iPhone 8 Plus batterij vervangen
HANDLEIDING

iPhone 8 Plus batterij vervangen

Dit heb je nodig

Nog 7 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Problemen met je iPhone 8 Plus batterij zoals het snel leeglopen, weergeven van het onjuiste batterij percentage of start je iPhone 8 Plus helemaal niet meer op? In deze reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe jij zelf je iPhone 8 Plus batterij kunt vervangen!

Het zelf vervangen van je iPhone 8 Plus batterij bespaart je behoorlijk wat geld en is ook nog eens erg eenvoudig te doen met deze handleiding (met video).

Het vervangen van de iPhone 8 Plus batterij is de oplossing voor:

  • snel leeglopen van batterij
  • defecte batterij (niet willen opstarten)
  • schommelen van batterij percentages (plotseling uitvallen)

Belangrijk tijdens iPhone 8 Plus batterij reparatie:

Gebruik tijdens het vervangen van deze iPhone 8 Plus batterij altijd goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en niets beschadigt tijdens je reparatie. Op onderstaande video laten we je stap voor stap zien hoe jij in minder dan 10 minuten zelf je iPhone 8 Plus batterij kunt vervangen!

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 Plus batterij reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 Plus batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone 8 Plus batterij set

2 kleuren

Morgen in huis

 29,95 49,95
FixjeiPhone iPhone Reparatie Set

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
1 beoordelingen

Morgen in huis

 29,95
iPhone 8 Plus magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95

Welke iPhone 8 Plus batterij kopen?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de verschillen zijn tussen onze iPhone 8 Plus batterijen. In het assortiment zit de standaard batterij en de A+ kwaliteit batterij. Het grootste verschil tussen deze batterijen is dat de A+ batterij een langere levensduur heeft en dat na plaatsing de batterij conditie kan worden uitgelezen door de iPhone 8 Plus.

Voor optimale prestaties en voor een langere levensduur adviseren wij altijd om voor de A+ kwaliteit batterij te kiezen!  Je kunt alle iPhone 8 Plus onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu je van alles op de hoogte bent en de reparatie video hebt bekeken ben je klaar om de reparatie zelf uit te voeren! Gelukkig is het zelf vervangen van deze iPhone 8 Plus batterij in ongeveer 15 minuten te doen! Wij wensen je veel succes bij het vervangen van je iPhone 8 Plus batterij!

Kom je er tijdens de reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het iPhone 8 Plus batterij vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een reactie