iPhone 8 plus luidspreker vervangen

iPhone 8 plus luidspreker vervangen berichtiPhone 8 plus luidspreker kapot en wil je dit zelf repareren? In deze uitgebreide reparatie handleiding zie je stap voor stap hoe je het probleem met een niet functionerende luidspreker zelf kunt oplossen!

In de reparatie video hieronder kan je in 6 minuten zien hoe je zelf de defecte luidspreker kunt vervangen voor een nieuwe!

Het vervangen van de iPhone 8 plus luidspreker kan de oplossing zijn voor:

  • defecte luidspreker (waardoor je gedeeltelijk geen media of het belsignaal niet kunt horen)

Belangrijk tijdens de iPhone 8 plus luidspreker reparatie

De luidspreker staat ook wel bekend als de geluidsbox. Deze staat via de dock connector in verbinding met het moederbord en krijgt ook door de dock connector het signaal vanuit het moederbord. In de meeste gevallen is het vervangen van de luidspreker de oplossing voor dit probleem, wanneer dit niet de oplossing is voor het probleem adviseren we om de dock connector te vervangen om het probleem op te lossen.

Net als bij alle iPhone 8 plus reparaties is het extra belangrijk om extra voorzichtig te zijn rondom het gebied van de home button (kabel) zodat deze niet beschadigt (moeilijk te herstellen).

Bekijk onderstaande video goed, daarnaast adviseren we ook om het gaasje goed schoon te maken. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 plus luidspreker:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus luidspreker vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het vervangen van de iPhone 8 plus luidspreker is het belangrijk dat je bovenstaande video goed volgt en de juiste onderdelen en gereedschap gebruikt zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren!

Kies altijd voor iPhone 8 plus onderdelen van hoge kwaliteit zodat deze goed zullen functioneren in je iPhone 8 plus. Je kunt iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nu weet je alles om zelf de reparatie uit te voeren! Ga altijd rustig te werk zodat je niets beschadigt. Kom je er tijdens de reparatie niet uit? Neem gerust contact op met onze chat mogelijkheid voor extra hulp van onze reparatie specialisten (altijd beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van de iPhone 8 plus luidspreker of over een andere reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *