iPhone reparatie locaties

FixjeiPhone buitenkant

Opzoek naar een iPhone reparatie locatie? Bij FixjeiPhone kan je snel jouw iPhone of iPad of ander Apple device vakkundig laten repareren. Je kunt gebruik maken van de snelle en betrouwbare opstuur van FixjeiPhone.

Tijdens de iPhone reparatie kan je gewoon meekijken zodat je precies weet hoe deze wordt uitgevoerd. Elke iPhone reparatie wordt uitgevoerd met iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat je iPhone functioneert zoals je dat gewend bent! Met een afspraak ben je altijd verzekerd van de snelste service. Heb je geen tijd? Maak dan gebruik van onze opstuurservice.

Laat je iPhone vakkundig repareren door reparatie specialisten van FixjeiPhone. Bij FixjeiPhone betaal je geen onverwachtse kosten en ontvang je altijd eerlijk advies van een iPhone reparatiespecialist.

Inmiddels hebben we al meer dan 100.000+ succesvolle reparaties uitgevoerd. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.0 uit ruim 20.000 beoordelingen.

Afspraak maken? Bel: 085 047 1 633

iPhone reparatie locaties van FixjeiPhone:

iPhone reparatie bij FixjeiPhone

Wil je jouw iPhone vakkundig laten repareren? Klik hieronder op jouw type iPhone of iPad om de reparatie tarieven te bekijken bij FixjeiPhone. Wij zijn ook gespecialiseerd in moederbord reparaties. Weet je niet zeker welk type iPhone je hebt? Hier vind jij je type iPhone.

Daarom laten repareren door FixjeiPhone:

Ruim 20.000 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9!

Hoogste kwaliteit iPhone en iPad onderdelen

Professionele reparateurs voor het uitvoeren van de reparaties

Uitstekende service: altijd bereikbaar om al je vragen te beantwoorden

No cure, no pay wanneer je iPad of iPhone niet gerepareerd kan worden, betaal je niets*

Snelle reparatie service zodat je snel je iPhone of iPad terughebt

Warme koffie tijdens het meekijken van je reparatie

Contact gegevens FixjeiPhone

E-mail: info@fixjeiphone.nl (antwoord binnen 1 werkdag)
Afspraak maken voor reparatie: 085 047 1 633
Adres: Virulyweg 21-C
Postcode en plaats: 7602 RG Almelo

Openingstijden (afhalen bestelling en reparatie op afspraak)

Maandag:10:00 – 18:00 uur
Dinsdag:10:00 – 18:00 uur
Woensdag:10:00 – 18:00 uur
Donderdag:10:00 – 18:00 uur
Vrijdag:10:00 – 18:00 uur
Zaterdag:10:00 – 18:00 uur (alleen reparaties op afspraak)
Zondag:gesloten

FixjeiPhone zit in Almelo maar het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze opstuurservice.

Plan je Apple iPhone reparatie in bij jou in de buurt

Om snel terecht te kunnen voor de reparatie van je Apple iPhone adviseren wij om contact op te nemen. In de meeste gevallen zullen wij dit dezelfde dag nog inplannen zodat je iPhone zo snel mogelijk klaar is. De reparatie kan meestal binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Naast iPhone reparaties kan je tegenwoordig ook terecht voor bijvoorbeeld je Samsung Galaxy S9 reparatie. Woon je niet in de buurt van Almelo maar wil je toch je iPhone laten repareren? Bekijk dan onze opstuur service mogelijkheden en stuur je iPhone op!

Meest voorkomende iPhone reparaties

Heeft je iPhone last van waterschade? Je bent namelijk niet de eerste zijn die per ongeluk z’n iPhone in het water hebt laat vallen. Of loopt de batterij van je iPhone snel leeg? Het is natuurlijk super vervelend dat je toestel niet meer naar behoren werkt. Gelukkig kan jij je iPhone eenvoudig en snel in Almelo (omgeving van bijvoorbeeld Hengelo en Enschede) door de specialisten van FixjeiPhone laten repareren.

FixjeiPhone heeft al meer dan 100.000+ iPhone reparaties succesvol uitgevoerd. We voeren verschillende reparaties uit, zoals het vervangen van de batterij, reparatie van het scherm en het plaatsen van een nieuwe dockconnector. Het is natuurlijk mogelijk om telefonisch een reparatie afspraak in te plannen. Heb je geen tijd om je iPhone langs te brengen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice.

Onze meest voorkomende iPhone reparaties:

  • iPhone scherm en LCD reparatie wanneer deze bijvoorbeeld is gebarsten
  • Waterschade reparatie
  • Batterij reparatie wanneer de batterij van je iPhone snel leeg loopt
  • Dockconnector reparatie wanneer je iPhone niet meer oplaadt
  • Home button reparatie

Ben je benieuwd naar de reparatietarieven van FixjeiPhone? Bekijk dan de reparatietarieven van jouw type iPhone. Wij maken gebruik van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPhone de kwaliteit behoudt die je ook verwacht! Op elke reparatie geven we standaard 6 maanden garantie. FixjeiPhone rekent geen onderzoekskosten voor je reparatie. Dit zorgt ervoor dat je altijd op onze kwaliteit kunt vertrouwen.

Kunnen wij je iPhone, iPad, Macbook, iMac of Samsung niet repareren, dan betaal je hier geen extra kosten voor. Dit komt niet vaak voor, want in de meeste gevallen is het probleem voor ons te verhelpen.

Apple reparatie

Ook voor andere Apple reparaties ben je bij FixjeiPhone aan het juiste adres. Zo kunnen we ook jou iPad, Macbook en iMac snel en vakkundig en betrouwbaar repareren. Wil jij je Apple laten repareren? Neem dan contact met op ons. Je Apple reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie.

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf je reparatie uit te voeren. Bekijk ons Apple onderdelen assortiment van de hoogste kwaliteit. We raden je aan om alleen te repareren met Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit! Samen met onze duidelijke Apple reparatie handleidingen ondersteunen we jou tijdens de reparatie. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen dan kan je contact opnemen met een Apple reparatiespecialist via de chat. Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze opstuur service.

Wanneer wij je iPhone niet kunnen repareren betaal je helemaal niets! Een refurbished iPhone is dan een goede optie waarvoor veel klanten kiezen.

Onze missie

De missie van FixjeiPhone is om de beste kwaliteit te leveren voor de juiste prijs. Kwaliteit staat bij FixjeiPhone op de eerste plaats. Er wordt alleen gerepareerd met hoge kwaliteit iPhone onderdelen. Het is erg jammer dat er veel reparateurs zijn die met goedkope onderdelen de kwaliteit van de iPhone omlaag halen. Apple staat bekend vanwege kwaliteit en dit willen we graag zo houden.

Een kijkje bij FixjeiPhone achter de schermen:

FixjeiPhone buitenkantFixjeiPhone reparatieFixjeiPhone magazijnFixjeiPhone cursus