iPhone 6 zwart beeld? 3 oplossingen!

iPhone 6 zwart beeldHeb je een iPhone 6 met zwart beeld? In dit artikel leggen we je met behulp van 3 oplossingen uit hoe je dit probleem kunt oplossen! Het hebben van een zwart beeld op je iPhone 6 is natuurlijk erg vervelend en daarom willen de meeste mensen dit zo snel mogelijk oplossen.

We raden aan om dit artikel rustig te lezen en de stappen goed te volgen. Wanneer je zelf je iPhone gaat repareren is het belangrijk om wel altijd gebruik te maken van goed gereedschap en de reparatie handleidingen. Zo weet je precies wat je moet doen en maak je geen fouten.

Lees hieronder direct de 3 oplossingen!

1. iPhone snel herstellen

In veel gevallen wordt het zwarte beeld veroorzaakt door een fout in de software. Door het herstellen van de software kan je dit probleem vaak oplossen. Je kunt je iPhone herstellen door de aan en uit knop en de home button 10 seconden tegelijkertijd in te drukken. In veel gevallen zal het herstellen van je iPhone de oplossing zijn voor het zwarte beeld van je iPhone 6 (wanneer je de telefoon niet hebt laten vallen of op een andere manier hebt beschadigd).

Oplossing: iPhone herstellen »

2. iPhone 6 zwart beeld door defect LCD

Wanneer het herstellen van de software niet de oplossing is kan het ook zijn dat het LCD van je scherm is beschadigd en daardoor een zwart beeld laat zien. Dit probleem is eenvoudig te testen: wanneer je jouw iPhone 6 met het zwarte beeld aansluit op iTunes en iTunes herkent je iPhone wel maar het beeldscherm laadt geen beeld zien wordt het zwarte beeld veroorzaakt door een defect LCD.

Met het vervangen van je iPhone 6 scherm los je het probleem op van een defect LCD. We raden tijdens het vervangen van je iPhone 6 scherm wel aan om altijd de reparatie handleiding te gebruiken zodat je stap voor stap kunt zien hoe je het scherm en LCD kunt vervangen. Maak bij het uitvoeren van de reparatie altijd gebruik van een goede iPhone reparatieset en wanneer je het fijn vindt kun je ook de magnetische schroefmat gebruiken zodat je goed overzicht houdt tijdens de reparatie.

Oplossing: iPhone 6 scherm reparatie handleiding »

3. iPhone wordt niet herkend door iTunes

Heb je beide oplossingen hierboven al geprobeerd maar blijft het beeld van je iPhone 6 nog steeds zwart? Dan is het mogelijk dat de batterij of de dock connector kapot is.

De batterij van je iPhone 6 zorgt voor de stroom en zonder stroom gaat je iPhone natuurlijk niet aan. De iPhone 6 dock connector zorgt voor het contact naar de batterij dus ook dit onderdeel kan het probleem veroorzaken. Om erachter te komen welk onderdeel het probleem veroorzaakt zul je moeten testen door beide onderdelen te vervangen. Ook voor het uitvoeren van deze reparatie raden we aan om gebruik te maken van onderstaande reparatie handleidingen en goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren.

Oplossingen:

Alles geprobeerd maar geen resultaat?

Heb je alle oplossingen hierboven geprobeerd en geeft je iPhone 6 nog steeds een zwart beeld? Dan is het goed mogelijk dat er een defect aan het moederbord van je iPhone 6 is. Gelukkig komt een moederbord defect bijna nooit voor en is het zwarte beeld met bovenstaande oplossingen vrijwel altijd opgelost! Bekijk hier de iPhone 6 moederbord reparatie mogelijkheden »

Direct aan de slag!

Na het lezen van deze 3 oplossingen over het zelf fixen van een zwart beeldscherm van je iPhone 6 kan je zelf aan de slag om dit zelf te repareren! Ga je bezig met een reparatie, volg dan altijd onze reparatie handleidingen zodat je precies weet hoe je de reparatie moet uitvoeren. Gebruik goed gereedschap en repareer met iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Producten bestellen?

 

Heb je vragen over een van de oplossingen of over een reparatie? Stel dan je vraag onder dit bericht zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen!

We waarderen het als je ons wil liken op Facebook!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten.Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

13 reacties op “iPhone 6 zwart beeld? 3 oplossingen!

 1. Goede middag Davey, ondergetekende heeft een iPhone 6 . Ik woe mijn beeld schoon vegen met een droge doek en zag een soort flits en hebt nu zwart beeld. Dat wil zeggen ik kan nog net de pictogrammen zien in het donker. Nu hebben ze vorig jaar bij media markt mijn scher vernieuw van wegen een barst. Nu zie ik aan de boven kant van het scherm dat deze los ligt daar kan ik een nagel tussen steken. Omdat ik erg verlegen zit (van wegen een buik operatie)
  is het nu niet mogelijk om een watsapp te lezen. Weet u misschien een oorzaak en wat adviseert u mijn op korte termijn.

 2. Hey Davey heb een nieuw schermpje geplaatst in mijn iphone 6s en start hem op maar krijg alleen een zwart beeld. De iphone werkt nog want ik zie af en toe code cijfers heel licht op het scherm ook i-tunes herkend de iphone. Wat zou het kunnen zijn,heb ook al geprobeerd om hem te resetten maar het is een zwart scherm en blijft zo.

 3. Hey Davey,

  Dank jij jouw tip zakte de paniek bij het zien van een zwart scherm gelukkig! Een kwestie van nog eens rustig beide knoppen ingedrukt houden, nu iets langer dan ik eerst deed. Het hielp. Bedankt!

  Groet Iris

 4. Hallo Davey,

  Ik heb een (voorgemonteerd) scherm volgens handleiding op een iPhone 6 geplaatst. Het Apple logo komt op, maar gaat weer weg/uit en zo oneindig vaak.

  Ik heb een restore geprobeerd, maar die faalt met code 1403. De restore lukt wel (na andere tips te hebben gelezen) als ik het scherm er helemaal af laat. Helaas kan ik de restore niet afmaken zonder scherm.

  Ik krijg dus het vermoeden dat het scherm (of de andere voorgemonteerde onderdelen) niet wordt herkend.
  Heb je nog tips?

  Bedankt!

  1. Hallo Willem, Zal je de iPhone is willen opstarten zonder voorcamera kabel? Vaak bij dit soort problemen ligt het daar aan. Gr. Davey

 5. Mijn iPhone 6 start wel op, laat ook bij te horen aan het algemeen bekende geluid.
  En flitst net na het opstarten dat er een bericht is.
  Ander lcd al geprobeerd maar geen resultaat.

  Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt, dat er wel leven is in de telefoon maar na vervangen lcd nog steeds niks kan zien

 6. Heey ik had een vraagje me telefoon is zeg maar gebarste maar ondanks dat kon ik er wel nog steeds op maar vandaag niet meer want me telefoon viel uit en hij wilt niet meer aan wat moet ik doen?

 7. Ik heb een iphone 6s. We hebben een voorgemonteerd lcd scherm er op geplaatst, maar het scherm blijft zwart. De computer herkent hem met via een reset ik kan hem zelfs bijwerken of zelfs herstellen. Maar op het moment dat hij zegt de iphone zal opstarten gebeurd er juist niks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *