HANDLEIDING

iPhone 7 Plus dock connector vervangen

Dit heb je nodig

Nog 4 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone 7 Plus dock connector connector kapot en heb je problemen met bijvoorbeeld het opladen van je telefoon, microfoon, geluidsbox of trilmotor? In deze uitgebreide handleiding lees je precies hoe je dit zelf kunt repareren met behulp van een goede reparatie video. Deze reparatie wordt gezien als een gemiddelde reparatie, met behulp van de video kan je stap voor stap zien hoe je dit in ongeveer 45 minuten zelf kunt repareren.

De iPhone 7 Plus dock connector is een belangrijk onderdeel binnen in de iPhone 7 Plus die regelmatig kapot gaat. De dock connector is namelijk verantwoordelijk voor verschillende belangrijke functies in de iPhone 7 Plus:

 • opladen van je iPhone
 • microfoonfunctie van de iPhone
 • GSM antenne
 • trilmotor (via de dock connector staat deze in verbinding met het moederbord)
 • geluidsbox (via de dock connector staat deze in verbinding met het moederbord)

Bij het uitvoeren van deze iPhone 7 Plus reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van het juiste gereedschap en de juiste onderdelen.

Belangrijk tijdens de iPhone 7 Plus dock connector reparatie:

In de video hieronder kan je precies bekijken hoe je jouw oude dock connector vervangt voor een nieuwe. Het is belangrijk dat je rekening houdt met nieuwe reparatie technieken (anders openklappen van het scherm en LCD), dit komt omdat de connectoren van het scherm en LCD openklappen als een boek omdat ze anders zijn geplaatst.

Om de reparatie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk om de video exact te volgen zodat je exact weet hoe je de reparatie moet uitvoeren. Bestel altijd goed gereedschap en de juiste onderdelen zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 7 Plus dock connector reparatie:

Gebruik voor het uitvoeren van de reparatie altijd iPhone 7 Plus onderdelen en gereedschap van hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat je de reparatie goed kunt uitvoeren!

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 7 Plus dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

3 kleuren

Morgen in huis

 12,95
FixjeiPhone iPhone Reparatie Set

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
Tri Wing schroevendraaier
905 beoordelingen

Morgen in huis

 4,95
iPhone 7 Plus magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95

Belangrijk tijdens de reparatie

Na het bekijken van de video weet je precies hoe je de dock connector zelf kunt vervangen. Het is belangrijk om de video goed te volgen en gebruik te maken van het juiste gereedschap zodat je niets kapot maakt in de iPhone. Vergeet niet om een nieuwe frame sticker erbij te bestellen, om ervoor te zorgen dat de iPhone weer goed dicht kan worden gemaakt. Neem voldoende tijd zodat je niet overhaast te werk gaat. Je kunt iPhone 7 Plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nu je alles hebt gelezen ben je klaar om het gereedschap zelf in de hand te nemen en je dock connector te vervangen. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen of heb je vragen over onderdelen of gereedschap die je wilt kopen? Neem dan contact met ons op via de live chat op de website zodat een van onze reparatie specialisten je verder kan helpen!

Heb je vragen over het vervangen van de iPhone 7 Plus dock connector reparatie of wil je meer weten over de onderdelen of het gereedschap? Neem dan contact met ons op via de live chat!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone 7 Plus dock connector vervangen

 • Kan ik de onderdelen tijdens de reparatie op de magnetische schroefmat leggen of beschadigen ze dan?

  Maurice op 24 juni, 2019
  • Hallo Maurice,

   We raden aan om hierop alleen schroeven en de afgebeelde onderdelen te plaatsen.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 25 juni, 2019

Geef een reactie