iPhone 4 trilmotor vervangen
HANDLEIDING

iPhone 4 trilmotor vervangen

Dit heb je nodig

Nog 1 meer onderdeel of gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Het vervangen van de iPhone 4 trilmotor is geen moeilijke reparatie. Het vervangen van de trilmotor duurt ongeveer 5 minuten. Met behulp van onderstaande video kan je precies stap voor stap zien hoe je de trilmotor van je iPhone 4 moet vervangen. De trilmotor gaat vaak kapot door normale slijtage / veroudering. Het is heel normaal dat deze bij een wat oudere iPhone een keer moet worden vervangen.

Wat is het verschil tussen de trilmotor bij de iPhone 4 en de iPhone 4S

Het verschil tussen de trilmotor van de iPhone 4 en de trilmotor van de iPhone 4S is dat het totaal verschillende onderdelen zijn. De trilmotor van de iPhone 4S is iets moeilijker te vervangen dan die van de iPhone 4. Wanneer je de trilmotor van de iPhone 4S gaat vervangen moet je het moederbord van de iPhone 4S er eerst uit halen. Op de afbeelding rechts zie je de verschillen met hoe ze eruit zien. Let bij het bestellen altijd goed op dat je de trilmotor bestelt voor de juiste iPhone!

Belangrijk tijdens het vervangen van de trilmotor:

Wanneer je de trilmotor van je iPhone 4 gaat uitvoeren moet je altijd eerst de iPhone uit doen. Je moet zorgen dat er geen stroom meer opstaat, want anders kunnen er onderdelen kapot gaan tijdens het repareren. Dit geldt trouwens voor elke reparatie behalve bij het vervangen van de iPhone 4 achterkant.

Bij de reparatie is het erg belangrijk dat je gebruik maakt van een goede iPhone reparatie set, met slecht gereedschap maak je namelijk onderdelen kapot en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om tijdens de reparatie gebruik te maken van een magnetische schroefmat, op deze mat kan ja namelijk alle schroeven plaatsen zodat je deze niet kwijtraakt en precies weet waar je ze moet plaatsen.

Andere reparatievideo’s? Bekijk ook eens: iPhone 4 scherm, iPhone 4 dock connector, iPhone 4 batterij, bekijk alle iPhone 4 reparatie handleidingen »

Bekijk onderstaande reparatievideo goed, zodat je precies weet je hoe zelf de trilmotor kunt vervangen!

iPhone 4 trilmotor vervangen (video)

Dit product bestellen?

Morgen in huis

 4,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2547 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Welke iPhone 4 trilmotor kopen?

Bij het vervangen van de trilmotor is het belangrijk om de juiste onderdelen te gebruikten tijdens de reparatie. De meeste mensen weten niet dat er in de meeste webshops slechte copy / namaak onderdelen worden verkocht. Een groot nadeel van deze slechte copy onderdelen is dat de kwaliteit veel minder goed is dan bij iphone onderdelen van de beste kwaliteit. Vanwege de slechte kwaliteit van slechte copy onderdelen verkoopt FixjeiPhone alleen iPhone onderdelen van de beste kwaliteit, zo weet je zeker dat de onderdelen van goede kwaliteit zijn.

Direct je iPhone 4 trilmotor vervangen

Als je dit artikel helemaal hebt gelezen en daarnaast de video goed hebt bekeken weet je alles om zelf aan de slag te kunnen met je iPhone 4 trilmotor! Daarnaast is goed gereedschap het halve werk! Hierboven heb je kunnen lezen hoe belangrijk het is om gebruik te maken van de beste kwaliteit iPhone onderdelen. FixjeiPhone raadt altijd aan om onderdelen te kopen van de beste kwaliteit, zo lever je niets in op de kwaliteit van je telefoon. Je kunt een iPhone 4 trilmotor bestellen in onze webshop »

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes met het repareren van je trilmotor! Blijf rustig en ga voorzichtig te werk zodat je geen fouten maakt. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen dan kan je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.

FixjeiPhone waardeert het erg als je ons wilt liken op Facebook, Twitter en Google+!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone 4 trilmotor vervangen

 • Hallo Patrick,

  Eigenlijk geef je zelf het antwoord al. De trilmotor van de iPhone 4 maakt connectie met het audio systeem waar de mute button aan vast zit.

  Dit is goed zelf te vervangen, ik zal je de link geven waar je het onderdeel kan bestellen:).

  http://shop.fixjeiphone.nl/iphone-4-audio-flex-kabel-origineel-zwart.html

  Groet,

  Davey Groothedde

  Davey op 6 april, 2014
 • Goedemiddag,

  Ik heb de trilmotor van mijn IPhone 4 vervangen, maar deze werkt nog steeds niet. Verder werkt alles op mijn IPhone naar behoren.

  Waar kan het probleem nog meer in zitten?

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groeten,
  Silke

  Silke op 18 september, 2014

Geef een antwoord