iPhone 7 oorspeaker vervangen

iPhone 7 oorspeaker vervangenIs je iPhone 7 oorspeaker defect en kan je daardoor niet meer of bijna niet meer bellen met je gesprekspartner? In dit bericht vertellen we je stap voor stap hoe je zelf de iPhone 7 oorspeaker kunt vervangen. De iPhone 7 oorspeaker vervangen is een gemakkelijke reparatie waar je gemiddeld 15 minuten mee bezig bent.

Het is belangrijk om te weten dat de iPhone 7 oorspeaker via de voorcamera kabel van de iPhone 7 in verbinding staat met het moederbord. Wanneer je na het vervangen van de oorspeaker ontdekt dat het probleem nog steeds niet is opgelost dan zou het ook goed kunnen dat het probleem wordt veroorzaakt door de voorcamera kabel. We raden altijd aan om tijdens het uitvoeren van de reparatie ook even te kijken of het oorgaasje niet vies is, wanneer deze wel vies is raden we aan om deze te vervangen (leggen we later uitgebreid uit in de reparatie video).

Belangrijk tijdens de reparatie:

Bij het uitvoeren van de reparatie zou ik aanraden om de uitgebreide reparatieset te gebruiken, zo heb je alle gereedschap om de reparatie succesvol te voltooien. De magnetische schroefmat is erg handig om overzicht te houden tijdens de reparatie. Je moet namelijk goed opletten dat je geen schroeven verwisselt want dit kan vervelende defecte veroorzaken tijdens de reparatie. Bij een iPhone 7 heb je ook een Tri wing schroevendraaier nodig om het scherm te verwijderen. Deze schroevendraaier zit in de standaard iPhone reparatieset.

Wanneer de iPhone 7 oorspeaker vervangen?

De iPhone 7 oorspeaker heeft twee functies, namelijk de functie dat je geen gehoor hebt tijdens het bellen en wanneer je muziek afspreekt via bijv. Spotify of Youtube komt er ook geluid uit je oorspeaker.

iPhone 7 oorspeaker functies:

 • Het horen van je gesprekspartner wanneer je aan het bellen bent.
 • Afspelen van media geluiden (zoals Youtube en Spotify)

iPhone 7 oorspeaker vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone 7 oorspeaker kopen?

Om te reparatie goed te voltooien is het belangrijk dat je gebruikt maakt van iPhone 7 onderdelen van de hoogste kwaliteit. FixjeiPhone zorgt ervoor dat de kwaliteit van de onderdelen worden getest, zodat je met de hoogste kwaliteit kan werken en je zeker weet dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Direct aan de slag

Nu je alles weet over de reparatie ben je klaar om deze zelf uit te gaan voeren. Het is belangrijk dat je altijd gebruik maakt van goed gereedschap zodat je geen schroeven kapot maakt tijdens het repareren. Blijf altijd rustig tijdens de reparatie zodat je goed het overzicht kunt houden. Je kunt de iPhone 7 oorspeaker bestellen in de webshop »

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

6 reacties op “iPhone 7 oorspeaker vervangen

 1. Goedemorgen Davey,

  Hallo, al eerder gaf ik een respond op uw video; Phone oorspeaker vervangen. Door tijdgesprek heb ik nog niet verder kunnen reageren op u vriendelijke antwoordt. Wij hebben een IPhone 7 die alles zeer zacht weergeeft. Zowel bel- WahatsApp, Email aankondigingen alsook gesprekken. Wij vermoeden dan ook dat de oorspeaker slecht of misschien gewoon vervuild is. We hebben niet zelf de benodigde gereedschappen om dit te repareren, zeker niet in 20 minuten! Wel zijn we erg benieuwd wat een dergelijke reparatie zou kosten wanneer u die uitvoert. Ergens heb ik het idee dat u niet zover bij ons vandaan woont, misschien kunnen we de telefoon wel brengen, wij wonen trouwens in Hellendoorn. Graag zien we uw reactie tegemoet,

  Met vriendelijke groet,
  Ben Vogelzang.

  1. Hallo Ben,

   Je kunt hiervoor een afspraak bij ons inplannen.
   Je kunt dan zelfs hierop wachten.

   Dit inplannen kan per email, live chat of telefoon.
   Wij zitten in Almelo, het is dus redelijk in de buurt.

   De prijs is 49 euro indien het inderdaad de oorspeaker is.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

 2. Hoi,
  Ik hoor niks tenzij ik mijn mobiel op speakermodus zet. Een koptelefoon werkt ook gewoon.
  Met dictafoon hoor ik mezelf.
  Als ik een selfie film maak hoor ik niks.
  Ook als ik een film maak met de camera naar achter toe is er geen geluid.
  Kunt u aangeven wat ik moet bestellen.
  Danny

  1. Hallo Danny,

   Dan raden wij in eerste instantie aan om de voorcamera te vervangen.
   Mocht het dan nog niet opgelost zijn kun je de iPhone ook naar ons doen ter controle.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *