Voorgemonteerd iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen
HANDLEIDING

Voorgemonteerd iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen

Dit heb je nodig

Nog 7 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Zelf je iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen met een voorgemonteerd scherm? In deze handleiding laten we je in onze video precies zien hoe je met een voorgemonteerd iPhone 6s Plus scherm en LCD zelf het scherm en LCD kunt vervangen in 15 minuten. Een groot voordeel van een voorgemonteerd scherm en LCD is dat alle kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd op het scherm en je dit niet meer hoeft over te zetten van het oude scherm naar het nieuwe scherm. Tijdens de reparatie dient alleen de home button te worden overgezet vanwege het behouden van de touch ID functie.

Voordat je begint aan de reparatie raden we aan om onderstaande video goed te bekijken zodat je tijdens de reparatie niet voor verassingen komt te staan. Tijdens het uitvoeren van de reparatie is het belangrijk om altijd gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Veel reparateurs vinden het fijn om tijdens het repareren gebruik te maken van een magnetische schroefmat, deze schroefmat zorgt voor een goed overzicht tijdens de reparatie zodat je geen fouten kunt maken bij het terugplaatsen van schroeven.

Wanneer kiezen voor een voorgemonteerd scherm en LCD?

Veel mensen vragen zich af wat nou het verschil is tussen een voorgemonteerd scherm en een standaard scherm. Het grote voordeel van een voorgemontenteerd scherm is dat alle onderdelen (behalve de home button) al op het scherm zitten zodat dit niet meer overgezet hoeft te worden tijdens de reparatie. Het uitvoeren van de reparatie is dan ook een stuk eenvoudiger en zal minder tijd in beslag nemen.

Voorgemonteerde onderdelen bij een iPhone 6s Plus scherm en LCD:

 • Voorcamera kabel, deze kabel zorgt natuurlijk voor de voorcamera functie, ook is de voorcamera kabel verantwoordelijk voor het automatisch aanpassen van de scherm helderheid en voor het uitgaan van het scherm wanneer je aan het bellen bent.
 • Oorspeaker, deze zorgt dat je tijdens het bellen je gesprekspartner hoort
 • LCD beschermschild, het schild wat achter het LCD zit (zorgt ook voor bescherming van het scherm)

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video te snel, pauzeer deze dan even!

Voorgemonteerd iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen (video):

Dit product bestellen?

2 kleuren

Morgen in huis

 39,95 49,95

2 kleuren

Morgen in huis

 67,95 89,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
iPhone 6s Plus magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95

Welk voorgemonteerd iPhone 6s Plus scherm en LCD kopen?

Om de reparatie die je hierboven kunt bekijken goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk om altijd te werken met iPhone 6s Plus onderdelen van hoge kwaliteit. Voor het uitvoeren van de reparatie kun je kiezen tussen 2 verschillende type kwaliteiten zodat je zelf kunt kiezen welke je wilt aanschaffen.

De 2 verschillende type kwaliteiten die we willen aanbieden zijn de voorgemonteerde iPhone 6s Plus scherm en LCD van standaard kwaliteit en een voorgemonteerd iPhone 6s Plus scherm en LCD van A+ kwaliteit. Het standaard scherm zal prima functioneren maar heeft een copy LCD waardoor de kleurweergave van het scherm minder mooi is, ook het glas is minder sterk dan het origineel. Het scherm van A+ kwaliteit is van de meest hoge kwaliteit zodat je niets inlevert van de kleurweergave en de sterkte van het scherm.

Direct aan de slag!

Nu je de reparatie video hebt bekeken en de handleiding hebt gelezen weet je alles wat je moet weten om zelf je scherm en LCD te fixen! Onthoud dat het altijd belangrijk is om goed gereedschap te gebruiken tijdens het uitvoeren van de reparatie. Je kunt iPhone 6s Plus onderdelen bestellen in de webshop »

Heb je vragen over de reparatie? Stel die dan onder dit bericht zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties op “Voorgemonteerd iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen

 • Handleiding voor i phone 6 te repareren aub

  Nico Vanryssel op 11 oktober, 2017
  • Hallo Nico,

   Welke handleiding zoek je precies? Laat dit gerust even weten. Bij voorkeur even mailen naar [email protected].

   Met vriendelijke groet,

   Bouke Bijen
   FixjeiPhone

   FixjeiPhone Bouke Bijen op 14 november, 2017
 • Goedendag ik heb mijn IPhone 6s plus lcd vervangen en alles goed in netjes terug
  gezet maar nu mijn touch id en Home button werk niet meer? Home button is originele

  HAMID op 4 december, 2017
 • Goedendag,
  Ik heb het scherm van mijn IPhone 6s plus vervangen. Op jullie site is het lastig om uit te vinden dat je een speciale schroevendraaier, voor pentalube schroeven en een framesticker apart moet bestellen!
  Zeker wat betreft de sticker had ik verwacht dat die bij een voorgemonteerd scherm meegeleverd zou worden!

  Jan O. op 2 juli, 2018
 • Hallo,
  Ik heb na de herstelling van mijn scherm, de test van de proximity sensor via de dictafoonmethode uitgevoerd. Deze werkte niet.
  Terug enkele keren scherm opengevezen (en sticker terug kapot) om te achterhalen wat er was, niets gevonden.
  Na wat opzoekwerk bleek dat vanaf een bepaalde IOS-versie (13.x?) deze test niet meer werkt, en het dus een normaal fenomeen is.
  Opgepast dus hiermee!
  Mvg,
  J

  J op 10 maart, 2020
  • Hallo “J”,

   Dit klopt inderdaad.
   Bedankt voor dit bericht!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 11 maart, 2020

Geef een antwoord