iPhone 7 oorspeaker vervangen

iPhone 7 oorspeaker vervangenIs je iPhone 7 oorspeaker defect en kan je daardoor niet meer of bijna niet meer bellen met je gesprekspartner? In dit bericht vertellen we je stap voor stap hoe je zelf de iPhone 7 oorspeaker kunt vervangen. De iPhone 7 oorspeaker vervangen is een gemakkelijke reparatie waar je gemiddeld 15 minuten mee bezig bent.

Het is belangrijk om te weten dat de iPhone 7 oorspeaker via de voorcamera kabel van de iPhone 7 in verbinding staat met het moederbord. Wanneer je na het vervangen van de oorspeaker ontdekt dat het probleem nog steeds niet is opgelost dan zou het ook goed kunnen dat het probleem wordt veroorzaakt door de voorcamera kabel. We raden altijd aan om tijdens het uitvoeren van de reparatie ook even te kijken of het oorgaasje niet vies is, wanneer deze wel vies is raden we aan om deze te vervangen (leggen we later uitgebreid uit in de reparatie video).

Belangrijk tijdens de reparatie:

Bij het uitvoeren van de reparatie zou ik aanraden om de uitgebreide reparatieset te gebruiken, zo heb je alle gereedschap om de reparatie succesvol te voltooien. De magnetische schroefmat is erg handig om overzicht te houden tijdens de reparatie. Je moet namelijk goed opletten dat je geen schroeven verwisselt want dit kan vervelende defecte veroorzaken tijdens de reparatie. Bij een iPhone 7 heb je ook een Tri wing schroevendraaier nodig om het scherm te verwijderen. Deze schroevendraaier zit in de standaard iPhone reparatieset.

Wanneer de iPhone 7 oorspeaker vervangen?

De iPhone 7 oorspeaker heeft twee functies, namelijk de functie dat je geen gehoor hebt tijdens het bellen en wanneer je muziek afspreekt via bijv. Spotify of Youtube komt er ook geluid uit je oorspeaker.

iPhone 7 oorspeaker functies:

  • Het horen van je gesprekspartner wanneer je aan het bellen bent.
  • Afspelen van media geluiden (zoals Youtube en Spotify)

iPhone 7 oorspeaker vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone 7 oorspeaker kopen?

Om te reparatie goed te voltooien is het belangrijk dat je gebruikt maakt van iPhone 7 onderdelen van de hoogste kwaliteit. FixjeiPhone zorgt ervoor dat de kwaliteit van de onderdelen worden getest, zodat je met de hoogste kwaliteit kan werken en je zeker weet dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Direct aan de slag

Nu je alles weet over de reparatie ben je klaar om deze zelf uit te gaan voeren. Het is belangrijk dat je altijd gebruik maakt van goed gereedschap zodat je geen schroeven kapot maakt tijdens het repareren. Blijf altijd rustig tijdens de reparatie zodat je goed het overzicht kunt houden. Je kunt de iPhone 7 oorspeaker bestellen in de webshop »

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *