iPhone 6 volume kabel vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6 volume kabel vervangen

Dit heb je nodig

Nog 1 meer onderdeel of gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Is de volume kabel van je iPhone 6 kapot? In deze reparatie handleiding (met video) zie je precies hoe je de defecte volume kabel kunt vervangen voor een nieuwe. De iPhone 6 volume kabel is verantwoordelijk voor de volume knoppen (plus en min knop) en voor de mute switch. Je vervangt de volume kabel van de iPhone 6 wanneer de volume knoppen niet meer functioneren of wanneer de mute switch defect is.

De reparatie is een gemiddelde reparatie en zal ongeveer 30 minuten duren. Neem voldoende tijd om de reparatie uit te voeren zodat je alle tijd hebt om de reparatie goed uit te kunnen voeren en daardoor goed het overzicht kunt houden.

Volume kabel niet vast aan de aan en uit kabel

Bij veel iPhone’s zit de volume kabel vast aan de aan en uit knop kabel, maar bij de iPhone 6 heeft Apple dit gescheiden. Gelukkig maakt dit de reparatie wat eenvoudiger omdat je bij deze iPhone het moederbord te verwijderen om daarna de aan en uit knop ook nog is te gaan vervangen. Dit systeem is ook gebruikt bij de iPhone 6 Plus.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Tijdens de reparatie is het belangrijk om altijd gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Daarnaast raden wij ook zeker aan om de magnetische schroefmat te gebruiken zodat je goed overzicht houdt tijdens het repareren en later precies weet waar je elke schroef moet terugplaatsen.

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 6 volume kabel vervangen (video):

Dit product bestellen?

51 beoordelingen

Morgen in huis

 7,95
iPhone 6 / 6s / 7 batterij sticker
1947 beoordelingen

Morgen in huis

 1,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
6 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Zelf je iPhone 6 volume kabel vervangen

Nu je deze reparatie handleiding hebt gelezen en de video hierboven hebt bekeken weet je alles wat nodig is om zelf aan de slag te gaan! Onthoud altijd dat goed gereedschap het halve werk is en schaf daarom ook goed gereedschap aan.

Kies voor de juiste onderdelen

Wij raden altijd aan om voor hoge kwaliteit iPhone 6 onderdelen te kiezen, zo ben je er zeker van dat de kwaliteit goed is. Je kunt een iPhone 6 volume kabel bestellen in de webshop »

Heb je vragen over deze reparatie? Plaats die dan onder dit bericht zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone 6 volume kabel vervangen

 • Hoi Davey,
  mijn trilfunctie van mijn iphone 6 werkte niet meer, andere motor gekocht en vevangen,werkt nog niet ..daarna de dock connector vervangen ,echter zonder resultaat trilfunctie werkt nog niet. Nu heb ik volume kabel in huis gehaald maar twijfel of dit zal helpen.. Wat kan het nog meer zijn? vast bedankt..Ben

  Ben van Berlo op 8 april, 2019
  • Hallo Ben,

   Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice via de Live Chat.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 9 april, 2019

Geef een antwoord