iPhone 8 plus voorcamera kabel vervangen

iPhone 8 plus voorcamera kabel vervangeniPhone 8 plus voorcamera kabel kapot en werkt hierdoor je voorcamera, oorspeaker, proximity- of helderheidssensor niet meer?

Zeker vandaag de dag zijn deze functies onmisbaar om je iPhone optimaal te gebruiken. Het vervangen van de iPhone 8 plus voorcamera kabel is dan ook voor veel verschillende problemen de oplossing. In deze reparatie handleiding laten we je dan ook precies zien hoe je dit eenvoudig zelf kunt doen in slechts 20 minuten.

Het vervangen van de iPhone 8 plus voorcamera kabel is in de meeste gevallen oplossing voor:

  • defecte voorcamera (verantwoordelijk voor het kunnen maken van een selfie of voor het filmen met de voorcamera wat je gebruikt bij bijvoorbeeld Snapchat of Facetime.
  • defecte proximity sensor (deze sensor zorgt voor het uitgaan van het scherm wanneer je aan het bellen bent, deze sensor zit vast op de voorcamera kabel)
  • defecte helderheidssensor (deze sensor zorgt voor het aanpassen van de schermhelderheid, deze sensor zit vast op de voorcamera kabel)
  • defecte oorspeaker (deze kan zowel niet functioneren door een defecte oorspeaker zelf of door een defecte aansluiting in de voorcamera kabel, deze zorgt namelijk voor de verbinding tussen de oorspeaker en het moederbord)

Belangrijk tijdens de iPhone 8 voorcamera kabel vervangen:

Tijdens elke iPhone 8 plus reparatie is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn rondom de home button zodat je deze niet beschadigt. De home button is namelijk alleen door een moederbord reparatie specialist te herstellen.

Gebruik tijdens deze reparatie altijd onderdelen van de hoogste kwaliteit en goed gereedschap om zo geen onderdelen te beschadigen tijdens de reparatie.

De reparatie video die je hieronder kunt bekijken laat je stap voor stap zien hoe je de voorcamera kabel kunt vervangen. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 voorcamera kabel reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus voorcamera kabel vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Nu je precies weet hoe je de iPhone 8 plus voorcamera kabel reparatie zelf uitvoert ben je klaar voor de reparatie!

Zoals bij elke andere iPhone reparatie is het belangrijk om rustig te werk te gaan en de video goed te volgen. Zo verklein je de kans op fouten. Vergeet niet om extra voorzichtig te zijn rondom het gebied van de home button zodat je deze niet kapot maakt.

Je kunt alle iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van de reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens je iPhone 8 plus voorcamera kabel reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over de iPhone 8 plus voorcamera kabel reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten.Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *