iPhone 11 dock connector vervangen
HANDLEIDING

iPhone 11 dock connector vervangen

Dit heb je nodig

Nog 3 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone 11 dock connector kapot waardoor je het toestel niet meer goed kunt opladen? De iPhone 11 dock connector is een onderdeel dat vaak kapot gaat door slijtage. In deze uitgebreide reparatie handleiding laten wij stap voor stap zien hoe je het onderdeel kunt vervangen met behulp van een uitgebreide video.

Wij vinden het belangrijk dat niet elke iPhone 11 met een klein probleem direct ergens in een kastje belandt. Vaak willen mensen het wel repareren, maar weten ze alleen niet hoe ze dit moeten doen. FixjeiPhone stimuleert het om zoveel mogelijk devices te repareren en zo de e-waste afvalberg te verkleinen.

Signalen van een kapotte iPhone 11 dock connector:

 • iPhone 11 wil niet meer opladen en je hebt getest of het niet aan de oplader ligt
 • Je gesprekspartner kan je slecht verstaan als je op de normale manier aan het bellen bent (dit kan ook komen doordat de gaasjes verstopt zitten)
 • De iPhone 11 wil geen geluid meer opnemen met bijvoorbeeld de dictafoon app of de camera app
 • De barometer van de iPhone 11 werkt niet meer (de barometer is een hoogtemeter, hiermee kan de iPhone bijv. meten hoeveel trappen je hebt gelopen)
 • De iPhone 11 herstart random uit zichzelf (bekijk de panic-logs en controleer of je Prs0 of Mic1 ziet staan)
 • De iPhone 11 luidspreker of trilmotor functioneert niet meer omdat de aansluiting tussen de dock connector en dit onderdeel niet goed meer functioneert

Één van de belangrijkste dingen tijdens een reparatie is een goede diagnose. De dock connector is een onderdeel wat verantwoordelijk is voor meerdere functies. Als je nog niet zoveel ervaring hebt kunnen de bovenstaande signalen je helpen bij het maken van een goede diagnose. Naast een goede diagnose zijn kwalitatieve iPhone onderdelen en het juiste gereedschap ook essentieel. In onze webshop vind je de hoogste kwaliteit onderdelen en het juiste gereedschap om deze reparatie te voltooien.

De iPhone 11 lijkt veel op de iPhone XR en hebben beide een 6,1-inch beeldscherm. Je kunt de iPhone 11 het makkelijkst herkennen aan de twee achter camera’s op de achterkant. Twijfel je nog welke iPhone je hebt. Dan kun je deze pagina gebruiken om te controleren welke iPhone je hebt.

Belangrijk tijdens het vervangen van de iPhone 11 dock connector

Voor je aan deze iPhone 11 reparatie begint is het belangrijk om eerst de reparatie video goed te bekijken, zo zie je stap voor stap hoe je de reparatie uitvoert. Bij het demonteren van het scherm is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn met het scherm en de oorspeaker en sensor kabel. De oorspeaker en sensor kabel is namelijk medeverantwoordelijk voor het functioneren van de Face ID functie. We adviseren om tijdens de reparatie gebruik te maken van een magnetische schroefmat zodat je een goed overzicht houdt en geen schroeven door elkaar haalt. Bijna elke schroef heeft een ander formaat en het is belangrijk dat elke schroef op de juiste plek wordt gemonteerd zodat er geen problemen ontstaan.

Zie je tijdens deze reparatie dat de gaasjes van de microfoon of luidspreker vies zijn dan kun je deze reinigen met een borsteltje en perslucht.

Bekijk onderstaande iPhone 11 dock connector reparatie video voordat je gaat beginnen aan deze reparatie. Je kunt de video op pauze zetten als het te snel gaat! Bekijk je deze video op een smartphone of tablet? Dan adviseren we om je device een kwartslag te draaien!

iPhone 11 dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

1 beoordelingen
6 kleuren

Morgen in huis

 34,95

21 beoordelingen

Morgen in huis

 2,95
iPhone 11 magnetische schroefmat

Morgen in huis

 7,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2572 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Door het te fixen voorkomen we e-waste en besparen we ons milieu

Een iPhone 11 die niet meer goed oplaadt of waarvan de microfoontjes niet meer goed zijn is een probleem die relatief vaak voorkomt. Als we e-waste willen voorkomen is het belangrijk dat iPhones met dit soort problemen gerepareerd worden niet in een kastje of op een afvalberg terecht komen. Op deze manier kunnen we samen de e-waste afvalberg verkleinen en dragen we bij een een schoner milieu.

Voor deze reparatie is het belangrijk dat je voldoende licht hebt en een stabiele ondergrond waar je op kunt werken. Zorg voor voldoende overzicht en een magnetische schroefmat om je reparatie te organiseren.

Is je iPhone 11 echt niet meer te repareren? Gooi hem dan alsnog niet weg, maar gebruik deze om andere iPhones mee te fixen. Voor deze iPhones hebben we een duurzaam alternatief namelijk refurbished iPhones. Wij hebben een assortiment met refurbished iPhones van de hoogste kwaliteit en met erkend keurmerk. Alle iPhones worden op meer dan 50 punten getest en worden geleverd met 2 jaar garantie.

Veelgestelde vragen

 • Vraag

  Moet ik ergens rekening mee houden bij het kiezen van de goede dock connector?

  Antwoord

  De iPhone 11 is uitgebracht in meerdere kleuren. Door naar de behuizing te kijken of naar de oude dock connector kun je zien welke kleur dock connector je nodig hebt.

 • Vraag

  Hoe kan ik de dock connector reinigen vanaf de buitenkant?

  Antwoord

  Je kunt de dock connector reinigen vanaf de buitenkant met bijvoorbeeld een klein pincetje. Je hoeft niet bang te zijn dat je snel wat beschadigt. De poort (van de dock connector) waar de lightning kabel in gaat zit namelijk helemaal dicht waardoor je niet de binnenkant van het toestel kunt beschadigen.

 • Vraag

  Wat als deze iPhone 11 dock connector reparatie niet lukt?

  Antwoord

  Heb je de onderdelen bij FixjeiPhone besteld en kom je niet uit de reparatie? Je kunt dan advies vragen van onze reparatie specialisten of wij kunnen de reparatie van je overnemen.

Conclusie iPhone 11 dock connector vervangen

Het vervangen van de iPhone 11 dock connector is een reparatie die goed te doen is. Zorg ervoor dat je het scherm en de oorspeaker en sensor kabel voorzichtig verwijdert van de iPhone en vergeet niet de batterij connector als eerst te verwijderen voordat je aan de reparatie begint. Op de microfoontjes zitten plakkertjes, als deze plakkertjes in het frame achterblijven dan kun je deze van de nieuwe dock connector verwijderen. We adviseren om geen twee plakkers op elkaar te bevestigen omdat dit niet goed plakt.

Je kunt alle iPhone 11 onderdelen en het gereedschap bestellen in onze webshop.

Voor eventuele vragen over deze iPhone 11 dock connector reparatie kun je hieronder een bericht plaatsen. Wij of andere reparateurs kunnen je dan verder helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord