iPhone 6s oorspeaker vervangen

iPhone 6s oorspeaker vervangenHet is erg vervelend als je oorspeaker niet meer werkt en daarom leg ik je in deze reparatie handleiding van A tot Z uit hoe je dit probleem zelf kunt oplossen. Je vervangt de de iPhone 6s oorspeaker wanneer je jouw gespreksparner niet meer kunt horen tijdens het bellen.

De iPhone 6s oorspeaker vervangen is een makkelijke reparatie waar je ongeveer 10 minuten mee bezig bent. Een onervaren reparateur doet er iets langer over. Het is belangrijk om voldoende tijd te nemen voor het vervangen van de oorspeaker, zodat je geen fouten maakt doordat in tijdnood komt.

Ook is het aan te raden om een geschikte iPhone reparatieset te gebruiken en darbij een magnetische schroefmat, zodat je goed overzicht  kunt houden tijdens de reparatie.

Wanneer de iPhone 6s oorspeaker vervangen?

 • Je moet de iPhone 6s oorspeaker vervangen als je niets of weinig meer hoort tijdens het bellen. De gesprekspartners horen jou wel door de microfoon, maar jij kan de gesprekspartners niet horen door je oorspeaker.
 • Ook bij waterschade is de oorspeaker vaak defect, omdat het een opening is in het scherm waar het water snel naar binnen gaat.

Bekijk onderstaande reparatie video goed (gaat de video té snel, pauzeer deze dan even)

iPhone 6s oorspeaker vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone 6s oorspeaker vervangen en geen resultaat?

Het komt af en toe voor dat een nieuwe iPhone 6s oorspeaker niet het resultaat oplevert wat je had gehoopt, dit komt door de voor camera kabel van de iPhone 6s. Als het niet aan de oorspeaker ligt, dan ligt het aan de voor camera kabel. Dit komt omdat de oorspeaker door middel van de voor camera kabel in verbinding met het moederbord staat. Wij raden dan ook aan om een voor camera kabel te bestellen en deze te vervangen. Ook kan het soms voorkomen dat het oorgaasje van je iPhone 6s helemaal vol stof zit, ook deze kan je vervangen voor een nieuwe.

Welke iPhone 6s oorspeaker bestellen?

Voor het vervangen van de oorspeaker is het erg belangrijk dat je de juiste bestelt. Er worden veel iPhone onderdelen aangeboden maar we adviseren altijd om te kiezen voor hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is. Je kunt een iPhone 6s oorspeaker bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Na het lezen van deze reparatie handleiding weet je alles wat je moet weten om zelf de iPhone 6s oorspeaker te vervangen. Blijf tijdens de reparatie altijd rustig en bekijk de video erg goed zodat je geen fouten maakt tijdens de reparatie. Onthoud altijd goed dat je een goede iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat gebruikt.

Heb je vragen of wil je een leuke reactie achterlaten? Stel die dan onder dit bericht, zodat wij of anderen je verder kunnen helpen met de reparatie!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

6 reacties op “iPhone 6s oorspeaker vervangen

 1. Geachte Heer,

  Mijn vrouw haar 6s wou geen geluid meer geven bij gewoon telefoneren. Dus ben ik naar jullie website gegaan, heb de nodige onderdelen bestelt en nu zowel de camera kabel als de speaker vervangen. Alles werkt nu naar behoren, maar de oorspeaker doet het nog steeds niet. Enkel in handsfree modus k je bellen. Kan u mij zeggen wat ik eventueel nog kan proberen of kan ik dit verder niet herstellen? Met vriendelijke groeten, Dimitri

  1. Hallo Dimitri,

   Dan kan het nog in het moederbord zitten, in de montage van de onderdelen of toch in een defect in 1 van de 2 nieuwe onderdelen.
   Neem gerust even contact op met onze klantenservice hiervoor.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

 2. hallo,

  Ik heb zojuist een earspeaker vervangen van een iPhone 6s, maar het geluid bij bellen is nog steeds heel erg zacht. Heeft u nog tips om iets te doen?

  Alvast bedankt

  1. Hallo Dirk,

   Dat zou zeker kunnen.
   Let hierbij wel op dat het dan een 2e moederbord zou zijn die je elders dient aan te schaffen.
   Daarbij raden wij aan om het aan te schaffen inclusief bijbehorende home button zodat je de TouchID zult behouden.

   Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag van je.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *