iPhone 11 Pro reparatie handleidingen

iPhone 11 Pro reparatie zelf uitvoeren met behulp van reparatie handleidingen? De onderdelen die je nodig hebt om je iPhone 11 Pro zelf te repareren vind je in onze webshop, samen met de reparatie handleiding (met video) kan je eenvoudig en goedkoop zelf je iPhone 11 Pro fixen!  Klik hieronder op een van de iPhone 11 Pro reparatie handleidingen.

  Weet je niet wat het probleem is? Vraag het in onze chat: Open chat

iPhone 11 Pro reparaties

De Apple iPhone 11 Pro is nieuw in zijn soort. Het Apple device beschikt namelijk over drie camera’s aan de achterzijde van het toestel die veel mogelijkheden bieden. Je schiet nu foto’s en video’s in de hoogste kwaliteit op een smartphone. Het vervangen van het iPhone 11 Pro scherm en de batterij zijn de makkelijkste reparaties die voorkomen bij dit toestel, dit zijn tevens de meest populaire reparaties op dit moment. Voor de meeste onderdelen hebben we een aparte reparatie handleiding met video, daarnaast lichten we alle iPhone 11 Pro onderdelen toe in de complete teardown video.

De Apple iPhone 11 Pro varianten

De Apple iPhone 11 Pro is in verschillende varianten te verkrijgen. Zo is het Apple device in vier verschillende kleuren uitgekomen: goud, space grey, zilver en middernachtgroen. Al deze kleuren zijn daarnaast verkrijgbaar in 3 verschillende opslagcapaciteiten, zo kan je de perfecte iPhone samenstellen in de kleur en opslagcapaciteit die je wilt. De 3 verschillende opslagcapaciteiten zijn: 64GB, 256GB en 512GB.

De Apple iPhone 11 Pro is de opvolger van de iPhone XS. Van de buitenkant lijken de toestellen veel op elkaar, de schermformaten zijn nog steeds identiek. Wel is het verschil direct te herkennen in het verschil qua uiterlijk bij de achter camera’s. Zo heeft de iPhone XS twee achter camera’s waarvoor de iPhone 11 Pro beschikt over drie camera’s. Aan de binnenkant zijn ook verschillen te zien, de processor van de iPhone 11 Pro is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Volgens Apple is de processor nu meer gericht op machine learning.

De iPhone 11 Pro beschikt over een OLED display met Multi-Touch. Onder de motorkap beschikt de iPhone 11 Pro over een chip die een stuk energiezuiniger is dan zijn voorganger wat gunstig is voor de accuduur. Sterker nog, de accu gaat volgens Apple tot vier uur langer mee op een volle lading dan die van zijn voorgangers. Dit resulteert in een batterij die je gedurende de hele dag kunt gebruiken. Je maakt de meest prachtige video’s met behulp van de triple achter camera en kijkt je favoriete serie altijd in HD.

Belangrijk tijdens een iPhone 11 Pro reparatie

Steeds meer mensen kiezen voor het zelf repareren van een iPhone. De grootste reden hiervoor is het besparen van geld. Het zelf repareren van je iPhone is namelijk stukken goedkoper dan laten repareren. Het zelf repareren van een iPhone is niet moeilijk, mits je tijdens het repareren rekening houdt met een aantal belangrijke richtlijnen. Zo is het belangrijk om tijdens de reparatie van je Apple iPhone 11 Pro gebruik te maken van onderdelen van goede kwaliteit. Zo kan je wel besparen door de iPhone zelf te fixen, maar bespaar niet op de kwaliteit van onderdelen!

Overzicht met belangrijke richtlijnen tijdens iPhone 11 Pro reparatie:

 • Bespaar door zelf te repareren maar bespaar niet op de kwaliteit van onderdelen!
 • Altijd repareren met gereedschap van goede kwaliteit
 • Gebruik een goede video zodat je de reparatie stap voor stap kunt volgen
 • Kies voor een bedrijf die je kan helpen bij eventuele problemen
 • Ga altijd voorzichtig te werk en verwarm indien nodig onderdelen (dat leggen we in de video uit)
 • Gebruik een magnetische schroefmat voor extra overzicht, hier kunnen alle schroeven op worden geplaatst tijdens de reparaties

Meest voorkomende iPhone 11 Pro reparaties

Hoewel de iPhone 11 Pro nog vrij nieuw is, zien we nu al een belangrijk patroon in de reparaties die het meest worden uitgevoerd aan de iPhone 11 Pro. Net als bij andere iPhone reparaties zien we dat het vervangen van het scherm de meest populaire reparatie is. Hieronder vind je een uitgebreider overzicht met populaire iPhone 11 Pro reparaties:

 • iPhone 11 Pro scherm en OLED reparatie
 • iPhone 11 Pro batterij reparatie
 • iPhone 11 Pro dock connector reparatie
 • iPhone 11 Pro luidspreker reparatie
 • iPhone 11 Pro camera’s aan de achterkant

Zelf je iPhone 11 Pro repareren?

Het zelf repareren van je iPhone 11 Pro is geen lastige opgave mits je de onderdelen van FixjeiPhone gebruikt. Gebruik daarnaast altijd een goede handleiding goed en het juiste gereedschap (van goede kwaliteit). Zo is de kans op fouten minimaal en kan jij lekker vanachter je eigen bureau je kapotte iPhone 11 Pro fixen! Naast het gemak bespaar je ook nog eens een flink geldbedrag dat je aan de kant kan leggen voor andere uitgaven. Kom je er niet uit? Dan helpen een van onze reparatie specialisten jou verder.

Voordelen van het zelf repareren van je iPhone 11 Pro:

 • Bespaar tot wel 50% op het uitvoeren van de reparatie
 • Snelle mogelijkheid om het defect te fixen. Je hebt de onderdelen dezelfde dag of de volgende werkdag gratis in huis!
 • Kies zelf de kwaliteit die je wilt in onze webshop
 • Maar liefst 6 maanden garantie op de onderdelen

Het zelf repareren van je iPhone is super populair geworden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om het zelf te doen, omdat dit behoorlijk veel geld kan besparen. En heb je zelf iets gemaakt, dan ben je daar natuurlijk trots op! Dus bestel de juiste iPhone onderdelen, bekijk aandachtig de reparatie handleiding en vergeet niet om het juiste gereedschap erbij te bestellen!

Kom je er tijdens de iPhone 11 Pro reparatie niet uit?

Ben je bang dat je tijdens het repareren van je iPhone 11 Pro vastloopt en er niet meer uitkomt? Geen probleem wanneer je de iPhone 11 Pro onderdelen bij FixjeiPhone hebt gekocht! 7 dagen per week staan onze specialisten klaar om je te helpen bij een probleem. Zo kun je eenvoudig via onze live chat, die 7 dagen per week is geopend, contact opnemen met een van onze reparatie specialisten. Zij kunnen je zelfs tijdens de reparatie verder helpen!

Naast iPhone 11 Pro reparaties bieden wij natuurlijk ook alles aan voor andere iPhone modellen zoals de iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 en de iPhone X serie.

Wat is de ervaring met FixjeiPhone?

Een goede ervaring is erg belangrijk. Wij vragen onze klanten om een beoordeling te plaatsen wanneer zij zelf hun iPhone repareren of wanneer zij de iPhone laten repareren in onze vestiging. Hier repareren onze reparateurs jouw iPhone zo snel mogelijk terwijl je wacht met een kopje koffie. Buiten garantie is het zelf of het laten repareren ideaal, zo is de iPhone klaar terwijl je wacht. Wanneer je geen tijd hebt om langs te gaan, kun je het natuurlijk vanuit huis fixen! Het is ook altijd mogelijk om langs te komen of je iPhone op te sturen. Wij staan altijd klaar om jouw iPhone te repareren indien het niet lukt.

Inmiddels hebben 86.921 mensen ons beoordeeld met een 9,2 gemiddeld over het laatste jaar! Dat is natuurlijk een prachtig cijfer en geeft aan dat klanten zeer tevreden over FixjeiPhone zijn. Een reparatie iPhone 11 Pro is zelf goed uit te voeren en we gaan er dan ook vanuit dat ook jij na deze reparatie helemaal tevreden bent!