iPhone 6s Plus volume kabel vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6s Plus volume knoppen vervangen

Dit heb je nodig

Nog 4 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Je eigen iPhone 6s Plus volume knoppen vervangen met behulp van een handige reparatievideo? Tijdens de reparatie video leer je van A tot Z hoe je zelf de iPhone 6s Plus volume kabel moet vervangen. De reparatie duurt ongeveer 30 minuten en wordt als moeilijk beschouwd, omdat alle onderdelen bijna uit het frame van de iPhone 6 Plus moeten.

We raden bij deze reparatie aan om gebruik te maken van een magnetische schroefmat en een goede reparatieset. Vooral bij een langdurige reparatie is een magnetische schroefmat erg handig, omdat je dan overzicht houdt over alle schroeven.

De iPhone 6s Plus volume kabel is verantwoordelijk voor de plus, min knoppen en de mute switch. De mute switch is de knop die ervoor zorgt dat het geluid op aan of uit staat.

iPhone 6s Plus volume knoppen informatie:

  • Als je de volume knoppen wilt vervangen moet de batterij van de iPhone 6s Plus worden verwijderd.
  • Het knopje van de mute switch moet je overzetten naar je nieuwe kabel, dit is een belangrijk gedeelte en moet goed worden getest.
  • Gebruik bij het terugplaatsen van de batterij altijd een nieuwe batterij sticker, anders zit de batterij niet goed vast in het frame.
  • Let op bij het terugplaatsen van de geluidsbox antenne, dat de kabel in het rubberen gedeelte bij de simkaart wordt gedrukt. Als je dit niet doet dan gaat de kabel defect door de simkaart houder.

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even.

iPhone 6s Plus volume knoppen vervangen (video):

Dit product bestellen?

4 beoordelingen

Morgen in huis

 8,95
3 beoordelingen
4 kleuren

Morgen in huis

 3,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
iPhone 6s Plus magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95

Welke iPhone 6s Plus volume kabel kopen?

Wanneer je gaat repareren moet je natuurlijk gebruik maken van nieuwe onderdelen. Kies altijd voor iPhone 6s Plus onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is. FixjeiPhone verkoopt alleen onderdelen van hoge kwaliteit.

Direct aan de slag

Na het lezen van de reparatie handleiding en het bekijken van de video ben je er klaar voor om met je reparatie te beginnen. Onthoud altijd dat goed gereedschap het halve werk is, blijf tijdens je reparatie altijd rustig en neem voldoende tijd zodat je niet hoeft te haasten tijdens je reparatie. Je kunt de iPhone 6s Plus volume kabel bestellen in de webshop »

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord