iPhone 6s Plus wifi en bluetooth antenne vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6s Plus wifi en bluetooth antenne vervangen

Dit heb je nodig

Nog 4 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Je eigen iPhone 6s Plus wifi en bluetooth antenne vervangen met behulp van een handige reparatievideo? In deze video laten we je zien hoe je zelf de wifi en bluetooth antenne moet vervangen. De iPhone 6s Plus heeft twee wifi en bluetooth antennes en in deze video laten we zien hoe je de bovenste vervangt. Het is erg vervelend als je wifi of bluetooth niet meer goed werkt, maar helaas kan dat aan meerdere onderdelen liggen. De reparatie duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

De iPhone 6s Plus heeft namelijk twee antennes en een wifi en bluetooth chip die op het moederbord zit. Vaak als de wifi of bluetooth switch grijs blijft dan ligt dit aan de chip op het moederbord van de iPhone 6s Plus en als het signaal te zwak is dan is de kans groot dat het aan één van de twee antennes ligt.

We raden aan om te werken met een goede reparatieset en een magnetische schroefmat is ook handig voor de reparatie. Met een magnetische schroefmat houd je tijdens de reparatie overzicht, omdat je exact weet waar welke schroef hoort.

iPhone 6s Plus wifi en bluetooth antenne vervangen tips:

 • Kijk eerst als je schade ziet aan de antennes, als er zichtbare schade is dan weet je direct welke wifi en bluetooth antenne je moet vervangen.
 • Als je snel te werk wil gaan dan kun je ook gelijk beide antennes vervangen. Dan heb je de zekerheid dat de antennes beide goed zijn.
 • Kijk goed naar de connector die op het moederbord vast zit. Als deze niet goed is vastgeklikt, dan is je signaal niet optimaal.

Bekijk onderstaande reparatie video goed, mocht de video té snel gaan pauzeer deze dan even.

iPhone 6s Plus wifi en bluetooth antenne vervangen (video):

Dit product bestellen?

15 beoordelingen

Morgen in huis

 4,95
2 beoordelingen

Morgen in huis

 4,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
iPhone 6s Plus magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95

Heb je de wifi en bluetooth antenne vervangen zonder resultaat?

In de reparatievideo laat ik je zien dat de iPhone 6s Plus twee wifi en bluetooth antennes heeft en dat die boven op elkaar zitten. Heb je dus de bovenste wifi en bluetooth antenne vervangen en is het bereik nog steeds niet goed? Dan kan het aan de andere antenne liggen of wellicht aan het moederbord van de iPhone 6s Plus.

Welke iPhone 6s Plus wifi en bluetooth antenne kopen?

Voor het vervangen van de wifi en bluetooth antenne van je iPhone 6s Plus is het belangrijk om tijdens de reparatie altijd gebruik te maken van iPhone 6s Plus onderdelen van hoge kwaliteit. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat het onderdeel voor je reparatie goed is.

Direct aan de slag!

Na het lezen van deze handleiding en het bekijken van de video ben je klaar om zelf de wifi en bluetooth antenne te vervangen. Ga tijdens de reparatie rustig te werk zodat je geen fouten maakt. Je kunt een iPhone 6s Plus wifi en bluetooth antenne bestellen in de webshop »

heb je nog vragen over deze reparatie of wil je een leuke reactie plaatsen? Dan kan dat onder dit bericht dan helpen wij of andere reparateurs je verder met de reparatie!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties op “iPhone 6s Plus wifi en bluetooth antenne vervangen

 • Hi,
  Ik ben heel blij met jullie telefonische hulp, de instructie en de onderdelen. De iPhone 4 van mijn vriend op Bali had geen wifi meer. Met behulp van jullie wifi shield, het reparatiesetje en een paar video’s (ook in het Engels van internet geplukt), heeft hij zijn iPhone gerepareerd en is onwijs blij. Voor nog geen €25,- ben je klaar.
  Thanks and Terima Kasih uit Bali!

  José op 3 december, 2016
  • Hoi José,

   Goed om te horen dat je het probleem hebt kunnen oplossen met deze handige reparatie handleiding!

   Groetjes van Davey Groothedde uit Nederland!

   FixjeiPhone Davey op 21 maart, 2017
 • Beste,

  Sinds kort heb ik een netwerk probleem op mijn iPhone 6plus, waar zou dat aan kunnen liggen?

  Mvg

  Neis goris op 17 mei, 2018

Geef een antwoord