Voorgemonteerd iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen

Voorgemonteerd iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen Eenvoudig het iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen omdat je glas is gebarsten, het LCD is beschadigd of omdat het touchscreen niet meer goed functioneert? In deze uitgebreide reparatie handleiding repareren we dit defect met een voorgemonteerd iPhone 8 plus scherm en LCD wat de reparatie een stuk eenvoudiger maakt!

Dit komt omdat een voorgemonteerd scherm alle onderdelen al bevat (behalve de home button) en je behalve de home button niets overzet van het oude naar het nieuwe scherm.

Met het vervangen van het scherm en LCD (bestaat altijd uit 1 module) los je dan ook bovenstaande problemen op, dit is eenvoudig zelf te vervangen in slechts 15 minuten. 

Het vervangen van het voorgemonteerde iPhone 8 plus scherm en LCD is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • gebarsten glas (scherm)
  • defect touchscreen
  • strepen of vlekken op het LCD
  • defect LCD
  • home button (wanneer deze is beschadigd bij de home button kabel die door het scherm loopt)

Belangrijk tijdens voorgemonteerd iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen:

Tijdens elke iPhone 8 plus reparatie is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan bij het overzetten van de home button, deze home button is bij schade alleen te herstellen door een moederbord reparatie specialist.

We adviseren om tijdens het uitvoeren van deze reparatie gebruik te maken van goed gereedschap en iPhone 8 plus onderdelen van de hoogste kwaliteit dit zal het uitvoeren van je reparatie een stuk eenvoudiger maken.

Tijdens de reparatie kan je onderstaande reparatie video gebruiken. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je de reparatie kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van het voorgemonteerde iPhone 8 plus scherm en LCD:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Voorgemonteerd iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Na het bekijken van de video weet je precies hoe je eenvoudig zelf het voorgemonteerde iPhone 8 plus scherm en LCD kunt plaatsen op je iPhone 8 plus. Dit is in vrijwel alle gevallen de oplossing voor je gebarsten glas, defecte LCD of bij problemen met het touchscreen.

Goed om te weten is dat op het voorgemonteerde iPhone 8 plus scherm en LCD deze onderdelen al zijn voorgemonteerd (niet meer overzetten van het oude scherm naar het nieuwe scherm):

  • oorspeaker+ oorspeaker houder
  • voorcamera kabel + voorcamera en proximity sensor houder
  • LCD beschermschild

Bij een voorgemonteerd scherm zal de true tone funtie (aanpassen van de schermkleur aan de hand van de omgevingskleuren niet meer functioneren, dit is eventueel op te lossen door de voorcamera kabel over te zetten van het oude naar het nieuwe scherm).

Direct aan de slag!

Nu ben je op de hoogte van alles wat je moet weten om de reparatie zelf uit te voeren. Neem bij het uitvoeren van deze reparatie altijd voldoende tijd en volg de video stap voor stap zodat je geen fouten kunt maken tijdens de reparatie. Je kunt alle iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Kwaliteitsinformatie:
Voor het uitvoeren van deze reparatie zijn er 2 kwaliteiten: A+ kwaliteit en standaard kwaliteit. We adviseren altijd om te kiezen voor een voorgemonteerd iPhone 8 plus scherm en LCD van A+ kwaliteit, dit zal zorgen voor een langere levensduur van het scherm en LCD aangezien deze van betere kwaliteit is (zowel het glas als het LCD is van hogere kwaliteit zodat je deze kunt vergelijken met de kwaliteit van een origineel scherm).

De standaard kwaliteit bevat een copy LCD en daarnaast is het glas zwakker. Dit zal ervoor zorgen dat de kleurweergave minder mooi is, daarnaast is het glas en LCD zwakker waardoor het scherm eerder sneller kapot kan gaan.

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van de reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens het vervangen van het voorgemonteerde iPhone 8 plus scherm en LCD (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “Voorgemonteerd iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen

  1. Is het nog mogelijk een iPhone 8 zelf te herstellen met de nieuwste update van de iOS. Heb gelezen dat Apple daar aanpassingen in de software heeft gedaan om bepaalde apps te vergrendelen als niet zij het scherm mogen vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *