iPhone 11 scherm en LCD vervangen
HANDLEIDING

iPhone 11 scherm en LCD vervangen

Dit heb je nodig

Nog 8 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone 11 scherm kapot en wil je dit zelf fixen? In deze video ga ik je laten zien hoe je het iPhone 11 scherm en LCD kunt vervangen. Het vervangen van het scherm van de iPhone 11 is één van de makkelijkste reparaties van de iPhone 11. Je begint namelijk altijd met het verwijderen van het scherm. Tijdens de reparatie zet je naast het demonteren van het scherm onderdelen over van het oude naar het nieuwe scherm. Gezien de hoge verkoopaantallen van de iPhone 11, is de verwachting dat de iPhone 11 ook vaak gerepareerd zal worden. Het vervangen van het scherm is samen met de batterij altijd de meest populaire reparatie van een iPhone.

De iPhone 11 heeft in tegenstelling tot de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max een LCD en geen OLED scherm. Het scherm van de iPhone 11 heeft een 6,1-inch diagonaal scherm met LCD. Deze zit vast met twee connectoren op het moederbord van de iPhone 11.

De iPhone 11 is uitgebracht in zes verschillende kleuren namelijk: zwart, wit, groen, geel, paars en rood (PRODUCT RED). Elke kleur is verkrijgbaar in 64GB, 128GB en 256GB. Alles wijst erop dat de iPhone 11 de opvolger is van de iPhone XR. De iPhone 11 lijkt veel op de iPhone XR van zowel de buitenkant als de binnenkant. Het grote verschil aan de buitenkant van de iPhone 11 is de achterkant. De iPhone XR heeft namelijk één achter camera en de iPhone 11 heeft er twee. Ongeacht welke kleur je iPhone 11 is, de voorkant van het scherm is altijd zwart.

Gereedschap en onderdelen die gebruikt worden

Belangrijk tijdens de reparatie van het iPhone 11 scherm en LCD

Voordat je aan de reparatie gaat beginnen is het belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie verzamelt. Lees dit bericht goed en bekijk de video stap voor stap voordat je gaat beginnen aan de reparatie. Tijdens de reparatie moet je voorzichtig zijn met het overzetten van de oorspeaker en de sensor kabel. Deze twee onderdelen zijn medeverantwoordelijk voor het functioneren van Face ID. De sensor kabel bevat ook de ambient light sensor en flood illuminator / proximity sensor (beide gekoppeld aan het moederbord). Een defecte kabel is in de meeste gevallen te herstellen, maar je kunt het beter voorkomen.

iPhone 11 scherm en LCD vervangen (video):

Dit product bestellen??

iPhone 11 scherm en LCD A+ kwaliteit

3 variaties

Morgen in huis

 119,95 139,95
2 beoordelingen

Morgen in huis

 2,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Morgen in huis

 7,95

Welk iPhone 11 scherm en LCD kopen?

Nu je precies weet hoe jij zelf het scherm van je iPhone 11 kunt fixen is het belangrijk om te kiezen voor het juiste scherm. We adviseren altijd om te kiezen voor een scherm van de hoogste kwaliteit en te kiezen voor een bedrijf je kan helpen bij problemen. Zo behoud je de kwaliteit die je bent gewend. Wanneer je het scherm in de webshop van FixjeiPhone koopt is het altijd mogelijk om advies te vragen bij een onze reparatie specialisten.

Het iPhone 11 scherm bestaat alleen in de kleur zwart en daarom is ook alleen deze variant beschikbaar. Je kunt het iPhone 11 scherm en LCD en gereedschap bestellen in de webshop »

Melding na vervangen iPhone 11 scherm en LCD vervangen
Na het vervangen van het scherm ontstaat er een melding wanneer dit niet wordt gedaan door een Apple-service provider. Hierdoor zal er een melding (eerste dagen op hoofdscherm en vervolgens bij instellingen) verschijnen. Deze melding heeft geen invloed op het functioneren van het scherm.

Conclusie iPhone 11 scherm en LCD vervangen

Het vervangen van het iPhone 11 scherm is een reparatie die veel voorkomt en relatief makkelijk is om te voltooien. We adviseren om extra voorzichtig te zijn met de oorspeaker en sensor kabel en een programmer te gebruiken om de gegevens van het oude scherm over te zetten naar het nieuwe scherm. Na elke reparatie is het belangrijk om alles goed te testen.

Heb je verder nog vragen over het vervangen van het iPhone 11 scherm en LCD? Plaats die dan onder dit bericht of neem contact met ons op via de chat op onze website!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties op “iPhone 11 scherm en LCD vervangen

 • Waar zit de reparatie video?

  Otto Bouman op 17 augustus, 2021
  • Hé Otto, Je kunt de video vinden in deze handleiding. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 18 augustus, 2021
 • Moeten de oorspeaker- en sensorkabel echt vervangen worden bij een nieuw scherm?

  Erik op 28 oktober, 2021
  • Hé Erik, Nee we adviseren juist niet om deze te vervangen. Dan werkt je Face ID namelijk niet meer. Tenzij je de componenten overzet. Je kunt het best voorzichtig zijn met je oude kabel en deze overzetten op het nieuwe scherm.

   FixjeiPhone Davey op 1 november, 2021
 • Hi Davey,
  Waroom geeft na reparatie dat deze scherminformatie worden niet gecontroleerd en of deze iPhone een origineel appel scherm heeft ???

  Suren op 20 november, 2021
  • Hé Suren, Deze melding is er vanaf de iPhone 11 bij scherm reparaties. In de reparatie wereld wordt dit ook wel serialisatie genoemd. Reparateurs met soldeervaardigheden kunnen de chip overzetten en dan is deze melding verdwenen. De melding heeft geen invloed op de prestaties en werking van het scherm. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 21 november, 2021

Geef een antwoord