iPhone 8 plus achter camera vervangen

iPhone 8 plus trilmotor vervangeniPhone 8 plus achter camera kapot en kan je hierdoor geen of geen mooie foto’s of video’s meer maken met je iPhone 8 plus?

Meestal is dit probleem gemakkelijk te verhelpen door de achter camera van de iPhone 8 plus te vervangen. De iPhone 8 plus heeft twee 12 megapixel camera’s die vast zitten met 2 connectoren (een van de camera’s is voorzien van een groothoeklens en de andere met een telelens).

Het vervangen van de iPhone 8 plus achter camera duurt ongeveer 30 minuten en is een gemiddelde reparatie. In deze reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je dit zelf kunt uitvoeren.

Het vervangen van de iPhone 8 plus achter camera is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • geen / slecht beeld op de achter camera
  • geen / slechte beeldstabilisatie
  • vlekken / strepen in het beeld van de achter camera (meestal is dan het camera glas ook kapot)

Belangrijk tijdens de iPhone 8 plus achter camera vervangen

Gebruik net als bij alle andere iPhone 8 plus reparaties goed gereedschap en natuurlijk onderdelen van de hoogste kwaliteit, zeker bij de achter camera is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Voor een goed overzicht adviseren wij om een magnetische schroefmat te gebruiken tijdens je reparatie (zo kan je geen schroeven door elkaar halen, dit kan leiden tot een moederbord probleem).

Wees tijdens het losmaken van de iPhone 8 plus extra voorzichtig rondom de home button (deze mag je vanwege de unieke touch ID functie niet beschadigen).

Dit heb je nodig voor de reparatie:
De reparatie video die je hieronder kunt bekijken laat je stap voor stap zien hoe je zelf de achter camera van de iPhone 8 plus moet vervangen. Hieronder vind je een lijst met het gereedschap en de onderdelen voor het uitvoeren van de iPhone 8 plus oorspeaker reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus achter camera vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Wees bij deze reparatie extra voorzichtig rondom de home button en gebruik de magnetische schroefmat om goed overzicht te kunnen houden tijdens de reparatie. De iPhone 8 plus camera zit vast met 2 connectoren die beide op het moederbord moeten worden geklikt.

Neem voldoende de tijd om de reparatie zorgvuldig uit te voeren. Je kunt alle iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van de reparatie! Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens je iPhone 8 plus achter camera reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over de iPhone 8 plus achter camera reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *