iPhone 8 plus oorspeaker vervangen

iPhone 8 plus oorspeaker vervangeniPhone 8 plus oorspeaker kapot en kan je daardoor je gesprekspartner niet meer horen of is het geluid van tijdens het afspelen van video’s minder hard? 

Dit probleem wordt bijna altijd veroorzaakt door een defecte oorspeaker. Het vervangen van de iPhone 8 plus oorspeaker is eenvoudig zelf te doen in slechts 20 minuten. In deze uitgebreide reparatie handleiding vertellen we je precies wat je nodig hebt en laten we je in een video zien hoe je dit eenvoudig zelf kunt fixen! 

Het vervangen van de iPhone 8 plus oorspeaker is in de meeste gevallen oplossing voor:

  • niet kunnen horen van je gesprekspartner tijdens normaal bellen
  • minder geluiden tijdens het afspelen van media geluiden of handsfree bellen

Belangrijk tijdens de iPhone 8 oorspeaker vervangen:

Tijdens elke iPhone 8 plus reparatie is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn rondom de home button zodat je deze niet beschadigt. De home button is namelijk alleen door een moederbord reparatie specialist te herstellen.

Gebruik tijdens deze reparatie altijd onderdelen van de hoogste kwaliteit en goed gereedschap om zo geen onderdelen te beschadigen tijdens de reparatie.

Extra informatie over het probleem:
Het vervangen van de oorspeaker is niet altijd de oplossing. Soms kan dit defect ook worden veroorzaakt door een defecte voorcamera kabel (deze zorgt namelijk voor de verbinding tussen de oorspeaker en het moederbord).

Wanneer het probleem na het vervangen van de oorspeaker nog niet is opgelost adviseren we om de iPhone 8 plus voorcamera kabel handleiding te volgen.

Dit heb je nodig voor de reparatie:
De reparatie video die je hieronder kunt bekijken laat je stap voor stap zien hoe je de oorspeaker kunt vervangen. Hieronder vind je een lijst met het gereedschap en de onderdelen voor het uitvoeren van de iPhone 8 plus oorspeaker reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus oorspeaker vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Nu je de video hebt bekeken ben je precies op de hoogte hoe je de reparatie zelf eenvoudig kunt uitvoeren.

Wees extra voorzichtig rondom het gebied van de home button zodat je deze niet kapot maakt. Je kunt alle iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van de reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens je iPhone 8 plus oorspeaker reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over de iPhone 8 plus oorspeaker reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

1 reactie op “iPhone 8 plus oorspeaker vervangen

  1. Wat een top site!! Ben je op vakantie, gaat je telefoon kapot ? nieuwe accu besteld, af laten leveren op vakantie adres, ff filmpje van Davey bekeken en hij doet het weer!! Dikke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *