iPhone 6s Plus oorspeaker vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6s Plus oorspeaker vervangen

Dit heb je nodig

Nog 4 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

De iPhone 6s Plus oorspeaker vervangen is een gemakkelijke reparatie waar je ongeveer 10 minuten mee bezig bent. Beginnende reparateurs doen er wel wat langer over. Ik raad je aan om de reparatievideo goed te bekijken voordat je aan de slag gaat. In de reparatie video laten we je van A tot Z zien hoe je zelf de oorspeaker van je iPhone 6s Plus kunt vervangen.

De oorspeaker is een onderdeel die af en toe kapot gaat, vaak wordt dit veroorzaakt doordat er stof of vochtschade door het oorgaasje in de oorspeaker kan komen. De oorspeaker staat in verbinding met de voor camera kabel en daarom kan het ook aan de voor camera van de iPhone 6s Plus liggen.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Tijdens de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset en daarnaast gebruiken steeds meer mensen ook een magnetische schroefmat, deze mat zorgt ervoor dat je tijdens de reparatie overzicht houdt en precies weet waar je de onderdelen vandaan hebt gehaald.

Wanneer de iPhone 6s Plus oorspeaker vervangen?

  • Je moet de oorspeaker vervangen wanneer je de gesprekspartner niet meer goed kunt horen tijdens het bellen.
  • Je moet de oorspeaker vervangen wanneer je de gesprekspartner helemaal niet meer hoort tijdens het bellen.
  • Wanneer je de gesprekspartner niet meer hoort en zij horen jou ook niet dan ligt dit vaak aan het moederbord. De microfoon en de oorspeaker gaan niet vaak tegelijk kapot.

iPhone 6s Plus oorspeaker vervangen (video):

Dit product bestellen?

30 beoordelingen

Morgen in huis

 7,95

Morgen in huis

 9,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
iPhone 6s Plus magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95

Oorspeaker vervangen zonder resultaat?

Heb je de iPhone 6s Plus oorspeaker vervangen en heb je nog steeds geen gehoor tijdens het bellen? Dan ligt het waarschijnlijk aan de voorcamera kabel. Deze voor camera kabel zorgt ervoor dat de oorspeaker in verbinding staat met het moederbord. Het werkt dan ook als volgt: moederbord -> voor camera kabel -> oorspeaker. Als de tussenschakel kapot is dan werkt de oorspeaker dus ook niet. Heb je alles geprobeerd en werkt niks, dan kun je er vanuit gaan dat het moederbord kapot is. Meestal is dit niet het geval , maar het kan voorkomen door bijvoorbeeld vochtschade.

Welke iPhone 6s Plus oorspeaker kopen?

Voor het goed kunnen uitvoeren van de reparatie heb je natuurlijk een goede iPhone 6s Plus oorspeaker nodig. Het is belangrijk om altijd goede iPhone 6s Plus onderdelen te gebruiken voor je iPhone zodat je er zeker van bent dat de kwaliteit goed is.

Direct aan de slag

Na het lezen van de handleiding en het bekijken van de video ben je klaar om aan de slag te gaan met je iPhone 6s Plus. Het is altijd belangrijk om rustig te werk te gaan en de video er goed bij te houden. Onthoud altijd goed dat goed gereedschap het halve werk is. Je kunt een iPhone 6s Plus oorspeaker bestellen in de webshop »

Heb je verder nog vragen over deze reparatie stel die dan onder dit bericht, zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen! Heb je wat aan deze reparatie handleiding gehad? Like ons dan op Facebook!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord