HANDLEIDING

iPhone 5c batterij vervangen

Dit heb je nodig

Nog 7 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Wil je iPhone 5c niet meer opladen of gaat de batterij te snel leeg? Grote kans dat je batterij kapot is of niet meer goed werkt. Vervang dan de iPhone 5c batterij, zodat je iPhone weer een tweede leven heeft. De iPhone 5c batterij vervangen is een erg makkelijke reparatie waar je ongeveer 10 minuten mee bezig bent.

We raden aan om een geschikte reparatieset te gebruiken en een magnetische schroefmat is ook erg handig. Met een magnetische schroefmat houd je overzicht tijdens de reparatie en verwissel je geen schroeven.

In de reparatie video hieronder laten we je A tot Z zien hoe je zelf de batterij kan vervangen. Zorg hiervoor wel dat je de video goed volgt, zodat je geen stap mist van de reparatie.

iPhone 5c batterij vervangen tips!

 • De iPhone 5c batterij zit vast in het frame met een sticker die dubbelzijdig plakt. Deze sticker is erg stevig en laat niet gemakkelijk los. Zorg ervoor dat je de batterij verwarmd met een heat gun of föhn tot ongeveer 60 graden. Hou de heat gun of föhn niet op 1 plek, maar ga zigzaggend heen en weer. Doe je dit niet dan de electronica kapot gaan door de warmte. De heat gun van FixjeiPhone zet ik altijd op de laagste stand, dan weet je zeker dat het goed gaat.
 • Na het vervangen van de batterij blijft je iPhone altijd zoeken naar service en daar moet je niet van schrikken. De tijd zal ook op 01:00 uur staan en dat is normaal, zorg dat je verbinding maakt met WiFi en bel daarna een willekeurig nummer. De iPhone zal nu weer om de simcode vragen en daarna werkt alles weer zoals het hoort.

iPhone 5c batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone 5c batterij

110 beoordelingen

Morgen in huis

 11,95
iPhone 5s 5c SE batterij sticker
107 beoordelingen

Morgen in huis

 1,95
FixjeiPhone iPhone Reparatie Set

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Morgen in huis

 4,95 7,95

Welke iPhone 5c batterij kopen?

Wanneer je een batterij gaat kopen voor je iPhone 5c is het natuurlijk belangrijk om te weten dat er grote verschillen in kwaliteit zijn. Veel webshops verkopen slechte namaak batterijen die minder goed functioneren en sneller kapot gaan. Bij FixjeiPhone vinden we kwaliteit erg belangrijk en daarom bieden we ook de iPhone 5c batterijen aan van de hoogste kwaliteit net als alle andere iPhone onderdelen. Zo weet je zeker dat je een goed product hebt en dat je de iPhone 5c weer volop kan gebruiken.

Direct aan de slag!

Na het lezen van deze handleiding en het bekijken van de video weet je alles wat je moet weten om zelf je iPhone 5c batterij te vervangen. Belangrijk is dat je rustig blijft tijdens de reparatie en de video goed volgt. Goed gereedschap is erg belangrijk om de reparatie goed uit te voeren. Je kunt een iPhone 5c batterij bestellen in de webshop »

Heb je de reparatie uitgevoerd? Dan zouden we het erg leuk vinden als je deze ervaring met ons wil delen. Ook kan je hieronder een vraag plaatsen, zodat die door ons of andere reparateurs beantwoord kan worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties op “iPhone 5c batterij vervangen

 • Hoi,
  Ik heb de batterij van mijn Iphone 5c vervangen, maar nu gaat hij niet meer aan. Ik heb alles volgens de handleiding gedaan. Wat te doen?

  Femke

  Femke op 26 januari, 2016
  • Hallo Femke,

   De batterij is dan waarschijnlijk niet goed. Neem even contact op met winkel waar je de batterij heb gekocht, zodat je een nieuwe opgestuurd kan krijgen.

   Groet,

   Davey Groothedde

   FixjeiPhone Davey Groothedde op 23 februari, 2016
 • Half uurtje werk, eerst een connector niet goed aangesloten, verbeterd en toen alles ok.
  Vond gelijk netwerk.
  Prima handleiding

  Rob Kraaijeveld op 5 juli, 2016
 • Hoi Davey, Ik heb de batterij vervangen maar nu wordt de batterij iPhone enorm heet.
  Heb m dus weer uitklaar gehaald want ik neem de waarschuwing op de batterij uiteraard serieus 😛
  Waar zou dit aan kunnen liggen?

  Groeten
  Hendrik Jan de Jong

  Hendrik Jan de Jong op 23 juli, 2016
 • Je kunt het scherm ook gewoon laten zitten.
  Plastic staafje om ‘m opgeklapt te houden.
  Scheelt gepeuter en tijd.

  Bart op 3 maart, 2018

Geef een reactie