iPhone 4 luidspreker vervangen
HANDLEIDING

iPhone 4 geluid box en gsm antenne vervangen

Dit heb je nodig

Nog 3 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Je iPhone 4 geluid box en gsm antenne vervangen is een gemiddelde reparatie waar je ongeveer 20 – 25 minuten mee bezig bent. Ben je benieuwd hoe je iPhone 4 reparatie zelf kan uitvoeren? Dat ga je vinden in dit artikel met een video uitleg.
De iPhone 4 geluid box en gsm antenne vervangen is een reparatie die niet veel voorkomt. Wel gebeurt het soms dat na een reparatie of tijdens een reparatie dit onderdeel defect gaat. Gelukkig kan je met dit artikel zelf je box en gsm antenne repareren. Als je geen service meer hebt of geen signaal bij je iPhone 4 dan is dit het eerste onderdeel waar je naar moet kijken, de kans is groot dat het door dit onderdeel wordt veroorzaakt.

Tijdens de reparatie is het erg belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset, zo voorkom je dat je schroeven of zelfs onderdelen beschadigt. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om tijdens de reparatie een magnetische schroefmat te gebruiken. Hiermee voorkom je dat je schroeven en onderdelen kwijtraakt tijdens de reparatie.

Het is belangrijk dat je genoeg tijd neemt voor het repareren, ga niet gehaast te werk want dan vergroot je de kans op defecten te maken op het moederbord van de iPhone 4.

Tips en trucs voor het vervangen van je geluid box en gsm antenne

Heb je geen service of bereik op je iPhone 4 en heb je al geprobeerd de antenne te vervangen? Dan is waarschijnlijk de blauwe weerstand defect op het moederbord van de iPhone 4. In de video leg ik hier meer over uit en als je op de link klikt boven aan het bericht ”geen service meer hebt of geen signaal iPhone 4”.

Heb je nog wel geluid als je telefoon afgaat, maar geen geluid bij het afspelen van youtube video’s? Dan is je geluid box defect. Deze kan je samen met je GSM antenne vervangen. Het bovenste gedeelte is namelijk de antenne en het grotere zwarte gedeelte zit het geluid in. Het is normaal dat er alleen geluid komt aan de linker kant van de geluid box.

Bekijk onderstaande reparatie video goed, wanneer de video te snel gaat kan je deze pauzeren

iPhone 4 geluid box en gsm antenne vervangen (video)

Dit product bestellen?

Morgen in huis

 3,95

1 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis

 5,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2547 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Welke geluidsbox kopen?

Voor het repareren van je geluidsbox en gsm antenne zul je natuurlijk het onderdeel moeten kopen. Het is erg belangrijk om een geluidsbox te kopen van goede kwaliteit. Helaas verkopen veel webshops iPhone onderdelen van slechte kwaliteit, deze functioneren vaak minder goed en gaan daarnaast ook nog eens sneller kapot. FixjeiPhone raadt altijd aan om iPhone onderdelen te kopen van de hoogste kwaliteit.

Direct aan de slag!

Na het lezen van het artikel en het bekijken van de video weet je alles wat je moet weten om zelf je geluidsbox en gsm antenne te repareren. Het is belangrijk dat je rustig te werk gaat en goed de video volgt. Daarnaast is goed gereedschap het halve werk. Hierboven heb je kunnen lezen dat er soms grote kwaliteitsverschillen zijn. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat de onderdelen goed zijn. Je kunt een iPhone 4 geluidsbox kopen in de webshop »

Heb je wat aan dit artikel gehad? Wij waarderen het erg als je een leuke reactie wil achterlaten en ons wil liken of Facebook, Twitter en Google+! Ook mag je altijd vragen stellen onder het artikel, zodat ik je kan helpen met je reparatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone 4 geluid box en gsm antenne vervangen

 • Hoi,

  Ik heb een dock connector bij jullie besteld en netjes opnieuw geinstalleerd zoals het filmpje aangeeft.
  Nu heb ik de telefoon weer helemaal in elkaar gezet maar nu tril de telefoon alleen bij gebeld worden en hoor hij geen geluid meer.
  Wat heb ik verkeerd gedaan?
  Alle instellingen staan goed en heb de geluidknop niet op mute/stil staan.
  Het gaat om een iPhone 4

  CrazyGab op 11 mei, 2016
  • Hallo Crazygab,

   Neem even contact op met onze klantenservice, waarschijnlijk is de dock connector niet helemaal goed. Dat kan door te bellen of te mailen naar [email protected].

   Groet,

   Davey Groothedde

   FixjeiPhone Davey Groothedde op 13 mei, 2016

Geef een antwoord