iPhone 6 scherm en LCD vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6 scherm en LCD vervangen

Dit heb je nodig

Nog 5 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Zelf je iPhone 6 scherm vervangen? Dat is mogelijk dankzij de reparatie video van FixjeiPhone. Wanneer je de reparatie handleiding en video goed volgt is het vervangen van het scherm zeer goed zelf te doen. Het vervangen van het iPhone 6 scherm duurt ongeveer 20 minuten en is gemakkelijk zelf te doen.

Wanneer je het scherm wilt vervangen zijn er 2 mogelijkheden. Je kunt het scherm vervangen met een standaard scherm en een voorgemonteerd scherm.

In de video hieronder laten we je zien hoe je het standaard scherm vervangt. Bij een voorgemonteerd scherm zijn alle losse onderdelen al overgezet op het scherm waardoor de reparatie nog eenvoudiger is. Wanneer je de reparatie wilt uitvoeren met een voorgemonteerd scherm, bekijk dan de voorgemonteerde iPhone 6 scherm reparatie handleiding.

Tijdens de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset, zo kan je de reparatie goed uitvoeren. Slecht gereedschap beschadigt snel schroeven of zelfs onderdelen, dit wil je natuurlijk niet!Ook helpt de magnetische schroefmat bij het goed kunnen opbergen van alle gedemonteerde schroeven en onderdelen, hierdoor houd je het overzicht tijdens de reparatie en weet je precies hoe alles moet worden teruggeplaatst.

Extra informatie: iPhone 6 scherm vervangen

Net als bij de reparatie van het iPhone 5s scherm moet je tijdens de reparatie voorzichtig zijn bij de home button. Gelukkig zit de home button niet meer tussen het scherm en de dock connector, maar aan het scherm vast (zoals bij de voorgaande iPhone’s ook was). Tijdens het vervangen van je scherm is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij de home button kabel, hier zit namelijk de vingerprint detector in (wanneer deze defect is werkt de vingerprint detector niet meer).

Bekijk onderstaande reparatie video van het iPhone 6 scherm vervangen goed! Gaat de video tijdens de reparatie iets te snel, pauzeer deze dan even

iPhone 6 scherm vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone 6 scherm en LCD

1242 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis

 19,95 24,95
iPhone 6 scherm en LCD (A+ kwaliteit)
2 kleuren

Morgen in huis

 32,95 39,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
6 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Welk iPhone 6 scherm kopen?

Er zijn veel verschillende soorten iPhone 6 schermen op de markt en daarom ook veel soorten kwaliteit. FixjeiPhone biedt twee soorten kwaliteit aan: standaard kwaliteit en de A+ kwaliteit.

Beide kwaliteiten zijn uitgebreid getest en zowel qua pasvorm als schermkwaliteit erg goed. Het A+ kwaliteit scherm is van de meest hoge kwaliteit en is te vergelijken met het originele scherm wat op je iPhone zit. Wanneer je een scherm van de meest hoge kwaliteit wilt raden we je aan om een iPhone 6 scherm van A+ kwaliteit te bestellen. Het normale iPhone 6 scherm is van standaard kwaliteit (ook wel bekend als copy kwaliteit).

Kwaliteitsverschillen standaard en A+ kwaliteit:

 • Het iPhone 6 scherm (A+ kwaliteit) heeft een betere helderheid van het LCD (is meestal alleen te zien wanneer je beide schermen naast elkaar legt)
 • Het scherm van A+ kwaliteit is wat sterker en hoger, het zal daardoor minder snel kapot gaan en je gebruikerservaring zal bij een A+ kwaliteit hoger zijn.
 • De pasvorm van het scherm is bij beide schermen goed. Wanneer je frame erg krom is raden we aan om voor A+ scherm te kiezen, deze sluiten beter aan op een krom frame.
 • Prijs: tussen een normaal scherm en een A+ kwaliteit scherm zit een klein prijsverschil, dit prijsverschil staat dan ook in verhouding met de kwaliteit.

FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone 6 onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van je iPhone blijft zoals die was. Ook bij het standaard scherm heb je een kwalitatief goed scherm, veel standaard iPhone 6 schermen hebben een slechte pasvorm, maar daar hoef je bij onze schermpjes niet bang voor te zijn!

Direct je iPhone 6 scherm vervangen

Na het lezen van deze handleiding en het bekijken van de reparatievideo weet je alles om zelf je iPhone 6 scherm te vervangen. Onthoud altijd dat het erg belangrijk is om gebruik te maken van goed gereedschap en goede onderdelen! Je kunt een iPhone 6 scherm van de hoogste kwaliteit bestellen in onze webshop »

FixjeiPhone wenst je veel succes bij het vervangen van je scherm! Houd deze handleiding en de video altijd goed bij de reparatie zodat je geen fouten maakt, blijf daarnaast altijd rustig. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen, neem dan contact met ons op via de chat zodat we je direct kunnen helpen!

Je iPhone 6 scherm vervangen nog makkelijker maken?

Voorgemonteerd iPhone 6 scherm en LCD
2 kleuren

Morgen in huis

 29,95 34,95
Voorgemonteerd iPhone 6 scherm en LCD (A+ kwaliteit)
2 kleuren

Morgen in huis

 39,95 49,95
Voorgemonteerd iPhone 6 scherm en LCD set

2 kleuren

Morgen in huis

 31,95 39,95
Voorgemonteerd iPhone 6 scherm en LCD set (A+ kwaliteit)

2 kleuren

Morgen in huis

 41,95 55,95

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

49 reacties op “iPhone 6 scherm en LCD vervangen

 • Bedankt, het is gelukt Davey, ga zo door!

  Nick roelsen op 4 april, 2015
 • Met deze goede uitleg ook hier het scherm weer gemaakt.
  Alles werkt goed.
  Top!

  W op 17 juni, 2016
 • Ik heb net het scherm van mijn iPhone 6S vervangen. Rustig kunnen werken en het is goed gelukt. Probleem is nu echter dat mijn telefoon niet meer aan wil. Althans: ik zie niets op het scherm.
  Ik heb de drie connectoren aan de bovenkant opnieuw losgemaakt, gekeken of er geen beschadigingen aan zitten en weer netjes in elkaar gezet.
  Hetzelfde met de connector van de accu en die van de home button. Al die stekkers zitten zeker goed in elkaar.
  Suggesties? Het zal toch niet dat het nieuwe scherm defect is hoop ik?

  Philippe op 18 juni, 2016
  • Hallo Philippe,

   Het kan zijn dat het nieuwe scherm defect is, een tip dit ik je wil geven is de home button en de aan en uit knop tegelijk ingedrukt te houden en kijken als dit werkt. Als het scherm goed is start de iPhone 6s dan weer opnieuw op! Kijk ook is de video van het iPhone 6s scherm vervangen na om te kijken als alles goed is gegaan:http://www.fixjeiphone.nl/iphone-reparatie/iphone-6s-reparatie/iphone-6s-scherm-vervangen/

   Groet,

   Davey Groothedde

   FixjeiPhone Davey Groothedde op 18 juni, 2016
 • Ik heb net het nieuwe scherm op mijn iPhone 6 gezet, en deze doet het als het scherm nog niet in het frame zit. Op het moment dat ik het scherm in het frame stop valt het scherm uit. Hebben jullie suggesties?

  Groeten,

  Peter Hameleers

  Peter Hameleers op 19 oktober, 2016
 • Ik heb een voorgemonteerd scherm van een iphone 6 vervangen helaas doet de achterste camera en de zaklamp het niet meer

  Coen van Wijck op 23 oktober, 2016
 • Ik heb het scherm vervangen van de iPhone 6 en een andere voor camera gemonteerd i.v.m. proximity sensor
  na montage krijg ik wel beeld maar ik kan het touchscreen niet bedienen, hij reageert nergens op ??

  Rien Lentjes op 8 december, 2016
  • Hallo Rien, heb je de kabel van het touch screen al opnieuw aangesloten? Wellicht zit dit deze niet vast op het moederbord. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 9 december, 2016
   • ik heb het zelfde probleem, kabels wel 5x opnieuw vastgezet en reageert nog steeds niet

    kevin op 14 september, 2018
 • Beste Davey,

  heb een bestelling gedaan en een review geschreven, maar de code voor de 10% korting niet gekregen. wil nu weer een bestelling plaatsen, maar niet zonder de korting.
  Kun jij dit s.v.p. z.s.m. nakijken en de code mailen?

  Erik

  Erik op 12 december, 2016
 • Goeie uitleg, gelukt!

  Tom op 12 februari, 2017
 • Hallo Wim,

  Dat is op afstand zo moeilijk te zien, het kan aan meerdere oorzaken liggen. We raden aan om even contact op te nemen met de klantenservice, zij kunnen je dan wat uitgebreider over dit probleem en de mogelijkheden informeren. Het is ook altijd mogelijk om de iPhone op te sturen met de opstuur service zodat wij er even naar kunnen kijken.

  Met vriendelijke groet,

  Davey Groothedde

  FixjeiPhone Davey op 21 maart, 2017
 • Je bent een held.

  Daniel op 29 juni, 2017
 • Hallo

  Ik heb iPhone 6 met waterschade heb gereningt nieuw batterij,nieuw scherm als op de lader doet wordt wel waarm maar doet niks zwarte scherm.
  Wat wil zeggen ?

  Difre op 4 juli, 2017
  • Beste Difre, Dat wil zeggen dat het moederbord wel stroom krijgt, maar dat er nog wel een defect in het moederbord van de iPhone zit. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 5 juli, 2017
 • Na het vervangen van het scherm lopen er blauwe strepen verticaal over het scherm, deze worden erger als de telefoon langer aan staat. Is het scherm niet goedof is er iets anders aan de hand?

  Peter op 14 oktober, 2017
 • perfecte uitleg met duidelijke beelden,aan de hand waarvan ik maar ben begonnen met het vervangen van de batterij.
  zit eigenlijk te wachten tot het scherm kapot gaat om mij daar op uit te leven. erg bedankt!

  ebaggen op 30 oktober, 2017
 • Scherm in China besteld. Vervanging gelukt dankzij de duidelijke video. Als ik het van te voren had geweten had ik het scherm ook hier besteld. Qua prijs scheelt het niets alleen hoef je geen weken te wachten op post uit China. Volgende keer hier dus bestellen.

  Henk Boom op 23 december, 2017
 • Super video! Hij is weer gerepareerd

  Ab Dekker op 9 februari, 2018
 • Met behulp van dit filmpje is alles goed gegaan, bedankt daarvoor! Het scherm werkt goed, de home button ook, maar helaas doet de Touch ID het niet die het voorheen wel deed. Enige idee wat we fout hebben kunnen doen?

  John op 8 maart, 2018
 • Geweldig gelukt perfect uitgelegd ben er super mee geholpen vervangen van het scherm was een peuleschil

  Wijtze op 26 april, 2018
 • Hallo,

  Ik heb een nieuw scherm voor een iphone 6(voor gemonteerd) bij jullie gekocht, precies gemonteerd zoals het bij jullie op het filmpje staat aangegeven, maar na het monteren krijgen we alleen het applelogo in zwart scherm zichtbaar, verder helemaal niets.
  Hoe verder?

  Yvonne Bouwknegt op 28 april, 2018
 • Prima instructie. Werkt ook voor de 6S plus, als je tenminste het goede scherm bestelt. Kost alleen wel een stuk meer dan 20 minuten. Tip voor als je geen magnetische mat hebt of wilt bestellen: plak de schroefjes vast op plakbandjes die je evt. op een afgedrukte foto van de iPhone legt of plakt.

  c.dapperens op 14 juni, 2018
 • perfecte uitleg!! Geen lastig klusje met deze video.

  Rene op 1 augustus, 2018
 • Geslaagde reparatie voor niet-voorgemonteerd, dank voor de heldere video en tips voor schoonmaken e.d.

  Niels B. op 21 oktober, 2018
  • Hallo Niels,

   Graag gedaan en bedankt voor je bericht!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 23 oktober, 2018
 • Bedankt mannen! Ik heb het voorgemonteerde scherm bij jullie besteld en dankzij deze handleiding heb ik het scherm weer kunnen maken. Mijn dochter blij en ik ben weer voor een tijdje haar held 🙂

  Stephan op 27 oktober, 2018
  • Hallo Stephan,

   Geweldig om te horen! Bedankt voor je bericht!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 29 oktober, 2018
 • Goedenavond,

  2 weken geleden heeft me vriendin een scherm besteld bij jullie
  Doordat het bij andere telefoons een fluitje van een cent was kon ik die van haar ook wel doen.
  Met het oude scherm erop gaat hij branden, met het nieuwe scherm doet hij niks.
  Als antwoordt kreeg ik daarop dat de stekkerstjes wel verkeerd zouden zitten.
  Wat nu?

  Alvast bedankt voor een reactie!

  Derrick op 12 november, 2018
  • Hallo Derrick,

   Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice. We gaan u dan uiteraard verder helpen.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 13 november, 2018
 • Hoi,

  Ik heb het scherm/lcd vervangen (niet voorgemonteerd) en meteen een nieuwe batterij. Werkt perfect, de uitleg op de video is heel goed en compleet! De controlemomenten tussendoor zijn ook erg handig! Als je dit voor het eerst doet, kan je beter met een uur rekening houden dan 20 minuten, maar je leert wel veel over je telefoon 🙂

  Patrick op 29 december, 2018
 • Bedankt. Dank zij de wel heel duidelijke instructie video was het heel eenvoudig om de batterij te vervangen.
  Nu weer een iPhone 6 met een batterijcapaciteit van 100%.😀

  Marosa op 30 december, 2018
  • Hallo Marosa,

   Wat fijn dat het jou ook gelukt is om je iPhone te fixen!
   Succes met je gefixte iPhone en bedankt voor dit fijne bericht!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 31 december, 2018
 • Beste Davey,

  Super bedankt voor je reparatie video zonder jou was het mij nooit zo makkelijk gelukt.
  Echt super voor mij meer dan 1 👍

  Grt,
  Frans

  Frans op 20 januari, 2019
  • Hallo Frans,

   Geweldig om te lezen! Bedankt voor deze leuke reactie!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 21 januari, 2019
 • Yes! Gelukt!! Ben er toch wel ongeveer 45 min bezig mee geweest. Standaar scherm vervangen van mn dochters iphone 6. Misde wat schroeven, gekocht als 2de hands particulier jaar geleden. Helaas ook maar 1 pentaloge schroef. Maar goed het is gelukt!!! Scheelt weer iets van €55 ofzo…. groetjes!

  Tamara Bos op 23 januari, 2019
  • Hallo Tamara,

   Geweldig dat het gelukt is!
   Succes met je gefixte iPhone!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 23 januari, 2019
 • Super video! Ik ben een echte leek op dit vlak, maar het is me perfect gelukt dankzij de video, heel erg bedankt daarvoor! Volgende keer dat mijn scherm kapot is (hopelijk valt dit niet meer voor, maar je weet natuurlijk nooit), ga ik toch voor het A+ scherm, ik vind het persoonlijk wel een enorm verschil nu met de kopie (doet me denken aan de eerste ipod touch), maar het zal waarschijnlijk gewoon eventjes wennen zijn…
  Alvast enorm bedankt voor dit schitterende instructiefilmpje!

  Stefanie op 15 februari, 2019
  • Hallo Stefanie,

   Bedankt voor dit positieve bericht!
   Hier doen we het natuurlijk voor.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 15 februari, 2019
 • Zojuist A+ scherm (niet voorgemonteerd lcd) vervangen van m’n iPhone 6. Perfect gegaan dankzij de duidelijke video! Het goedkope setje gereedschap (€ 2,95) werkte prima voor eenmalig of niet al te intensief gebruik. Bestelling en levering ook weer toppie! Complimenten hoor!

  wvdlaar op 13 maart, 2019
  • Fijn dat alles gelukt is! Bedankt voor je bericht!

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 14 maart, 2019
 • Hij doehet!!
  Prima filmpje is duidelijk THX dat scheelt een hoop geld

  Billy Leliveld op 7 april, 2019
  • Hallo Billy,

   Bedankt voor dit mooie bericht en succes met je gefixte iPhone!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 8 april, 2019
 • hej,

  hebje instructies uitgevoerd aangezien mijn lcd kapot was.
  en het is allemaal gelukt en hij doet het weer goed, top (Y).

  dennism07493 op 8 juni, 2019
  • Top Dennis!

   Bedankt voor dit positieve bericht!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 9 juni, 2019
 • Ik ben een heel eind gekomen, maar er is geen beweging te krijgen in de schroefjes aan de zijkant van de lcd-beschermer… Tips?

  Esther op 13 juni, 2019
  • Hallo Esther,

   Als het niet lukt raden wij je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice.
   Een tip: Probeer het scherm licht te verwarmen met een föhn, heatgun of warmtemat.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 13 juni, 2019
 • Top Davey,
  Helder en duidelijk uitgelegd.
  Probleemloos alles vervangen.
  T ding werkt weer als vanouds!
  Gr. Jos

  Jos op 7 september, 2021

Geef een antwoord