iPhone 8 plus trilmotor vervangen

iPhone 8 plus trilmotor vervangen iPhone 8 plus trilmotor zelf vervangen met een uitgebreide reparatie handleiding? In deze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je het probleem van een defecte trilmotor zelf kunt fixen.

Het vervangen van de iPhone 8 plus trilmotor duurt ongeveer 20 minuten en is gelukkig een makkelijke reparatie. Hieronder laten we je in de reparatie video zien hoe je dit stap voor stap kunt vervangen. In elke gevallen kan het niet functioneren van de trilmotor ook door de dock connector komen (trilmotor staat in verbinding met het moederbord via de dock connector).

Het vervangen van de iPhone 8 plus trilmotor is de oplossing voor:

  • niet meer trillen van de iPhone 8 plus (bij bellen of andere notificaties)
  • niet meer trillen bij het aanraken van de iPhone 8 home button (dan trilt de trilmotor ook)

Belangrijk tijdens de iPhone 8 plus trilmotor vervangen:

Net als bij alle iPhone 8 plus reparaties is het belangrijk om extra voorzichtig te werk te gaan bij het openmaken van de iPhone 8 plus. We adviseren om extra voorzichtig te zijn zodat je de home button (kabel) niet kapot maakt (kabel is niet te vervangen)!

We adviseren om onze iPhone 8 plus trilmotor reparatie video die je hieronder kunt bekijken goed te bekijken zodat je precies weet hoe je de reparatie kunt uitvoeren en mogelijke fouten voorkomt. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 plus trilmotor:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus trilmotor vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Net als bij alle andere reparaties is het belangrijk dat je voorzichtig te werk gaat. Gebruik tijdens je reparatie altijd bovenstaande video zodat je stap voor stap ziet hoe je de reparatie kunt uitvoeren.

Maak bij je reparatie gebruik van goed gereedschap zodat je geen onderdelen of schroeven beschadigt. Kies altijd voor iPhone onderdelen van hoge kwaliteit zodat deze goed zullen functioneren in je iPhone 8 plus.  Je kunt iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nu je deze reparatie handleiding hebt gelezen, de video hebt bekeken ben je klaar om de spullen te gaan bestellen voor de reparatie. Neem bij het uitvoeren van de reparatie altijd ruim de tijd zodat je de kans op feiten verkleint. Neem gerust contact op met onze chat mogelijkheid voor extra hulp van onze reparatie specialisten (altijd beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

We wensen je veel succes met het uitvoeren van de reparatie!

Heb je verder nog vragen over het vervangen van iPhone 8 plus trilmotor of over een andere reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *