iPhone 7 scherm en LCD vervangen

iPhone 7 scherm vervangenIs je iPhone 7 scherm of LCD kapot en wil je deze zelf vervangen? In deze uitgebreide reparatie handleiding laten we je met behulp van een video zien hoe je stap voor stap het defecte scherm kunt vervangen voor een nieuwe.

De reparatie duurt ongeveer 30 minuten en is voor een ervaren reparateur goed te doen. Wel raden wij aan om de reparatie video goed te volgen en deze tijdens de reparatie ook erbij te gebruiken. In tegenstelling tot de andere iPhone scherm reparaties klapt de iPhone 7 open als een boek, de reparatie technieken zijn daarom dan ook anders dan bij de andere scherm reparaties. In onderstaande video laat ik je precies zien hoe je de open 7 goed openmaakt, de reparatie video duurt meer dan 30 minuten en laat je dan ook alle details goed zien!

Tijdens de reparatie moet je extra voorzichtig zijn bij de home button en de home button kabel, hier zit namelijk de vingerprint detector in die je nodig hebt voor de touch ID. Mocht je deze kapot maken dan kan je wel weer een andere home button en home button kabel erin plaatsen maar dan zal je vingerprint detector niet meer werken waardoor je geen gebruik kunt maken van je touch ID.

iPhone 7 scherm en LCD reparatie:

Het iPhone 7 scherm vervangen wordt door ons gezien als een gemiddelde reparatie, wel is het belangrijk om goed de tijd te nemen voor de reparatie zodat je geen fouten maakt. Maak tijdens de reparatie altijd gebruik van onze iPhone reparatieset en eventueel de magnetische schroefmat zo behoud je het overzicht tijdens de reparatie wat erg belangrijk is voor het juist terugplaatsen van alle schroeven. Voor het uitvoeren van de reparatie heb je ook altijd de tri wing schroevendraaier (deze dien je apart te bestellen) nodig, daarnaast raden we aan om een nieuwe frame sticker te plaatsen voor optimale bescherming tegen vuil en vocht.

Wanneer het iPhone 7 scherm en LCD vervangen?

 • Als er strepen in het LCD zitten of rare kleuren die er niet in horen. Dit betekent vaak een defect LCD en dan moet het gehele scherm vervangen worden.
 • Als de home button niet meer werk dan kan dit aan het scherm liggen. In de backlight van het scherm loopt de kabel die naar de home button heen gaat. Als deze kabel kapot is kun je de iPhone 7 home button niet meer gebruiken.
 • Als er een barst in het scherm van de iPhone 7 zit, maar dat klinkt vrij logisch.
 • Als de touch van het iPhone 7 scherm niet weer werkt (dit kan overigens ook door de touch chip komen).

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 7 scherm en LCD vervangen (video):

Dit product bestellen?

Is de iPhone 7 nog waterdicht?

De iPhone 7 is de eerste iPhone die waterdicht is. Tijdens het vervangen van het scherm is het dan ook noodzakelijk om je iPhone 7 framesticker te vervangen, na het uitvoeren van de reparatie durven wij niet meer te garanderen dat de iPhone nog waterdicht is.

Welk iPhone 7 scherm kopen?

Voor het uitvoeren van de reparatie heb je een iPhone 7 scherm nodig. Wij raden altijd aan om een iPhone 7 scherm en LCD te kopen van de hoogste kwaliteit, zo blijf je de kwaliteit van je iPhone 7 behouden en zo kan je optimaal genieten van je iPhone. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone 7 onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo ben je er zeker van dat de onderdelen die je gebruikt van de topkwaliteit zijn!

Direct aan de slag

Na het lezen van deze uitgebreide reparatie handleiding en het bekijken van de reparatie video ben je klaar om zelf je iPhone 7 scherm te gaan vervangen. Gebruik tijdens de reparatie altijd onze reparatie video en vergeet niet goed gereedschap te gebruiken want dat is het halve werk! Blijf tijdens de reparatie altijd rustig en neem voldoende tijd zodat je niet hoeft te haasten. Je kunt een iPhone 7 scherm bestellen in onze webshop »

Heb je een vraag over de reparatie of over het onderdeel? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen! Je kunt je vraag ook onder dit bericht stellen zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen!

We waarderen het erg als je ons wilt liken op Facebook!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

17 reacties op “iPhone 7 scherm en LCD vervangen

  1. Hallo Ellis,

   Goede vraag na het vervangen van het scherm geven wij geen garantie op waterdichtheid. Dat leggen we ook in de reparatievideo uit. Gr. Davey Groothedde

 1. Beste,

  Ik heb even een vraag. Ik heb 2 iPhone 7 modellen maar van 1 is het scherm defect. Kan ik de gehele scherm unit incl touch id 1 op 1 vervangen? Werkt de touch ID dan gewoon?

  1. Beste Jake,

   Nee helaas is dat niet mogelijk je kan alles overzetten behalve de home button. Deze moet je overzetten op het andere scherm. Gr. Davey

 2. Beste Davey,

  Ik heb bij jullie een nieuw scherm gekocht en gemonteerd; super handleiding, alles gelukt en werkt!

  Maar, scherm lijkt een soort grijzige gloed te hebben, welke ik ook met de ios10 accessibility / color filter settings niet weg krijg.

  Enig idee?

  Tnx!

 3. Hey Dave,

  Ik kan een Iphone Lopez met web defect. Het scheme is gebroken en geeky Gwen beheld meer. De iPhone feed took Gwen geluid. Wel truly bij nog en bij lad took op. Als ik her scheme vervang kan in gel ink de speaker vervangen?

 4. Hoi Davey,

  Klinkt bijna te mooi voor woorden, maar gezien de kosten is het wel het overwegen waard om zelf het scherm te vervangen. Wat ben ik naast de € 31,95 kwijt aan kosten? Heb ik aanvullende spullen nodig om een eenmalige reparatie zelf succesvol uit te kunnen voeren? (gereedschap/plakmiddelen/andere zaken?). Kan ik ergens klantervaringen vinden van klanten die zelf de reparatie hebben uitgevoerd?

  Dank voor je reactie!

 5. Hallo ik heb een nieuwe accu bij jullie besteld duurste die er was voor een iPhone 7plus, alleen hij zegt reparatie bij de batterij instelling en slaat uit op messenger en portrait mode?? Is dan de accu niet goed?
  Als ik hem via een kabel aan het stroom heb dan doet hij het wel, ook na een reset slaat hij uit? Wat nu?

  1. Hallo Doeke,

   Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice via de live-chat, email of telefoon.
   We gaan dit graag samen met je oplossen.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

 6. Hallo,

  Ik heb een nieuw LCD scherm (die van €31,95) bij jullie besteld voor de iPhone 7. Ik heb de materialen handmatig overgezet en alles werkt, behalve de proximity sensor. Hebben jullie tips voor mij over hoe ik dit kan verhelpen alvorens ik de iPhone wederom openschroef? Naar mijn weten heb ik de sensor op de juiste manier weer teruggeplaatst. Ik las op Internet iets over dat sommige schermpjes niet genoeg licht doorlaten waardoor de sensor niet werkt, klopt dit?

  1. Hallo Rico,

   Wij vermoeden dat je de voorcamera kabel niet juist teruggeplaatst hebt in het nieuwe scherm.
   We raden zeker aan om dit nogmaals te proberen en de montage dus goed na te zien met onze handleiding.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

 7. Hi Davy,

  Ik heb het scherm vlgs de gebruiksaanwijzing vervangen. Ging ook prima. Alles doet het ook, maar nu zit er halverwege het scherm een band waar de touch niet werkt. Heel irritant want je drukt iets door en dan pakt hij de keuze eronder of erboven. Helderheid en kleuren zijn prima.
  Is dit op te lossen of is het een probleem in het scherm.

  Gr Albert

 8. Hoi zodra scherm vervangen is en de huidige home button ook overgezet is op de nieuwe scherm, moet dr home button gaan werken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *