iPhone 6 achterkant vervangen

iPhone 6 achterkant vervangenZelf je iPhone 6 achterkant vervangen? Met behulp van deze uitgebreide reparatie handleiding is het vervangen van de iPhone 6 achterkant zeer goed zelf te doen. Het vervangen van de achterkant is een gemiddelde reparatie en zal ongeveer 45 – 60 minuten duren. In de video zullen we dan ook stap voor stap laten zien hoe je de achterkant zelf kunt vervangen.

Voor het uitvoeren van de reparatie maken we gebruik van een iPhone 6 achterkant zonder Apple logo, dit is omdat Apple zelf geen onderdelen verkoopt en er simpelweg geen achterkant verkocht mag worden met daarop een Apple logo. Wel is de achterkant die wij verkopen van dezelfde kwaliteit als het origineel, hierdoor zal je verder dan ook geen verschil in kwaliteit waarnemen.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens de reparatie is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan en de reparatie uit te voeren met een goede iPhone reparatieset. Goed gereedschap is erg belangrijk om de reparatie zorgvuldig uit te kunnen voeren. Aangezien deze het vervangen van de achterkant redelijk lang duurt en er ook redelijk wat onderdelen moeten worden overgezet raden we aan om tijdens deze reparatie altijd een magnetische schroefmat te gebruiken zodat je geen fouten kunt maken met het terugplaatsen van de schroeven.

Wanneer de iPhone 6 achterkant vervangen?

Veel mensen vragen zich af wanneer het noodzakelijk is om de iPhone 6 achterkant te vervangen. Hieronder vind je dan ook de meest voorkomende aanleidingen voor het vervangen van de achterkant:

  • Verbogen achterkant (frame), hierdoor kan een scherm niet goed worden geplaatst en komt het onder druk op de iPhone te staan zodat de kans op barsten erg groot is.
  • Beschadigingen op de achterkant
  • Krassen op de achterkant

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video te snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 6 achterkant vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone 6 achterkant kopen?

Het is altijd belangrijk om te kiezen van een iPhone 6 achterkant van zeer hoge kwaliteit. De achterkant (frame) is namelijk erg belangrijk voor het opvangen van alle signalen (dit wordt allereerst opgevangen via het frame).

Voer de reparatie daarnaast altijd uit met goed gereedschap zoals een goede iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat om goed overzicht te kunnen houden tijdens het uitvoeren van de reparatie.

Direct aan de slag!

Nu je deze handleiding hebt gelezen en de video hebt bekeken ben je klaar voor de reparatie! Je kunt iPhone 6 onderdelen bestellen in de webshop »

Heb je vragen over de reparatie? Stel die dan onder dit bericht zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

4 reacties op “iPhone 6 achterkant vervangen

  1. Kunt U mij advies geven hoe de oude accu van iphone 6 te vervangen als de kleefstrips bij het uittrekken afgebroken zijn. Ik heb geprobeerd met de spatel maar dat lukte niet, zit te vast en ik ben bang de of de accu te breken of de achterkant van het huis te beschadigen! Heeft u nog een nuttig advies. Verder ben ik met u instructievideos heel tevreden, werkelijk top! Hoop van u toch nog een goed advies te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *