iPhone 6 wifi antenne vervangen

iPhone 6 WiFi antenne vervangenIs je iPhone 6 wifi antenne kapot en heb je daardoor een slecht wifi bereik? Gelukkig kan je een defecte wifi antenne zelf repareren met onze reparatie handleiding! In de reparatie video laten we je stap voor stap zien hoe je zelf de wifi antenne kunt vervangen. Een wifi probleem is wel een vrij complex probleem, het probleem kan namelijk veroorzaakt worden door meerdere factoren.

In de reparatie video laten we je precies zien wat de beste stappen zijn om het probleem op te lossen. Een wifi antenne is een gemiddelde reparatie en duurt ongeveer 20 minuten.

Een van de meest voorkomende oorzaken van dit probleem is dat er teveel stof in de iPhone 6 terecht is gekomen waardoor de signaalsterkte minder wordt. Tijdens de reparatie is het belangrijk om je frame goed schoon te maken met alcohol, zo kan het frame het signaal beter geleiden.

Wanneer de iPhone 6 Wifi antenne vervangen?

 • Wanneer je niet het maximale wifi signaal haalt
 • Wanneer het GPS signaal niet optimaal is (de wifi antenne is mede verantwoordelijk voor je GPS signaal)
 • Geen bereik met je iPhone 6

Wanneer de wifi switch grijs is ligt het het slechte wifi bereik vaak aan het moederbord. In het filmpje verwarmen we deze chip voorzichtig. Wanneer je problemen hebt met deze chip raad ik je aan om dit uit te besteden aan iemand die gespecialiseerd is in moederbord reparaties. Gelukkig komt dit bijna nooit voor!

iPhone 6 wifi antenne reparatie:

Tijdens de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset zodat je geen schroeven kapot draait. Daarnaast raden wij voor deze reparatie aan om de magnetische schroefmat te gebruiken zodat je alle gedemonteerde schroeven kunt plaatsen en precies weet waar elke schroef moet worden teruggeplaatst.

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 6 wifi antenne vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone 6 wifi antenne kopen?

Om de reparatie goed te kunnen uitvoeren heb je natuurlijk een wifi antenne nodig van goede kwaliteit. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone 6 onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de het onderdeel goed functioneert!

Direct aan de slag!

Na het bekijken van de reparatie video weet je alles wat je moet weten om zelf de wifi antenne te vervangen. Ik raad aan om tijdens de reparatie altijd goed onze reparatie handleiding te volgen, zo kan je namelijk stap voor stap zien hoe je de reparatie moet uitvoeren. Maak daarnaast altijd gebruik van een goed gereedschap, dit is de basis voor elke reparatie. Je kunt een iPhone 6 wifi antenne bestellen in onze webshop »

Heb je vragen over deze reparatie handleiding? Stel deze dan onder dit bericht zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

17 reacties op “iPhone 6 wifi antenne vervangen

 1. Al een tijdje problemen met de iPhone 6 met GPS. Navigatie-apps werkten niet of nauwelijks meer. Via Fixjeiphone een nieuwe WiFi en GPS antenne besteld met gereedschap en schroefmatje. Het bestellen van de onderdelen was snel, goed en simpel; de volgende dag in huis. De duidelijke video daarna stap-voor-stap gevolgd. Wat ben ik blij dat ik tóch dat schroefmatje heb besteld! Je kunt haast echt niet zonder!
  Ik heb mijn eerste autorit mét GPS er alweer opzitten.

  1. Dat is erg goed nieuws. Goed om te horen dat het is gelukt met behulp van de handleiding. Een schroefmat is bij deze reparatie zeker aan te bevelen voor het houden van een goed overzicht.

 2. Hallo, ik heb de wifi antenna vervangen, ben trots dat het gelukt is, ben geen techneut, maar een moeder van een dochter van 13. Super duidelijke instructie! Dank je wel, ik ga deze site zeker promoten!!!

 3. Dikke prima, duidelijke instructie en vlotte levering.
  Toestel werkt weer als vanouds, de magnetische mat is een echte aanrader!!

 4. Top!
  Na eerst GPS antenne vervangen te hebben nu ook de Wifi antenne vervangen. Met de super heldere instructies in 25 minuten gelukt. Hij werkt weer perfect.

  Bedankt!

 5. Zojuist antenne vervangen
  , werkt weer als vanouds…..aan dit soort video’s heb je nog eens wat.
  Ik heb er wel een uur over gedaan maar het werkt weer.
  Wat een gepriegel zeg vooral die kleine antenne aansluiting net naast de connector van de accu….
  De grote schroef van het moederboard had bij mijn iPhone twee delen en het schroefje van de camera zat verstopt onder de connentor maar dit mocht de pret niet drukken….
  Zonder matje is het bijna niet te doen denk. Ik….( nee ik heb geen aandelen….)
  Tnx …..

 6. GEWELDIG!!!!!
  goed, duidelijk filmpje, goed geprijsde spullen (WiFi antenne, GPS antenne, batterij en plakstripjes) en prima handleiding, in één keer een prima werkende telefoon en een hoop geld uitgespaard. Heel erg bedankt.

 7. Bizar goed van jullie , al deze moeite met uitlegfilmpjes.

  Heb het zo aangedurft om de wifi antenne te vervangen.
  En het was gelukt. Heb het zonder schroefmat gedaan, en dat was geen aanrader, toch 1 schroef verkeerd erin, toen kraakte het moederboard. 🙁
  Uiteindelijk weer goed inelkaar, deed mijn touchscreen het aan 1 zijde niet meer.
  Dus weer uit elkaar en het touchscreenconnectortje weer los gehaald en opnieuw vastgeklikt.
  En dat deed de trick!
  Wifi ontvangst is echt meteen 100 keer beterder, en dat had ik niet verwacht, want wat moet er nou stuk gaan aan zo’n wifidingetje?
  Maar het is dus echt zo, een wifi antennetje raakt op den duur uitgewerkt op één of andere manier. (tenminste van de originele iphone 6)

  Ik heb ook meteen de batterij vervangen voor een A+ klasse, zodat ik ook weer het batterijverbruik kan zien van de apps individueel. Dat kon verheen niet, omdat ik die vervangen had door zo’n goedkoper third party battery.

  Ga zo door jongons !

  Gr Dave

 8. Ik wou dat ik dit eerder had gezien.
  WiFi werkt weer super en Bluetooth doet het ook weer goed.
  Ik ben weer heel blij met mijn telefoon.

 9. Reparatie is zonder moeilijkheden gelukt. iPhone werkt weer helemaal. Dankzij de duidelijke video’s heb ik in de eigen reparatie meer vertrouwen dan als ik het ergens zou laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *