iPhone 8 camera glas vervangen

iPhone 8 camera glas vervangen iPhone 8 camera glas gebarsten door een flinke val? In deze reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je dit vanaf de binnenkant van de iPhone 8 kunt vervangen (zoals te zien is in onze reparatie video). Eventueel is het ook mogelijk om het camera glas vanaf de buitenkant te vervangen (dit is sneller, het risico op beschadigingen van de achter camera is groter).

Bij een defect iPhone 8 camera glas is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te vervangen zodat de achter camera niet beschadigt. De reparatie zelf wordt gezien als een eenvoudige reparatie de reparatie duurt ongeveer 20 tot 40 minuten. Het vervangen van het iPhone 8 camera glas is de oplossing voor:

  • gebarsten camera glas
  • krassen op het camera glas
  • ontbreken van het camera glas

Belangrijk tijdens iPhone 8 camera glas vervangen

Net als bij alle iPhone 8 reparaties is het belangrijk dat je tijdens de reparatie gebruik maakt van gereedschap van hoge kwaliteit. Ga altijd voorzichtig te werk zodat je de glazen achterkant of achter camera niet beschadigt tijdens je reparatie.

Tijdens het verwijderen van het oude camera glas is het belangrijk om gebruik te maken van een heat gun, dit zal het verwijderen een stuk eenvoudiger maken. Naast de heat gun heb je de reparatieset en het reparatie mes nodig omdat het glas eenvoudig te kunnen verwijderen.

Gebruik de reparatie video die je hieronder kunt bekijken. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 camera glas reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 camera glas vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens deze reparatie is het belangrijk om het camera glas goed te verwarmen zoals je in de video kunt zien. Gebruik altijd goed gereedschap en onderdelen van hoge kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren! Je kunt iPhone 8 onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

We wensen je veel succes met het vervangen van je camera glas! Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens je reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van iPhone 8 camera glas? Plaats die onder dit bericht onder zodat we je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *