iPhone 7 (plus) touchscreen problemen oplossen

iPhone scherm serienummer programmeriPhone 7 (plus) touchscreen problemen na het plaatsen van een nieuw A+ kwaliteit (of gerecycled) scherm op je iPhone 7 (plus)? In de meeste gevallen kan je deze touchscreen problemen eenvoudig oplossen door gebruik te maken van een iPhone scherm serienummer programmer.

In deze handleiding leggen we je dan ook precies uit hoe dit probleem wordt veroorzaakt en hoe je dit eenvoudig kunt oplossen! Door gebruik te maken van de iPhone scherm serienummer programmer los je in het algemeen problemen op zoals:

  • Touchscreen problemen bij een nieuw A+ kwaliteit / gerecycled iPhone 7 (plus) scherm
  • Touchscreen problemen bij een nieuw A+ kwaliteit / gerecycled iPhone 8 (plus) scherm

Hoe ontstaan de touchscreen problemen bij de iPhone 7 (plus)?

Er zijn verschillende fabrikanten die de schermen leveren aan Apple die vervolgens worden gebruikt voor montage in de iPhone 7 (plus) en de iPhone 8 (plus). Apple gebruikt schermen van 3 verschillende fabrikanten: Toshiba, LG en Sharp.

Het touchscreen probleem wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat er een ander merk LCD wordt gebruikt ten opzichte van het oude scherm (bijvoorbeeld eerst een Sharp LCD en het vervangende scherm bevat een Toshiba LCD).

iPhone 7 (plus) scherm inlezen met serienummer programmer

Doordat bovenstaande merken verschillende serienummers bevatten is het eenvoudig om te zien van welk merk het oude scherm is (die op de iPhone 7 (plus) heeft gezeten voor de vervanging). Elk merk heeft verschillende serienummers, het is belangrijk om de eerste drie cijfers / letters te bekijken en te noteren  zodat je dit kunt vergelijken met het nieuwe scherm dat je op de iPhone wilt plaatsen.

iPhone scherm serienummers per merk (eerste letters / cijfers):

  • Toshiba: C11 of F7C
  • LG: DTP of C3F
  • Sharp: DKH of C0N

In de video die je hieronder kunt bekijken zie je hoe we het nieuwe scherm inlezen op basis van het oude scherm, zo zijn de specificaties van het scherm hetzelfde en zo voorkom je problemen met het iPhone 7 (plus) touchscreen. Bij copy schermen is dit overigens niet van toepassing.

Bekijk onderstaande video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 7 (plus) scherm inlezen met serienummer programmer (video):

Dit product bestellen?

Direct aan de slag!

Nu je precies op de hoogte bent van het ontstaan en het oplossen van de touchscreen problemen bij je iPhone 7 (plus) kan je aan de slag! Voor vaste reparateurs is deze iPhone scherm serienummer programmer zeker een must.

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp (beschikbaar wanneer de onderdelen / gereedschap bij FixjeiPhone zijn gekocht).

Heb je verder nog vragen? Plaats die onder dit bericht zodat we je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten.Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *