iPhone 11 Pro Max scherm vervangen
HANDLEIDING

iPhone 11 Pro Max scherm vervangen

Dit heb je nodig

Nog 6 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone 11 Pro Max scherm vervangen omdat je scherm gebarsten is of niet goed meer functioneert? In deze handleiding laten we stap voor stap zien hoe je het scherm kunt vervangen van de iPhone 11 Pro Max. Een kapot scherm is het meest voorkomende probleem bij een iPhone 11 Pro Max. Iedereen herkent het wel dat je even niet goed oplet en je iPhone laat vallen. Je pakt het toestel weer op en ziet een barst in het scherm.

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om een kapotte iPhone te repareren in plaats van een nieuwe te kopen. We vinden het belangrijk dat een iPhone niet direct in de kast of prullenbak terecht komt. De meeste problemen kunnen namelijk eenvoudig verholpen worden als je maar weet hoe het moet. Door het iPhone 11 Pro Max scherm te vervangen verleng je de levensduur van de iPhone en bespaar je het milieu en je portemonnee.

Signalen van een kapot iPhone 11 Pro Max scherm:

 • De iPhone 11 Pro Max gaat niet meer aan maar maakt nog herkenbare geluiden of trillingen (in enkele gevallen is een nieuw scherm niet de oplossing voor dit probleem, dan kan het defect worden veroorzaakt door een defect backlight en is er een iPhone moederbord reparatie nodig)
 • De iPhone 11 Pro Max heeft rare strepen of vlekken in het OLED
 • De touch van het iPhone 11 Pro Max scherm werkt niet of slecht
 • Het glas van het iPhone 11 Pro Max scherm is gebarsten
 • Het scherm van de iPhone 11 Pro Max laat los van het frame

Het is belangrijk om bij elke iPhone 11 Pro Max reparatie een goede diagnose te stellen voordat je het scherm gaat vervangen. Een goed voorbeeld hiervan is een backlight probleem. Je kunt dit constateren door met een zaklamp vanaf de zijkant op het scherm te schijnen, zie je wanneer je met een zaklamp op het scherm schijnt nog wel beelden? Dan wordt het probleem veroorzaakt door een defect backlight. Dit probleem wordt veroorzaakt door defecte componenten op het moederbord van de iPhone. Gelukkig zijn de meeste iPhones met een kapot scherm niet complex en is enkel het glas gebarsten of zitten er strepen of vlekken in het OLED. Je kunt dan altijd de conclusie trekken dat een nieuw iPhone 11 Pro Max scherm de oplossing is.

Gebruik tijdens deze iPhone 11 Pro Max reparatie altijd iPhone 11 Pro Max onderdelen en iPhone gereedschap van goede kwaliteit. Zo kun je de focus houden op de reparatie en voorkom je onnodige problemen. Om te controleren welke iPhone je hebt kun je de pagina gebruiken van welke iPhone heb ik.

Belangrijk tijdens de iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

Bekijk onderstaande video zodat je de op de hoogte bent van alle informatie over deze iPhone 11 Pro Max scherm reparatie. Tijdens de reparatie is het belangrijk om te weten dat de voorcamera module en de oorspeaker en sensor kabel gekoppeld zijn aan het moederbord en daardoor moeilijker te herstellen zijn. Wees extra voorzichtig met deze onderdelen zodat ze niet beschadigen.

Wil je na het vervangen van het iPhone 11 Pro scherm de True Tone functie (past witbalans scherm aan) behouden? Gebruik dan een iPhone scherm programmer zodat je de data van het oude scherm kunt overzetten. De meeste mensen kiezen ervoor om dit niet te doen, dit komt omdat de True Tone een onbelangrijke functie van je iPhone is en het verder geen invloed heeft op het gebruik. We hebben tevens een speciale handleiding voor inlezen van het iPhone scherm met een serienummer programmer.

Bekijk onderstaande iPhone 11 Pro Max scherm reparatie video voordat je gaat beginnen aan deze reparatie. Je kunt de video op pauze zetten als het te snel gaat! Bekijk je deze video op een smartphone of tablet? Dan adviseren we om het device een kwartslag de draaien!

iPhone 11 Pro Max scherm vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone 11 Pro Max scherm

4 beoordelingen

Morgen in huis

 129,95
iPhone 11 Pro Max scherm (A+ kwaliteit)

Morgen in huis

 219,95 259,95

Morgen in huis

 3,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2536 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Repareer het iPhone 11 Pro Max scherm en voorkom e-waste

Een kapot iPhone 11 Pro Max scherm is de meest voorkomende reparatie. Het is belangrijk om deze iPhones te repareren en de levensduur te verlengen door enkel het scherm te vervangen. Door de iPhone 11 Pro Max te repareren draag je een steentje bij aan de circulaire economie en voorkom je e-waste. Het e-waste probleem wordt met de dag groter, helaas doen grote tech bedrijven (vrijwel) niets aan het probleem. De meeste iPhone reparaties zijn gemakkelijk zelf uit te voeren! Gebruik tijdens het het uitvoeren van de reparatie een stabiele ondergrond en voldoende licht, zo voorkom je onnodige fouten tijdens de montage. Verder is het belangrijk om de handleiding en de video goed te volgen zodat je precies weet hoe de reparatie uitgevoerd moet worden.

Naast iPhone reparaties biedt FixjeiPhone ook een ander duurzaam alternatief aan namelijk refurbished iPhones. Alle refurbished iPhones zijn altijd van de hoogste kwaliteit, volledig gecontroleerd en bezitten het Keurmerk Refurbished zodat je zorgeloos geniet van 2 jaar garantie. FixjeiPhone beschikt over een uitgebreid assortiment van bijvoorbeeld de refurbished iPhone 11, refurbished iPhone 11 Pro en de refurbished iPhone 11 Pro Max.

Veelgestelde vragen

 • Vraag

  Werkt Face ID nog na deze iPhone 11 Pro Max scherm reparatie?

  Antwoord

  Face ID werkt nog na deze reparatie als je tijdens de reparatie voorzichtig bent geweest met de voorcamera module en de oorspeaker en sensor kabel.

 • Vraag

  Welk iPhone 11 Pro Max scherm moet ik kiezen?

  Antwoord

  Je kunt kiezen uit een standaard iPhone 11 Pro Max scherm en een iPhone 11 Pro Max scherm van A+ kwaliteit. Het verschil in de kwaliteit van het scherm zit in de kleuren, de pasvorm, sterkte van het glas en de gevoeligheid van het touchgedeelte.

 • Vraag

  Kan ik de scherm melding voorkomen?

  Antwoord

  Je kunt deze melding voorkomen door de chip van het oude scherm over te zetten op het nieuwe scherm.

 • Vraag

  Wat als deze reparatie niet lukt?

  Antwoord

  Heb je de onderdelen bij FixjeiPhone besteld en kom je niet uit de reparatie? Je kunt dan advies vragen van onze reparatie specialisten of wij kunnen de reparatie van je overnemen.

Conclusie iPhone 11 Pro Max scherm vervangen

Nu je alle informatie verzameld hebt kun je het scherm van de iPhone 11 Pro Max zelf repareren. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met de oorspeaker en sensor kabel en met de voorcamera module. Als je de True Tone functie wilt behouden dan heb je een iPhone scherm programmer nodig om de data van het oude scherm naar het nieuwe te verplaatsen.

Melding na het vervangen de iPhone 11 Pro Max scherm

Na het vervangen van de iPhone 11 Pro Max ontstaat er een melding wanneer dit niet wordt gedaan door een Apple-service provider. Hierdoor zal er een melding (eerste dagen op hoofdscherm en vervolgens bij instellingen) verschijnen. Deze melding heeft geen invloed op het functioneren van het scherm of de iPhone. De meeste mensen kiezen ondanks de melding er gewoon voor om de iPhone zelf te fixen omdat het verder geen invloed heeft op de prestaties van de iPhone en het scherm.

Heb je nog vragen over deze iPhone 11 Pro Max scherm reparatie? Stel deze dan onder dit bericht dan kunnen wij of andere techneuten je mogelijk verder helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord