector! Met deze reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je helemaal zelf je dock connector kunt vervangen. Het vervangen van de dock connector is een veel voorkomende reparatie en duurt ongeveer 15 minuten, wanneer je iets minder ervaring hebt zal de reparatie wat langer duren.

Tijdens de reparatie is het belangrijk om altijd rustig te werk te gaan zodat je geen fouten maakt. Maak tijdens de reparatie altijd gebruik van een goede iPhone reparatieset en werk daarnaast met de magnetische schroefmat zodat je alle gedemonteerde schroeven hier op kunt plaatsen.

Mocht je iPhone SE niet meer opladen en je hebt de dock connector al vervangen, dan ligt dit vaak aan de batterij. Heel soms komt het voor dat het opladen niet werkt vanwege waterschade of een defecte U2 IC chip, gelukkig komt dit bijna nooit voor!

Wanneer de iPhone SE dock connector vervangen?

 • Bij het niet kunnen opladen van je iPhone SE
 • Wanneer je de gesprekspartner niet meer kunt horen tijdens het bellen (microfoon)
 • Bij geen geluid tijdens het afspelen van media (geluidsbox)
 • Geen optimaal bereik (kan ook aan de dock connector liggen, GSM antenne)

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze even.

iPhone SE dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone SE dock connector kopen?

Bij het kopen van je dock connector is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen zodat dit goed past bij je iPhone. Hieronder staat een overzicht van welke kleur dock connector je moet kiezen aan de hand van de kleur van je iPhone.

Kleuren dock connector:

 • Space grey – zwarte dock connector
 • Zilver – witte dock connector
 • Goud – witte dock connecotr
 • Rosegoud – witte dock connector

Om je dock connector te kunnen vervangen heb je natuurlijk een dock connector nodig. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat je onderdeel altijd goed functioneert en je geen kwaliteit inlevert op je iPhone SE.

Direct aan de slag!

Heb je de reparatie handleiding gelezen en de video bekeken? Dan ben je helemaal klaar om zelf de dock connector te gaan vervangen. Onthoud altijd dat goed gereedschap het halve werk is en houd de reparatie video er tijdens de reparatie bij zodat je geen fouten maakt. Je kunt een iPhone SE dock connector bestellen in de webshop »

Heb je vragen over de reparatie? Plaats deze dan onder dit bericht zodat wij of andere je verder kunnen helpen.

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

3 reacties op “iPhone SE dock connector vervangen

 1. Hoi hoi,

  Vraagje: Moet de homebutton worden aangesloten alvorens er wordt getest op het correct opladen van de iphone of kan dit ook in een later stadium als de batt en het opladen getest is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *