iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus batterij goudJe eigen iPhone 6 plus batterij vervangen met behulp van een handige reparatie video. In de reparatie video leer je van A tot Z hoe je binnen 20 minuten je eigen iPhone 6 plus batterij moet vervangen.

De iPhone 6 plus batterij vervangen is een makkelijke reparatie en het komt ook regelmatig voor. Bij het plaatsen van een nieuwe batterij heb je ook een nieuwe batterij sticker nodig, zodat de batterij weer goed in het frame ligt.

De batterij van een iPhone wordt na 2-3 jaar gewoon langzaam minder. Met een nieuwe iPhone 6 plus batterij geef je de iPhone 6 plus weer een nieuw leven! We raden wel aan om tijdens de reparatie gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat voor de iPhone 6 plus. Met een magnetische schroefmat kun je alle schroeven exact op plek leggen waar ze eruit zijn gekomen. Zo kun je geen defecten maken door verkeerde schroeven terug te plaatsen.

Hoe herken je een kapotte iPhone 6 plus batterij?

 • Je moet de iPhone 6 plus batterij vervangen als de batterij te snel leeg loopt.
 • Je moet de iPhone 6 plus batterij vervangen als de percentages die de iPhone aangeeft niet kloppen. Het kan gebeuren dat de percentages van bijvoorbeeld 80% weer na 20% gaan. Dan is ook de batterij van de iPhone 6 plus kapot.
 • Vaak na waterschade is de batterij één van de eerste onderdelen die kapot gaan.

iPhone 6 plus batterij vervangen tips:

 • Verwarm de iPhone 6 plus batterij met een föhn of heat gun, zodat het dubbelzijdige tape makkelijker te verwijderen is.
 • Bij een nieuwe iPhone 6 plus batterij raden we aan om een nieuwe iPhone 6 plus batterij sticker te plaatsen, zodat je batterij niet gaat schudden in de iPhone.
 • Het is niet noodzakelijk om je iPhone 6 plus scherm te verwijderen, je kan ook de batterij vervangen met het scherm er nog op. Je moet dan wel oppassen dat de kabels niet kapot gaan bij het draaien van het frame.

Bekijk onderstaande reparatie video goed voor het vervangen van je batterij. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 6 plus batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone 6 plus batterij bestellen?

Bij FixjeiPhone repareren we altijd met een iPhone 6 plus batterij met een goud omhulsel en niet met een batterij van Apple. Helaas mogen wij geen Apple batterijen verkopen, omdat originele batterijen niet verkocht mogen worden van Apple. De batterij met een goed omhulsel ziet er misschien wat raar uit, maar qua capaciteit werkt die zeker even goed.

Direct aan de slag

Na het bekijken van de video en het lezen van de handleiding weet je alles wat je moet weten om de reparatie uit te voeren. Onthoud altijd dat een goede voorbereiding het halve werk is, voor het goed kunnen uitvoeren van de reparatie heb je een iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat nodig.

Blijf daarnaast altijd rustig tijdens de reparatie en volg de video goed. Voor het uitvoeren van de reparatie is het erg belangrijk om gebruik te maken van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Je kunt een iPhone 6 plus batterij bestellen in de webshop »

Heb je vragen over de reparatie? Stel je vraag dan onder aan dit bericht, zodat wij of anderen je verder kunnen helpen! Wij waarden het erg als je ons wilt liken op Facebook!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone 6 plus batterij vervangen

 1. Hi FixjeiPhone Team,

  Ik lees dat jullie geen originele Apple batterijen mogen verkopen. Geldt dat ook voor andere niet-Apple resellers?
  Ik heb namelijk de batterij van mijn iPhone 6 plus vervangen door een originele apple batterij, zegt men daar.
  Vervolgens loopt ie net zo hard leeg. Het zou dus ook een namaak kunnen zijn.

  In de jullie video “Batterij vervangen van een iPhone 6 plus” wordt gebruikt gemaakt van een chinees alternatief van 3800mAh. In de video wordt vervolgens aangegeven dat die capaciteit er niet in zit. Maar er wordt niet gezegd wat de batterij dan wel levert.
  Wat is de echte capaciteit van deze batterij?

  mvrgr,
  Peer

 2. Goedemorgen Davey, ik ben van plan m’n batterij van m’n Iphone 6 plus te vervangen. Dank voor de duidelijke video instructie. Toch een vraagje. Waarom maak je het scherm los? Zo te zien kan je de nieuwe batterij plaatsen zonder het scherm los te maken. Als je het scherm tenminste goed op z’n plek houdt ( fixeren ).
  Groet
  R. Schaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *