iPhone 6 Plus batterij vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6 Plus batterij vervangen

Dit heb je nodig

Nog 7 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Je eigen iPhone 6 Plus batterij vervangen met behulp van een handige reparatie video. In de reparatie video leer je van A tot Z hoe je binnen 20 minuten je eigen iPhone 6 Plus batterij moet vervangen.

De iPhone 6 Plus batterij vervangen is een makkelijke reparatie en het komt ook regelmatig voor. Bij het plaatsen van een nieuwe batterij heb je ook een nieuwe batterij sticker nodig, zodat de batterij weer goed in het frame ligt.

De batterij van een iPhone wordt na 2-3 jaar gewoon langzaam minder. Met een nieuwe iPhone 6 Plus batterij geef je de iPhone 6 Plus weer een nieuw leven! We raden wel aan om tijdens de reparatie gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat voor de iPhone 6 Plus.

Met een magnetische schroefmat kun je alle schroeven exact op plek leggen waar ze eruit zijn gekomen. Zo kun je geen defecten maken door verkeerde schroeven terug te plaatsen.

iPhone 6 Plus batterij vervangen

Hoe herken je een kapotte iPhone 6 Plus batterij?

Je kunt een versleten iPhone 6 Plus batterij herkennen aan de volgende punten:

 • De huidige batterij in de iPhone 6 Plus loopt snel leeg. Je kan ook de batterijconditie controleren via instellen -> batterij -> batterijconditie.
 • Je moet de iPhone 6 Plus batterij vervangen als de percentages die de iPhone aangeeft niet kloppen. Het kan gebeuren dat de percentages van bijvoorbeeld 80% weer na 20% gaan. Dan is ook de batterij van de iPhone 6 Plus kapot.
 • Als je de iPhone 6 Plus opent en je ziet dan dat de cel een beetje bol is gaan staan. Dan moet je zo snel mogelijk een nieuwe batterij in je iPhone.

iPhone 6 Plus batterij vervangen tips:

iPhone 6 Plus batterij vervangen tips:

 • Bij een nieuwe iPhone 6 Plus batterij raden we aan om een nieuwe iPhone 6 Plus batterij sticker te plaatsen, zodat je batterij niet gaat schudden in de iPhone.
 • Het is niet noodzakelijk om je iPhone 6 Plus scherm te verwijderen, je kan ook de batterij vervangen met het scherm er nog op. Je moet dan wel oppassen dat de kabels niet kapot gaan bij het draaien van het frame.

Bekijk onderstaande reparatie video goed voor het vervangen van je batterij. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 6 Plus batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone 6 Plus batterij

Morgen in huis

 21,95 29,95
iPhone 6 Plus magnetische schroefmat

Morgen in huis

 4,95 7,95

Morgen in huis

 3,95

3 kleuren

Morgen in huis

 9,95

Conclusie iPhone 6 Plus batterij vervangen

Na het bekijken van de video en het lezen van de handleiding weet je alles wat je moet weten om de reparatie uit te voeren. Onthoud altijd dat een goede voorbereiding het halve werk is, voor het goed kunnen uitvoeren van de reparatie heb je een iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat nodig.

Blijf daarnaast altijd rustig tijdens de reparatie en volg de video goed. Voor het uitvoeren van de reparatie is het erg belangrijk om gebruik te maken van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Je kunt een iPhone 6 Plus batterij bestellen in de webshop »

Heb je vragen over de reparatie? Stel je vraag dan onder aan dit bericht, zodat wij of anderen je verder kunnen helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone 6 Plus batterij vervangen

 • Zelf mijn batterij vervangen. De mat is een must. Zelf had ik nog wat extra gereedschap er bij. De plakstrips verwijderen was moeilijker dan ik dacht. Met een föhn en wat extra kracht lukte het. Alles weer in elkaar maar de phone begon te sputteren. Dus weer uit el kaar en alle contacten los gemaakt en weer vast. Ik was te voorzichtig geweest met vast drukken blijkbaar. Dik tevreden.

  Gerhard op 4 december, 2020
  • Hallo Gerhard,

   Dank je wel voor deze feedback!

   Fijne dag!

   Groet,
   FixjeiPhone

   FixjeiPhone Danny op 27 januari, 2021

Geef een reactie