iPhone 6s aan en uit knop vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6s aan en uit knop vervangen

Dit heb je nodig

Nog 3 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Je eigen iPhone 6s aan en uit knop vervangen met behulp van een handige reparatie video? De aan en uit knop kabel zorgt ervoor dat je de iPhone 6s aan en uit kan klikken aan de zijkant. Als je deze aan en uit knop vervangt dan vervang je ook de mute knop (geluid aan en uit schakelaar), plus en min knoppen en flitser voor de achter camera.

De iPhone 6s aan en uit knop vervangen duurt ongeveer 35 minuten en is een gemiddelde reparatie, omdat die zolang duurt. Het is belangrijk dat je een goede reparatieset gebruikt die geschikt is voor de iPhone 6s. Ook raden we aan om een magnetische schroefmat te gebruiken. Met een magnetische schroefmat zorg je voor overzicht tijdens de reparatie.

Wanneer de iPhone 6s aan en uit knop vervangen?

  • Als de iPhone 6s aan en uit knop niet meer werkt
  • Als de harder en zachter knoppen het niet meer doen, deze kabel functie zit namelijk aan de aan en uit knop kabel vast
  • Als de flitser van de iPhone 6s achter camera niet meer werkt. De flitser zit namelijk niet aan de achter camera vast, maar aan de aan en uit knop kabel

iPhone 6s aan en uit knop vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone 6s aan uit knop
46 beoordelingen

Morgen in huis

 8,95
iPhone 6s batterij
590 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
6s Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Waar moet je op letten bij deze reparatie?

De iPhone 6s aan en uit knop vervangen is niet een moeilijke reparatie, alleen bij de mute schakelaar is het belangrijk dat je even nauwkeurig te werk gaat. Het is belangrijk dat deze schakelaar goed wordt terug gezet, want als dit niet goed werkt dan is dat vervelend als je de telefoon weer in gebruik hebt. De reparatie van de iPhone 6s aan en uit knop vervangen lijkt veel op de reparatie van de iPhone 6 aan en uit knop vervangen en op de reparatie van de iPhone 5s aan en uit knop vervangen.

Direct aan de slag

Na het lezen van dit artikel en het bekijken van de video weet je alles wat je moet weten om zelf je aan en uit knop te vervangen van je iPhone 6s. Het is belangrijk om rustig te werk te gaan en de video er tijdens de reparatie bij te houden. Wij raden altijd aan om een goede iPhone reparatieset te gebruiken zodat je geen schroeven of onderdelen kapot maakt. Je kunt een iPhone 6s aan en uit knop bestellen in onze webshop »

Heb je nog vragen over deze reparatie? Stel die dan onder dit bericht, zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen met de reparatie. Ook worden leuke reacties altijd enorm gewaardeerd!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord