iPhone scherm inlezen met serienummer programmer

iPhone scherm serienummer programmeriPhone scherm inlezen met een serienummer programmer? In deze handleiding (met video) laten we je precies zien hoe je een iPhone 7 (plus) en iPhone 8 (plus) scherm kunt inlezen met een serienummer programmer.

Door gebruik te maken van de iPhone scherm serienummer programmer los je problemen op zoals:

  • Touchscreen problemen bij een nieuw A+ kwaliteit / gerecycled iPhone 7 (plus) scherm
  • Touchscreen problemen bij een nieuw A+ kwaliteit / gerecycled iPhone 8 (plus) scherm

Hieronder kan je meer informatie lezen over het inlezen van een iPhone scherm met de serienummer programmer.

Eenvoudig je iPhone scherm inlezen met serienummer programmer

Bij een A+ kwaliteit of gerecycled iPhone scherm kunnen er bij de iPhone 7 (plus) of iPhone 8 (plus) problemen ontstaan met het touchscreen. Deze problemen ontstaan doordat er verschillende fabrikanten zijn die deze Apple schermen produceren. Het probleem ontstaat doordat er een ander type LCD wordt gebruikt, dan dat er voorheen op de iPhone heeft gezeten.

Elk merk heeft verschillende serienummers, het is belangrijk om de eerste drie cijfers / letters te bekijken en te noteren zodat je dit kunt vergelijken met het nieuwe scherm dat je op de iPhone wilt plaatsen.

iPhone scherm serienummers per merk (eerste letters / cijfers):

  • Toshiba: C11 of F7C
  • LG: DTP of C3F
  • Sharp: DKH of C0N

In onderstaande video laten we je precies zien hoe je een nieuw scherm kunt inlezen met behulp van het oude scherm. Zo zullen de specificaties exact overeenkomen en zal het probleem met het touchscreen verleden tijd zijn (n.v.t. copy schermen).

Bekijk onderstaande video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone scherm serienummer programmer (video):

Dit product bestellen?

Direct aan de slag!

Nu ben je exact op de hoogte van wat je allemaal met deze handige serienummer programmer kunt doen! Zeker voor vaste reparateurs is deze iPhone scherm serienummer programmer zeker een must.

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp (beschikbaar wanneer de onderdelen / gereedschap bij FixjeiPhone zijn gekocht).

Heb je verder nog vragen? Plaats die onder dit bericht zodat we je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *