HANDLEIDING

iPhone 5c dock connector vervangen

Dit heb je nodig

Nog 2 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Wil je iPhone 5c niet meer opladen of is de spreek microfoon kapot? Waarschijnlijk is dan je dock connector kapot. In dit bericht leren we je hoe je zelf de dock connector moet vervangen. De iPhone 5c dock connector vervangen is een gemiddelde reparatie waar je ongeveer 20 minuten mee bezig bent.

Het is belangrijk dat je tijdens de reparatie gebruik maakt van een geschikte reparatieset en een magnetische schroefmat is ook erg handig. Met een magnetische schroefmat zorg je ervoor dat de schroeven die verwijderd worden op de goede plaats weer terug gemonteerd kunnen worden.

De reparatie van de iPhone 5c dock connector lijkt veel op de reparatie van de iPhone 5 dock connector en op die van de iPhone 5s dock connector, maar toch zijn het allemaal unieke onderdelen.

Functies van de dock connector

De dock connector heeft meer functies dan het opladen van je iPhone namelijk:

 • De koptelefoon aansluiting zit vast aan de iPhone 5c dock connector. De koptelefoon aansluiting zorgt ervoor dat dat je oordopjes het doen als deze in de iPhone zitten.
 • De spreek microfoon zit ook aan de iPhone 5c dock connector vast, deze microfoon zorgt ervoor dat je verstaanbaar bent tijdens het bellen. De handsfree luidspreker staat hier los van, want die zit vast aan de voor camera kabel van de iPhone 5c.
 • De GSM antenne zit ook vast aan de dock connector. De GSM antenne is mede verantwoordelijk voor het signaal van de provider als je aan het bellen bent.
 • De home button werkt ook door middel van de dock connector. De twee contactpunten die aan de dock connector zitten maken verbinding met de home button kabel.

iPhone 5c dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

57 beoordelingen

Morgen in huis

 6,95
iPhone 5c batterij

110 beoordelingen

Morgen in huis

 11,95
FixjeiPhone iPhone Reparatie Set

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Morgen in huis

 4,95 7,95

Dock connector vervangen en laadt je iPhone nog niet op?

Heb je de iPhone 5c dock connector vervangen en laadt je iPhone nog steeds niet of slecht op? Het kan ook zijn dat de batterij kapot is. De batterij en de dock connector zijn beide belangrijk voor het opladen van de iPhone 5c.

Welke iPhone 5c dock connector kopen?

Het is erg belangrijk om voor deze reparatie de juiste onderdelen te gebruiken voor je iPhone. Wij raden altijd aan om voor goede kwaliteit iPhone onderdelen te kiezen zodat je zeker weet dat de onderdelen goed functioneren. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is.

Direct aan de slag!

Na het lezen van dit artikel en het bekijken van de video weet je alles wat nodig is om de dock connector te vervangen. Het is belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan en goed de tijd te nemen voor de reparatie. Gebruik daarnaast een goede iPhone reparatieset zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Voor het uitvoeren van de reparatie adviseert FixjeiPhone om altijd iPhone onderdelen van de beste kwaliteit te gebruiken. Je kunt een iPhone 5c dock connector bestellen in de webshop »

Heb je de reparatie uitgevoerd of heb je een vraag? Stel dan je vraag of deel je ervaring onder dit bericht.

We waarderen het als je ons wilt liken op Facebook!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone 5c dock connector vervangen

 • Hai,
  Mijn iphone 5c gaat uit als ik de lader aansluit. Iphone laadt wel als ik meteen nadat ik de lader heb ingestoken de iphon helemaal uitzet. Dan gaat hij naar 100%. Welk onderdeel moet ik volgens u vernieuwen?
  Vriendelijk groet
  G.H. Kwekkeboom

  G.H.Kwekkeboom op 14 juni, 2019
  • Hallo,

   Het is een beetje onduidelijk wat precies het probleem is.
   Neem anders gerust even contact op met onze klantenservice.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 14 juni, 2019

Geef een reactie