iPhone 8 achter camera vervangen

iPhone 8 achter camera vervangeniPhone 8 achter camera kapot en wil je dit zelf fixen met behulp van onze uitgebreide handleiding met een video? In deze reparatie handleiding laten we je met behulp van onze video stap voor stap zien hoe je iPhone 8 achter camera zelf kunt vervangen. Het vervangen van de iPhone 8 achter camera wordt gezien als een eenvoudige reparatie en zal ongeveer 20 minuten duren.

In de meeste gevallen gaat de iPhone 8 achter camera kapot doordat er bijvoorbeeld een harde klap op de achterkant van het toestel komt, dit gebeurt in de meeste gevallen door een val van het toestel. Soms kan de achter camera ook kapot gaan doordat het camera glas is gebarsten en er daardoor vuil / vocht bij de camera kan komen. We adviseren om de iPhone 8 achter camera te vervangen bij deze problemen:

  • strepen of vlekken in het beeld van de achter camera (vaak i.c.m. een defect camera glas)
  • bij zwart beeld bij gebruik van de achter camera
  • bij het niet goed willen focussen of concentreren van de camera
  • soms kan ook de voorcamera niet meer functioneren door de achter camera (werken softwarematisch ook samen)

iPhone 8 achter camera reparatie:

Bij het uitvoeren van deze reparatie is het belangrijk om met aantal punten rekening te houden. Zo is het allereerst erg belangrijk dat je de reparatie video die je hieronder kunt bekijken goed volgt, zo zie je stap voor stap hoe je de iPhone 8 achter camera zelf kunt vervangen. Houd tijdens de reparatie rekening dat de iPhone 8 anders opent dan voorgaande modellen zoals de iPhone 6 of 6s, het scherm klapt namelijk open als een boek omdat de connectoren van het scherm en LCD op een andere plek op het moederbord zitten.

Om er voor te zorgen dat je niets vergeet tijdens de reparatie hebben we hieronder een kort overzicht gemaakt met de benodigdheden voor de iPhone 8 achter camera reparatie. Daarbij is het belangrijk dat je altijd kiest voor onderdelen en gereedschap van hoge kwaliteit!

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 achter camera reparatie:

Gebruik voor het uitvoeren van de reparatie altijd iPhone 8 onderdelen en gereedschap van hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat je de reparatie goed kunt uitvoeren!

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 achter camera vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Vergeet niet om de reparatie video die je hierboven kunt bekijken goed te volgen, zo laat Davey je stap voor stap zien hoe je de achter camera vervangt. Maak tijdens elke reparatie gebruik van goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren, het is erg belangrijk om voor kwaliteit te kiezen, slechts gereedschap beschadigt namelijk schroeven of zelfs onderdelen.

Neem bij elke reparatie voldoende tijd zodat je alles rustig kunt uitvoeren. FixjeiPhone verkoopt alleen onderdelen voor de iPhone 8 van zeer hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat de onderdelen goed zullen functioneren! Je kunt iPhone 8 onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nadat je onderdelen en gereedschap binnen zijn gekomen ben je klaar om de reparatie zelf uit te gaan voeren.We adviseren om deze video ook tijdens de reparatie te gebruiken om zo de kans op het maken van fouten te verkleinen. Waneer je tijdens de reparatie ergens niet uitkomt is het altijd mogelijk om via onze chat functie contact op te nemen met een van onze reparatie specialisten (let op: alleen mogelijk voor klanten van FixjeiPhone). We wensen je veel succes met het uitvoeren van de reparatie!

Heb je verder nog vragen over het vervangen van iPhone 8 achter camera? Plaats die onder dit bericht onder zodat we je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *