iPhone 4s batterij vervangen

iPhone 4s batterij vervangenGaat je iPhone 4s niet meer aan of gaat de batterij veel te snel leeg. Dan raad ik aan om de batterij te vervangen van de iPhone 4s. Met een nieuwe iPhone 4s batterij geef je de iPhone 4s weer een tweede leven. Voor de reparatie moet je vier schroeven verwijderen en dan de batterij eruit halen. Daarna kun je de nieuwe iPhone 4s batterij terugplaatsen en de schroeven weer terug monteren. Het is normaal dat de batterij van een iPhone 4s naar 2 tot 3 jaar wat minder wordt.

Voor de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van goede iPhone gereedschap, een goede reparatieset repareert veel gemakkelijker. Slecht gereedschap kan schroeven van je iPhone beschadigen of zelfs hele onderdelen. FixjeiPhone heeft een speciaal samengestelde 15 delige reparatieset voor je iPhone ontwikkeld die je kunt gebruiken voor elke iPhone reparatie.

Naast het gebruik van een goede reparatieset vinden veel mensen het fijn om een magnetische schroefmat te gebruiken tijdens de reparatie, deze mat is speciaal gemaakt om alle gedemonteerde schroeven op te plaatsen zodat je precies weet waar de schroeven vandaan komen. Tijdens deze reparatie is het niet noodzakelijk om een schroefmat te gebruiken, omdat er maar vier schroeven verwijderd worden.

Tijdens het vervangen van de batterij van de iPhone 4s moet je voorzichtig zijn met het loswrikken van de batterij zodat de FPC connector niet afbreekt van het moederbord van de iPhone 4s.

Wanneer de iPhone 4s batterij vervangen?

 • Als de iPhone 4s niet meer aangaat of als de iPhone te snel weer leeg loopt.
 • Als de iPhone 4s waterschade heeft gehad dan is vaak ook de batterij kapot.
 • Als de batterij van de iPhone 4s verspringt van bijvoorbeeld 40% naar 10%.

iPhone 4s batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone 4s batterij vervangen?

Gebruik bovenstaande reparatievideo goed voor het vervangen van je iPhone 4S batterij, wanneer de video te snel gaat kan je deze pauzeren zodat je de reparatie goed kunt volgen. Het is zeker aan te raden om de reparatie voordat je begint te repareren een keer helemaal te bekijken zodat je weet wat je moet doen.

Het is erg belangrijk dat je voor de reparatie een batterij gebruikt die van de hoogste kwaliteit is, zodat je zeker weet dat de batterij goed is. De meeste mensen weten niet dat er slechte copy batterijen worden verkocht die minder goed functioneren en sneller kapot gaan. FixjeiPhone raadt altijd aan om gebruik te maken van een iPhone onderdelen van hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is.

Direct aan de slag

Nadat je de reparatievideo hebt bekeken en dit uitgebreide artikel hebt gelezen over het vervangen van de iPhone 4S batterij weet je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan met het vervangen van de batterij! Ga niet overhaast te werk en neem de tijd voor de reparatie. Onthoud altijd dat goed gereedschap het halve werk is en maak vooral gebruik van onze handige reparatievideo met daarnaast de reparatie handleiding. Je kunt de iPhone 4S batterij bestellen in de webshop »

FixjeiPhone wenst je veel succes met het vervangen van je iPhone 4S batterij. Volg tijdens de reparatie de video en handleiding goed. Mocht je er niet uitkomen, laat dan een bericht achter onderaan deze pagina zodat wij je zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

We waarderen het erg als je ons wilt liken op Facebook, Twitter en Google+!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

11 reacties op “iPhone 4s batterij vervangen

 1. Hallo,

  Ik heb erg veel baat gehad met het vervangen van de accu van mijn 4s. De video is erg duidelijk oiok vanwege het klipje wat direct onder de schroef zit. Kon ik eerst niet thuisbrengen, maar door jouw video wist ik wat het was. Het ging vrij gemakkelijk alles zit weer op zijn plaats. Alleen krijg ik nu maar steeds dat het Apple logo verschijnt en dan weer uitgaat en vervolgens weer aangaat.. Waar kan dat aan liggen ?

 2. Hallo .

  Waarvoor dient dat clipje dat weg sprong bij het losmaken van de connector van de batterij?
  Bij mij is die verdwenen.
  En kan ik deze bestellen als deze een functie heeft?

  Groeten Bart

 3. Klipje zorg ervoor dat massa ook in contact komt met achterpaneel, om evt statisch verschil op te heffen.
  Zonder klipje zal je S4 vast wel functioneren.

  Suc6

 4. Ik heb bij jullie een nieuwe frontspeaker en nieuwe batterij gekocht en vandaag geïnstalleerd. De video heeft me erg goed geholpen. Ook de tip om eerst het hele filmpje te kijken is een goeie. Hoe vaak dat ik het filmpje wel niet op pauze of teruggespoeld heb wil je niet weten. Haha. 1tip: ik weet niet of dat altijd nodig is maar ik had toen ik begon de tel uitgezet. Nieuwe batterij er in gezet maar toen wilde ie niet meer aanspringen. Alleen het Apple logo bleef heel traag knipperen. Oude batt er in gezet, aanlaten staan en toen nieuwe er weer ingezet, en toen ging ie wel aan. Misschien toeval maar dit ondervond ik. Ga zo door. Top geholpen.?

 5. Ik heb de batterij vlot kunnen vervangen. Met wat geduld en voorzichtigheid is dit goed te doen. Opletten met de kleine schroefjes deze blijven niet kleven aan de schroevendraaier. Een tip, maak het topje van de schroevendraaier een beetje nat met wat speeksel en je kan die vlot verwijderen en terugplaatsen. Super service en vooral een zeer goede uitleg van de video.
  Groeten Stephan. (België)

 6. Hallo,

  Ik heb erg veel baat gehad met het vervangen van de accu van mijn 4s. De video is erg duidelijk oiok vanwege het klipje wat direct onder de schroef zit. Kon ik eerst niet thuisbrengen, maar door jouw video wist ik wat het was. Het ging vrij gemakkelijk alles zit weer op zijn plaats. Alleen krijg ik nu maar steeds dat het Apple logo verschijnt en dan weer uitgaat en vervolgens weer aangaat.. Waar kan dat aan liggen ?

 7. Had steeds problemen met het plaatsen van het clipje wat direct onder schroef zit. Nieuwe batterij liep steeds snel leeg, clipje nu weggelaten en nu blijft hij vol. Uit voorgaande reacties begrijp ik dat het clipje ook weggelaten kan worden.

 8. Net batterij vervangen, maar na een kwartier opladen geeft mijn iPhone 4s nog steeds aan dat de (nieuwe) batterij leeg is.Wordt deze leeg geleverd? Komt dit nog goed?

  De video is overigens een schitterende hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *