iPhone 7 plus dock connector vervangen

iPhone 7 plus dock connector vervangen750x1000 iPhone 7 plus dock connector connector kapot en heb je problemen met bijvoorbeeld het opladen van je telefoon, microfoon, geluidsbox of trilmotor? In deze uitgebreide handleiding lees je precies hoe je dit zelf kunt repareren met behulp van een goede reparatie video. Deze reparatie wordt gezien als een gemiddelde reparatie, met behulp van de video kan je stap voor stap zien hoe je dit in ongeveer 45 minuten zelf kunt repareren.

De iPhone 7 plus dock connector is een belangrijk onderdeel binnen in de iPhone 7 plus die regelmatig kapot gaat. De dock connector is namelijk verantwoordelijk voor verschillende belangrijke functies in de iPhone 7 plus:

  • opladen van je iPhone
  • microfoonfunctie van de iPhone
  • GSM antenne
  • trilmotor (via de dock connector staat deze in verbinding met het moederbord)
  • geluidsbox (via de dock connector staat deze in verbinding met het moederbord)

Bij het uitvoeren van deze iPhone 7 plus reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van het juiste gereedschap en de juiste onderdelen.

Belangrijk tijdens de iPhone 7 plus dock connector reparatie:

In de video hieronder kan je precies bekijken hoe je jouw oude dock connector vervangt voor een nieuwe. Het is belangrijk dat je rekening houdt met nieuwe reparatie technieken (anders openklappen van het scherm en LCD), dit komt omdat de connectoren van het scherm en LCD openklappen als een boek omdat ze anders zijn geplaatst.

Om de reparatie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk om de video exact te volgen zodat je exact weet hoe je de reparatie moet uitvoeren. Bestel altijd goed gereedschap en de juiste onderdelen zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 7 plus dock connector reparatie:

Gebruik voor het uitvoeren van de reparatie altijd iPhone 7 plus onderdelen en gereedschap van hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat je de reparatie goed kunt uitvoeren!

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 7 plus dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Na het bekijken van de video weet je precies hoe je de dock connector zelf kunt vervangen. Het is belangrijk om de video goed te volgen en gebruik te maken van het juiste gereedschap zodat je niets kapot maakt in de iPhone. Vergeet niet om de speciale tri wing schroevendraaier en daarbij ook een nieuwe frame sticker om ervoor te zorgen dat de iPhone weer goed dicht kan worden gemaakt. Neem voldoende tijd zodat je niet overhaast te werk gaat. Je kunt iPhone 7 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nu je alles hebt gelezen ben je klaar om het gereedschap zelf in de hand te nemen en je dock connector te vervangen. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen of heb je vragen over onderdelen of gereedschap die je wilt kopen? Neem dan contact met ons op via de live chat op de website zodat een van onze reparatie specialisten je verder kan helpen!

Heb je vragen over het vervangen van de iPhone 7 plus dock connector reparatie of wil je meer weten over de onderdelen of het gereedschap? Neem dan contact met ons op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone 7 plus dock connector vervangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *