iPhone 8 dock connector vervangen

iPhone 8 dock connector vervangeniPhone 8 dock connector kapot en kan je hierdoor niet meer je iPhone 8 opladen, hoort je gesprekspartner je niet meer of heb je problemen met je GSM bereik of de verbinding met de trilmotor of je luidspreker? 

In de meeste gevallen worden deze problemen veroorzaakt door een defecte iPhone 8 dock connector. In deze reparatie handleiding vertellen we je stap voor stap hoe je de iPhone 8 dock connector zelf kunt vervangen!

Het vervangen van de dock connector is een van de meest uitgevoerde reparaties omdat deze regelmatig kapot gaat door bijvoorbeeld slijtage van het onderdeel. Het uitvoeren van de reparatie duurt ongeveer 20 minuten en wordt beoordeeld als een makkelijke reparatie.

Het vervangen van de iPhone 8 dock connector is in de meeste gevallen oplossing voor:

  • Het niet meer kunnen opladen van je iPhone 8
  • Wanneer jouw gesprekspartner je niet meer hoort tijdens het bellen (microfoon)
  • Verbinding tussen de trilmotor en het moederbord (staat via de dock connector in verbinding met het moederbord)
  • Verbinding tussen de luidspreker en het moederbord (staat via de dock connector in verbinding met het moederbord)
  • GSM bereik problemen (dock connector versterkt het signaal)

Belangrijk tijdens de iPhone 8 dock connector vervangen:

Bij het uitvoeren van de iPhone 8 dock connector is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn rondom de home button (kabel). De home button is vanaf de iPhone 7 namelijk niet meer zo te vervangen voor een andere, bij eventuele schade dient deze dan ook door een specialist of door Apple te worden hersteld.

Wij adviseren altijd om de reparatie uit te voeren met deze handleiding. Gebruik daarnaast goed gereedschap zoals we ook boven de video adviseren en gebruik een magnetische schroefmat zodat je geen fouten kunt maken met het terugplaatsen van de schroeven.

Gebruik altijd onze reparatie video die je hieronder kunt bekijken. Zo zie je stap voor stap hoe je de reparatie uitvoert! Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 dock connector:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Na je precies weet bij welke problemen je de dock connector kunt vervangen, weet hoe je de reparatie moet uitvoeren ben je klaar om de reparatie zelf te gaan uitvoeren! Vergeet niet om altijd te kiezen voor onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat het onderdeel goed functioneert en je de reparatie goed kunt uitvoeren.

Helaas worden er veel dock connectors verkocht van slechte kwaliteit, hier zijn dan ook veel problemen mee en dan met name rondom het GSM bereik. Je kunt alle iPhone 8 onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

We wensen je veel succes met het uitvoeren van de reparatie. Neem voldoende de tijd en gebruik altijd deze handleiding en video zodat je geen fouten kunt maken!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens je iPhone 8 dock connector reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van iPhone 8 dock connector? Plaats die onder dit bericht onder zodat we je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *