iPhone 8 plus camera glas vervangen

iPhone 8 plus camera glas vervangeniPhone 8 plus camera glas gebarsten en wil je dit eenvoudig zelf vervangen? In deze reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je het camera glas vanuit de binnenkant van de iPhone kunt vervangen. Het vervangen van het camera glas kan zowel vanaf de binnenkant van het toestel als de buitenkant.

In onderstaande reparatie video laten we je in 8 minuten zien hoe je de reparatie zelf kunt uitvoeren. Het vervangen van het camera glas wordt gezien als een eenvoudige reparatie!

Het vervangen van het iPhone 8 plus camera glas kan de oplossing zijn voor:

 • gebarsten camera glas
 • ontbreken van het camera glas
 • krassen op het camera glas

Belangrijk tijdens iPhone 8 plus camera glas reparatie

Zeker bij nieuwe type iPhones komt het steeds vaker voor dat het camera glas kapot gaat door bijvoorbeeld een val van de iPhone. Dit komt omdat de camera steeds groter wordt en de kans dat deze kan beschadigen groter wordt. Gelukkig zie je in de reparatie video hieronder hoe je dit stap voor stap zelf kunt uitvoeren. Het is belangrijk dat je het camera glas altijd op tijd vervangt, bij het ontbreken van het camera glas ontstaat er eerder schade aan de achter camera van je iPhone 8 plus wat je natuurlijk niet wilt.

Tijdens het vervangen is het belangrijk om onderstaande reparatie video stap voor stap te volgen. Gebruik daarnaast altijd goed gereedschap voor je reparatie zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Bij het camera glaasje wordt een speciale sticker geleverd zodat je deze met de sticker eenvoudig kunt monteren, eventueel is dit ook mogelijk met b7000 lijm (wel goed opletten dat de lijm niet in aanraking komt met het moederbord).

Gebruik de iPhone 8 plus camera glas reparatie video die je hieronder kunt bekijken. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 plus camera glas reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus camera glas vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Net als bij alle andere iPhone 8 plus reparaties is het belangrijk dat je rustig en zorgvuldig te werk gaat, zo voorkom je beschadigingen tijdens het uitvoeren van je reparatie. Volg bovenstaande video goed zodat je stap voor stap op de hoogte bent van de handelingen die je moet uitvoeren.

Gebruik altijd goed gereedschap en onderdelen van hoge kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren! Je kunt iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nu je van alles op de hoogte bent ben je klaar om de reparatie zelf te gaan uitvoeren. Tijdens de reparatie is het eventueel mogelijk om een van de specialisten om advies te vragen (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone). We wensen je veel succes met het vervangen van je iPhone 8 plus camera glas!

Heb je verder nog vragen over het vervangen van iPhone 8 camera glas of over een andere reparatie? Plaats die onder dit bericht onder zodat we je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone 8 plus camera glas vervangen

 1. hoi,
  ik heb een bestelling gedaan op 16 december (Bestelling #275073 (16 december, 2018) maar tot nu toe heb ik het nog niet binnen, graag een reactie.
  mvg mo

  1. Hallo Mohammed,

   Neem hiervoor direct even contact op met onze klantenservice. Dan gaan wij dit direct nakijken.
   In dit geval hoort u het normaal gesproken vandaag te ontvangen in de brievenbus op het door u opgegeven adres.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *