iPhone 8 plus wifi antenne vervangen

iPhone 8 plus wifi antenne vervangen iPhone 8 plus wifi antenne vervangen omdat je wifi signaal niet optimaal is? Bekijk deze reparatie handleiding voor meer informatie over de werking van deze antenne, natuurlijk laten we je ook stap voor stap zien hoe je een defecte wifi antenne kunt vervangen voor een nieuwe!

De wifi antenne is een geleider die het wifi signaal opvangt en vervolgens doorgeeft aan het moederbord (zit linksboven in de iPhone 8 plus). In onderstaande video is goed te zien wat er gebeurt wanneer je dit onderdeel demonteert uit de iPhone 8 plus.

Het vervangen van het iPhone 8 plus wifi antenne kan de oplossing zijn voor:

  • slecht wifi signaal

Belangrijk tijdens iPhone 8 plus wifi antenne reparatie

Net als bij alle andere reparaties adviseren we om goed iPhone gereedschap te gebruiken en de reparatie rustig uit te voeren zodat je niets beschadigt aan je iPhone. Wees extra voorzichtig bij het gebied rondom de home button zodat je deze niet kapot maakt (niet eenvoudig te vervangen).

Gebruik de iPhone 8 plus wifi antenne reparatie video die je hieronder kunt bekijken. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 plus wifi antenne reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus wifi antenne vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Volg bovenstaande reparatie video goed zodat je precies weet hoe je deze iPhone 8 plus wifi antenne reparatie moet uitvoeren. We adviseren altijd om iPhone gereedschap van de hoogste kwaliteit te gebruiken, zo kan je de reparatie goed uitvoeren en beschadig je geen onderdelen of schroeven. Je kunt iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Extra informatie: bij het op grijs blijven staan van de wifi switch (bij instellingen) wordt dit veroorzaakt door een defecte wifi chip (niet door de wifi antenne). Wanneer dit gebeurt adviseren we om de iPhone aan te melden voor een moederbord reparatie. Je kunt hier meer lezen over iPhone 8 plus moederbord reparaties »

Direct aan de slag!

Na het lezen van deze reparatie handleiding en het bekijken van bovenstaande video ben je klaar voor de reparatie! Tijdens de reparatie is het eventueel mogelijk om een van de specialisten om advies te vragen (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone). We wensen je veel succes met het vervangen van je iPhone 8 plus wifi antenne!

Heb je verder nog vragen over het vervangen van iPhone 8 wifi antenne of over een andere reparatie? Plaats die onder dit bericht onder zodat we je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *