iPhone 6 scherm vervangen

iPhone 6 scherm vervangenZelf je iPhone 6 scherm vervangen? Dat is mogelijk dankzij de reparatie video van FixjeiPhone. Wanneer je de reparatie handleiding en video goed volgt is het vervangen van het scherm zeer goed zelf te doen. Het vervangen van het iPhone 6 scherm duurt ongeveer 20 minuten en is gemakkelijk zelf te doen.

Wanneer je het scherm wilt vervangen zijn er 2 mogelijkheden. Je kunt het scherm vervangen met een standaard scherm en een voorgemonteerd scherm. In de video hieronder laten we je zien hoe je het standaard scherm vervangt. Bij een voorgemonteerd scherm zijn alle losse onderdelen al overgezet op het scherm waardoor de reparatie nog eenvoudiger is. Wanneer je de reparatie wilt uitvoeren met een voorgemonteerd scherm, bekijk dan de voorgemonteerde iPhone 6 scherm reparatie handleiding »

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset, zo kan je de reparatie goed uitvoeren. Slecht gereedschap beschadigt snel schroeven of zelfs onderdelen, dit wil je natuurlijk niet!

Ook helpt de magnetische schroefmat bij het goed kunnen opbergen van alle gedemonteerde schroeven en onderdelen, hierdoor houd je het overzicht tijdens de reparatie en weet je precies hoe alles moet worden teruggeplaatst.

Extra informatie: iPhone 6 scherm vervangen

Net als bij de reparatie van het iPhone 5s scherm moet je tijdens de reparatie voorzichtig zijn bij de home button. Gelukkig zit de home button niet meer tussen het scherm en de dock connector, maar aan het scherm vast (zoals bij de voorgaande iPhone’s ook was).  Tijdens het vervangen van je scherm is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij de home button kabel, hier zit namelijk de vingerprint detector in (wanneer deze defect is werkt de vingerprint detector niet meer).

Bekijk onderstaande reparatie video van het iPhone 6 scherm vervangen goed! Gaat de video tijdens de reparatie iets te snel, pauzeer deze dan even

iPhone 6 scherm vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welk iPhone 6 scherm kopen?

Er zijn veel verschillende soorten iPhone 6 schermen op de markt en daarom ook veel soorten kwaliteit. FixjeiPhone biedt twee soorten kwaliteit aan: standaard kwaliteit en de A+ kwaliteit.

Beide kwaliteiten zijn uitgebreid getest en zowel qua pasvorm als schermkwaliteit erg goed. Het A+ kwaliteit scherm is van de meest hoge kwaliteit en is te vergelijken met het originele scherm wat op je iPhone zit. Wanneer je een scherm van de meest hoge kwaliteit wilt raden we je aan om een iPhone 6 scherm van A+ kwaliteit te bestellen. Het normale iPhone 6 scherm is van standaard kwaliteit (ook wel bekend als copy kwaliteit).

Kwaliteitsverschillen standaard en A+ kwaliteit:

 • Het iPhone 6 scherm (A+ kwaliteit) heeft een betere helderheid van het LCD (is meestal alleen te zien wanneer je beide schermen naast elkaar legt)
 • Het scherm van A+ kwaliteit is wat sterker en hoger, het zal daardoor minder snel kapot gaan en je gebruikerservaring zal bij een A+ kwaliteit hoger zijn.
 • De pasvorm van het scherm is bij beide schermen goed. Wanneer je frame erg krom is raden we aan om voor A+ scherm te kiezen, deze sluiten beter aan op een krom frame.
 • Prijs: tussen een normaal scherm en een A+ kwaliteit scherm zit een klein prijsverschil, dit prijsverschil staat dan ook in verhouding met de kwaliteit.

FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone 6 onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van je iPhone blijft zoals die was. Ook bij het standaard scherm heb je een kwalitatief goed scherm, veel standaard iPhone 6 schermen hebben een slechte pasvorm, maar daar hoef je bij onze schermpjes niet bang voor te zijn!

Direct je iPhone 6 scherm vervangen

Na het lezen van deze handleiding en het bekijken van de reparatievideo weet je alles om zelf je iPhone 6 scherm te vervangen. Onthoud altijd dat het erg belangrijk is om gebruik te maken van goed gereedschap en goede onderdelen! Je kunt een iPhone 6 scherm van de hoogste kwaliteit bestellen in onze webshop »

FixjeiPhone wenst je veel succes bij het vervangen van je scherm! Houd deze handleiding en de video altijd goed bij de reparatie zodat je geen fouten maakt, blijf daarnaast altijd rustig. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen, neem dan contact met ons op via de chat zodat we je direct kunnen helpen!

Heb je vragen? Stel die dan onder dit bericht! We waarderen het zeer als je ons wilt liken op Facebook!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

25 reacties op “iPhone 6 scherm vervangen

 1. Ik heb net het scherm van mijn iPhone 6S vervangen. Rustig kunnen werken en het is goed gelukt. Probleem is nu echter dat mijn telefoon niet meer aan wil. Althans: ik zie niets op het scherm.
  Ik heb de drie connectoren aan de bovenkant opnieuw losgemaakt, gekeken of er geen beschadigingen aan zitten en weer netjes in elkaar gezet.
  Hetzelfde met de connector van de accu en die van de home button. Al die stekkers zitten zeker goed in elkaar.
  Suggesties? Het zal toch niet dat het nieuwe scherm defect is hoop ik?

  1. Hallo Philippe,

   Het kan zijn dat het nieuwe scherm defect is, een tip dit ik je wil geven is de home button en de aan en uit knop tegelijk ingedrukt te houden en kijken als dit werkt. Als het scherm goed is start de iPhone 6s dan weer opnieuw op! Kijk ook is de video van het iPhone 6s scherm vervangen na om te kijken als alles goed is gegaan:http://www.fixjeiphone.nl/iphone-reparatie/iphone-6s-reparatie/iphone-6s-scherm-vervangen/

   Groet,

   Davey Groothedde

 2. Ik heb net het nieuwe scherm op mijn iPhone 6 gezet, en deze doet het als het scherm nog niet in het frame zit. Op het moment dat ik het scherm in het frame stop valt het scherm uit. Hebben jullie suggesties?

  Groeten,

  Peter Hameleers

 3. Ik heb het scherm vervangen van de iPhone 6 en een andere voor camera gemonteerd i.v.m. proximity sensor
  na montage krijg ik wel beeld maar ik kan het touchscreen niet bedienen, hij reageert nergens op ??

 4. Beste Davey,

  heb een bestelling gedaan en een review geschreven, maar de code voor de 10% korting niet gekregen. wil nu weer een bestelling plaatsen, maar niet zonder de korting.
  Kun jij dit s.v.p. z.s.m. nakijken en de code mailen?

  Erik

 5. Hallo Wim,

  Dat is op afstand zo moeilijk te zien, het kan aan meerdere oorzaken liggen. We raden aan om even contact op te nemen met de klantenservice, zij kunnen je dan wat uitgebreider over dit probleem en de mogelijkheden informeren. Het is ook altijd mogelijk om de iPhone op te sturen met de opstuur service zodat wij er even naar kunnen kijken.

  Met vriendelijke groet,

  Davey Groothedde

 6. Hallo

  Ik heb iPhone 6 met waterschade heb gereningt nieuw batterij,nieuw scherm als op de lader doet wordt wel waarm maar doet niks zwarte scherm.
  Wat wil zeggen ?

  1. Beste Difre, Dat wil zeggen dat het moederbord wel stroom krijgt, maar dat er nog wel een defect in het moederbord van de iPhone zit. Gr. Davey

 7. Na het vervangen van het scherm lopen er blauwe strepen verticaal over het scherm, deze worden erger als de telefoon langer aan staat. Is het scherm niet goedof is er iets anders aan de hand?

 8. perfecte uitleg met duidelijke beelden,aan de hand waarvan ik maar ben begonnen met het vervangen van de batterij.
  zit eigenlijk te wachten tot het scherm kapot gaat om mij daar op uit te leven. erg bedankt!

 9. Scherm in China besteld. Vervanging gelukt dankzij de duidelijke video. Als ik het van te voren had geweten had ik het scherm ook hier besteld. Qua prijs scheelt het niets alleen hoef je geen weken te wachten op post uit China. Volgende keer hier dus bestellen.

 10. Met behulp van dit filmpje is alles goed gegaan, bedankt daarvoor! Het scherm werkt goed, de home button ook, maar helaas doet de Touch ID het niet die het voorheen wel deed. Enige idee wat we fout hebben kunnen doen?

 11. Hallo,

  Ik heb een nieuw scherm voor een iphone 6(voor gemonteerd) bij jullie gekocht, precies gemonteerd zoals het bij jullie op het filmpje staat aangegeven, maar na het monteren krijgen we alleen het applelogo in zwart scherm zichtbaar, verder helemaal niets.
  Hoe verder?

 12. Prima instructie. Werkt ook voor de 6S plus, als je tenminste het goede scherm bestelt. Kost alleen wel een stuk meer dan 20 minuten. Tip voor als je geen magnetische mat hebt of wilt bestellen: plak de schroefjes vast op plakbandjes die je evt. op een afgedrukte foto van de iPhone legt of plakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *