Voorgemonteerd iPhone 5c scherm en LCD vervangen

Voorgemonteerd iPhone 5c scherm vervangenIs het scherm of LCD van je iPhone 5c kapot? Met dit voorgemonteerde scherm voor de iPhone 5c kan je in ongeveer 10 minuten zelf het scherm vervangen. In de reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je het kapotte scherm kunt vervangen voor een nieuwe. Wanneer je de reparatie uitvoert met dit voorgemonteerde scherm is het slechts nodig om 6 schroeven terug te monteren.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Tijdens de reparatie is het belangrijk dat je gebruikt maakt van een goede reparatieset zodat je de iPhone goed kunt repareren. De magnetische schroefmat is niet noodzakelijk, maar wel handig voor de reparatie. Het is belangrijk om tijdens de reparatie geen fouten te maken met het terugplaatsen van de schroeven, hierdoor kan je nare moederbord problemen veroorzaken die je eenvoudig kunt voorkomen.

Waarom een voorgemonteerd scherm kopen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de reparatie uit te voeren met een voorgemonteerd scherm. De reden dat mensen hiervoor kiezen is omdat de montage een stuk eenvoudiger is, en het daarom ook sneller te vervangen is.

Voorgemonteerde onderdelen:

  • Voorcamera kabel
  • Oorspeaker + oorspeaker houder
  • LCD beschermschild
  • Home button (kabel) + home button houder

Bekijk onderstaande video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 5c voorgemonteerd scherm vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welk voorgemonteerd iPhone 5c scherm en LCD kopen?

Ga je de reparatie zelf uitvoeren? Kies dan altijd voor een iPhone 5 scherm en LCD van A+ kwaliteit. Zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is en dat het scherm ook goed zal functioneren en je geen last zal hebben van ghost touch (veel namaak schermpjes hebben hier last van). Met het scherm van A+ kwaliteit zal je dan ook geen kwaliteit inleveren van het ten opzichte van het originele Apple scherm.

Ons advies is om altijd te kiezen voor iPhone 5c onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat de onderdelen goed zijn en je de kwaliteit behoudt die je bent gewend van je iPhone 5c.

Direct aan de slag!

Nu je de video hebt bekeken en alles hebt gelezen over de reparatie ben je klaar om zelf te repareren! Blijf altijd rustig tijdens het uitvoeren van de reparatie en gebruik altijd goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren! Bestel een voorgemonteerd iPhone 5c scherm en LCD in de webshop »

Heb je vragen over de reparatie? Stel die dan onder dit bericht zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “Voorgemonteerd iPhone 5c scherm en LCD vervangen

  1. Hallo, kan ik ook een vraag stellen?

    Ik heb een iPhone 6 plus met problemen. Mijn scherm reageerde nl niet bij aanraking. Soms wel maar meestal niet. Schijnt een bekend probleem te zijn bij de oudere iPhone 6 plus toestellen. Is er al een oplossing voor die ik bij jullie kan bestellen?

    Groet, leen van der weel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *