iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen

Dit heb je nodig

Nog 7 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Het iPhone 6s Plus en LCD scherm vervangen is een gemiddelde reparatie waar je ongeveer 15 – 30 minuten mee bezig bent. Deze tijd doet een ervaren reparateur over het vervangen van een iPhone 6s Plus scherm en LCD.

Heb je nog nooit een iPhone 6s Plus gerepareerd dan moet je rustig de tijd nemen en goed de reparatie video bekijken. In dit bericht leren we je van A tot Z hoe je zelf het scherm en LCD kunt vervangen en geven we zoveel mogelijk tips tijdens de reparatie. Veel beginnende reparateurs kiezen vanwege het verschil in tijd en moeilijkheid voor een voorgemonteerd scherm en LCD. De reparatie handleiding van het voorgemonteerde iPhone 6s Plus scherm en LCD kan je hier vinden »

We raden altijd aan om een magnetische schroefmat te gebruiken tijdens de reparatie en een goede iPhone reparatieset die geschikt is voor de iPhone. De reparatie van het iPhone 6s Plus scherm en LCD lijkt redelijk veel op de reparatie van de iPhone 6 Plus. Het grootste verschil is de home button verlengkabel, die zit nu in het scherm en LCD van de iPhone 6s Plus verwerkt.

In de reparatievideo vertel ik ook dat je goed moet oppassen bij de home button van de iPhone 6s Plus. Deze home button moet je niet kapot maken, want als je deze home button gaat vervangen dan werkt de klik functie wel, maar je touch id is dan wel kapot. Als je goed oplet tijdens de video en voorzichtig bent tijdens de reparatie dan zal er niks gebeuren.

Welke onderdelen moet je overzetten bij een normaal scherm?

Het scherm van het frame verwijderen is niet veel werk. Het meeste werk is het overzetten van alle onderdelen op het nieuwe scherm. De volgende onderdelen moet je dan ook overzetten:

 • iPhone 6s Plus oorspeaker
 • iPhone 6s Plus voor camera kabel
 • iPhone 6s Plus LCD beschermschild
 • iPhone 6s Plus home button

Voorgemonteerd of normaal scherm?

Je hebt voorgemonteerde iPhone 6s Plus scherm en LCD en normale schermen maar wat is het verschil? Het verschil zit in het werk wat je met het monteren van het scherm hebt. Bij een voorgemonteerd scherm zit de voor camera kabel, oorspeaker, LCD beschermschild al gemonteerd en is het alleen maar nodig om de home button over te zetten van het oude scherm naar het nieuwe scherm. Voor een reparateur die het vaker uitvoert is het overzetten in ongeveer 5 tot 10 minuten gebeurd, voor een beginnende reparateur zal dit wat langer duren. De meeste beginnende reparateurs kiezen ervoor om de reparatie uit te voeren met een voorgemonteerd scherm en LCD. Je kunt de handleiding van het voorgemonteerde iPhone 6s Plus scherm en LCD hier bekijken »

iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen (video):

Dit product bestellen?

59 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis

 29,95 39,95

38 beoordelingen

Morgen in huis

 14,95 19,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2553 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
iPhone 6s Plus magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95

Welk iPhone 6s Plus scherm en LCD bestellen?

Voor het uitvoeren van de reparatie heb je natuurlijk een goed scherm en LCD nodig. Er zijn veel verschillende schermen te koop maar wij raden altijd aan om een scherm te kopen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat het scherm van goede kwaliteit is. Daarnaast is het ook belangrijk om goed na te denken of je kiest voor een “normaal” of “voorgemonteerd” iPhone scherm.

Direct aan de slag

Na het bekijken van de video en het lezen van deze reparatie handleiding weet je alles wat je moet weten om zelf je scherm en LCD te kunnen vervangen. Onthoud altijd dat je goed gereedschap moet gebruiken voor het uitvoeren van de reparatie, dit maakt repareren een stuk makkelijker en daarnaast beschadig je zo geen onderdelen of schroeven. Je kunt een iPhone 6s Plus scherm en LCD bestellen in onze webshop »

Heb je nog vragen over deze reparatie? Stel die dan onder dit bericht, zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen met de reparatie. Ook leuke reacties worden enorm gewaardeerd!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties op “iPhone 6s Plus scherm en LCD vervangen

 • Na vervangen scherm 6S Plus wordt telefoon zeer warm en scherm is donker in linkerbovenzijde. Help?

  Jan Roosen op 8 mei, 2020
  • Hallo Jan,

   Wij helpen je graag verder.
   Is het mogelijk om hiervan een foto te mailen naar [email protected]?
   Het is ook mogelijk om een Live Chat te starten op http://www.fixjeiphone.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 8 mei, 2020
 • Goeden dag
  Scherm vervangen met behulp van het filmpje alles stap voor stap gedaan
  Maar nu gaat me telefoon niet meer aan

  Dennis op 17 februari, 2021

Geef een antwoord